phone icon
email icon
Maak een afspraak
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling
NVCG gecertificeerd

Ooglift Erbium Pixel laser

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Ooglift met behulp van de Erbium Pixel laser

Ooglift met behulp van de Erbium Pixel laser

Hangende oogleden of een slappe huid rondom de ogen kan worden verstrakt en gelift met behulp van de Erbium Pixel laser, een gefractioneerde laser die de fibroblasten stimuleert om nieuw collageen aan te maken. De techniek van deze laserbehandeling is afgestemd op de dunne huid van de oogleden en rondom de ogen. Zodoende kunnen wallen onder de ogen worden bestreden, donkere kringen onder de ogen worden verminderd en overhangende oogleden worden gelift.

Ooglidcorrectie zonder operatie

Ooglidcorrectie zonder operatie

Met laser behandeling onder de ogen kunnen we ook de huid verstrakken. Hierbij behandelen we de onderoogleden met laser licht waardoor deze strakker worden.
Met de laser stimuleren we de onderste huidlagen, waardoor de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd en het pigment onder de ogen verminderd.

Onderooglidverstrakking met laser is een geweldige aanvulling op de wallen behandeling met fillers onder de ogen. Hierdoor wordt het resultaat van de wallenbehandeling met fillers verbeterd en houdt het resultaat ook langer aan.

Als losstaande behandeling is de Erbium Pixel laser ook een goed alternatief als u niet wilt dat er in uw huid wordt gesneden of indien u geen fillers onder de ogen wilt. Er hoeft dan geen operatie of injectable behandeling aan te pas te komen. De gefractioneerde Erbium Pixel laser schiet namelijk door middel van lichtenergie minuscule gaatjes in uw huid. Hierdoor warmt het weefsel op en worden de fibroblasten geactiveerd. Dit versnelt de aanmaak van collageen dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De laserbehandeling laat geen littekens achter en omliggend weefsel blijft onbeschadigd. De huid van de onderoogleden wordt strakker

BehandelingPrijs
Hele gelaat€ 395,-
Pakket van 3 Erbium YAG behandelingen€ 1.060,-

De erbium pixel laserbehandeling

De behandeling met de Erbium Pixel laser geeft een natuurlijk resultaat. Hangende oogleden worden subtiel gelift en een slappe huid rondom de ogen wordt gladder en strakker. De laser laadt als het ware de huidenergie op en zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Dit heeft een verstevigend en liftend effect op de oogleden en huid rondom de ogen. De Erbium Pixel laserbehandeling is daarnaast geschikt om de hals, het decolleté en de handen te behandelen. Met name de 40+ huid heeft baat bij een behandeling met de Erbium Pixel laser. Overigens is de ablatieve laserbehandeling niet geschikt voor de donkere huid. Een donkere huid kan beter met de niet-ablatieve laser worden behandeld.

Ooglidverstrakking of ooglift met laser

Ooglidverstrakking of ooglift met laser

Wilt u een ooglidverstrakking of ooglift laten uitvoeren door middel van de Erbium Pixel lasertechnologie? Het aantal laserbehandeling is afhankelijk van het door u gewenste resultaat en of u een ablatieve laserbehandeling wilt ondergaan of een niet-ablatieve laserbehanedling. Gemiddeld volstaan drie tot vier behandelingen met de Erbium Pixel laser. De hersteltijd na een behandeling is ook afhankelijk van het soort laserbehandeling. Bij de zachte non-ablatieve laserbehandeling kan huid rondom de ogen twee tot drie uur na de behandeling warm aanvoelen en twee tot drie dagen na het laseren roodheid vertonen. Na vier dagen ondervindt u vaak al geen hinder meer van de laserbehandeling. Na de sterkere ablatieve laserbehandeling ziet de huid er enkele dagen wat rood en gezwollen uit.

Tijdens een intakegesprek bij Kliniek Dokter Frodo nemen we met u uw wensen door en bespreken we de mogelijkheden van uw ooglift of ooglidverstrakking met behulp van de Erbium Pixel laser. Ook geven we u advies over hoe u de behandelde oogleden het beste kunt verzorgen na de laserbehandeling.

Wat kunt u verwachten van een ooglift met laser?

Wat kunt u verwachten van een ooglift met laser?

Er zijn eigenlijk twee verschillende ooglift laserbehandelingen mogelijk. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen we kiezen voor een sterke laser of een zachter laser.
De sterke laser (ablatief) geeft veel huidverstrakking onder de ogen, maar ook meer roodheid en irritatie voor een paar dagen. De zachte laser (niet ablatief) stimuleert de huid minder sterk maar geeft geen bijwerkingen als roodheid of irritatie.

Voordelen van de erbium pixel laser:

  • Mooie aanvulling op een wallenbehandeling met fillers of de behandeling van donkere kringen onder de ogen
  • Laat geen littekens achter; er hoeft niet in de huid te worden gesneden
  • De non-ablatieve laserbehandeling heeft een korte herstelperiode na iedere laserbehandeling
  • Een natuurlijk en subtiel resultaat
  • Betaalbaar
  • Vrijwel pijnloos
  • Tot voor kort werd het afgeraden om een onderooglidcorrectie met laser te doen, maar sinds het gebruik van een nieuw oogkapje onder de oogleden is wel veilig om de onder oogleden te laseren

Interesse in een Erbium Pixel laser Ooglift behandeling?

Reviews