phone icon
email icon
Maak een afspraak

Nog een reden om de zak chips te laten staan!

13 augustus 2012

Nog een reden om de zak chips te laten staan!

Een recente studie van Harvard heeft bevestigd wat wij al tijden weten: eet bewust!

Deze studie, die is gehouden in een periode van 20 jaar, waarbij meer dan 120.000 mensen zijn getest, heeft bewezen dat een regelmatige consumptie van chips, patat en gezoete dranken een duidelijke oorzaak is van een langzame en gelijkmatige gewichtstoename. Aan de andere kant is het duidelijk dat noten, yoghurt, granen, fruit en groente juist resulteren in gewichtsverlies.

Wat betekent dit voor jou?

Dit betekent dat je minder verwerkt voedsel moet gaan eten, maar voedsel in zijn puurste vorm. Geen Snicker, maar een handje nootjes. Geen kant en klare quacemole, maar een avocado. Als je dit doet, dan zul je zien dat je iedere dag dichter bij je streefgewicht komt.

Staar jezelf niet gek op de hoeveelheid calorieën je aan het innemen bent, maar denk meer aan het type calorieën dat je eet. De 100 calorieën-snack die zo verleidelijk lijkt, zit eigenlijk vol met ingrediënten die je gewicht juist doen toenemen in plaats van verminderen!

Stop vandaag nog met het eten van chips en neem in plaats daarvan een hand vol met zwarte bessen. Gezond verstand, en nu ook onderzoek, bewijzen dat het maken van deze gezonde keuzes je eindelijk vormen naar de persoon die je streeft te zijn!

Geplaatst in Blogs over liquid facelift