Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route

Dokter Frodo

9,0
gebaseerd op 629 reviews
13.500 +
Cliënten
35.700 +
Behandelingen verricht

Dokter Frodo is dé specialist op het gebied van injectables

Dokter Frodo Gaymans is een van de meest gewilde cosmetisch artsen van Nederland. Hij staat ook in het centrum van een van ’s werelds snelstgroeiende industrieën.

Als global Key opinion leader en internationaal trainer is dokter Frodo autoriteit in het toepassen van injectables. Met zijn unieke vakmanschap creëert hij natuurlijke, energieke en zelfverzekerde uitstraling. Naast arts is dokter Frodo gepassioneerd opleider van vakgenoten in binnen- en buitenland, doet wetenschappelijk onderzoek en is internationaal spreker.

dokter frodo cosmetisch arts

Dokter Frodo verstaat de kunst van het behandelen

Wat hem zo uniek maakt, is zijn vaardigheid om, net zoals een meester-kunstenaar, mensen er op hun best te laten uitzien. Zijn passie wordt misschien nog het beste geïllustreerd door zijn trouwe cliëntengroep met natuurlijke uitstraling; allemaal vrouwen en mannen die behandeld worden terwijl niemand kan zien dat ze behandeld zijn.

“Ik richt me op het zo lang mogelijk in een goede conditie houden van uw gelaat. Mijn werk is vergelijkbaar met dat van een restaurateur van schilderijen. Een schilderij moet niet veranderen, maar in conditie blijven. Dit geldt ook voor uw gezicht. Ik herstel en onderhoud wat er bijvoorbeeld aan volume van de lippen, op de jukbeenderen of bij de slapen verloren is gegaan. In tegenstelling tot plastische chirurgie is het resultaat van mijn behandelingen omkeerbaar. Ik kan u niet het gezicht teruggeven uit uw tienerjaren. Maar door de subliminale benadering houd ik uw gezicht fris en onvermoeid zonder dat het karakter verliest.’

Dokter Frodo is Allergan Clinical Expert. Hierbij geeft hij op internationaal niveau vakgenoten training en spreekt op internationale congressen en symposia.

Het remmen van veroudering en behouden van schoonheid is ons specialisme. Zijn oorsprong ligt in de plastische en algemene chirurgie in binnen- en buitenland. Hij werkt met mannen en vrouwen die mooi en vitaal willen blijven. Zijn behandelingen remmen veroudering, maar stoppen deze niet.

dokter-frodo-leid-op

Kunstenaar

Één van de meest fascinerende en mooiste aspecten van cosmetische geneeskunde is dat het veel meer is dan alleen maar wetenschap. Het is een vorm van kunst. Uw cosmetisch arts heeft een artistiek oog nodig om natuurlijke schoonheid te kunnen definiëren en te (re)construeren. Met een artistieke blik is uw cosmetisch arts in staat om de fijne balans te bewaken tussen een geweldig natuurlijk resultaat en een ‘behandeld uiterlijk’.

Dokter Frodo Gaymans is artistiek onderlegd.  Als zoon van beeldend kunstenaar Joris Gaymans kwam hij al vroeg in zijn leven in aanraking met beeldhouwen. Zijn ervaring met beeldhouwen en het creëren van schoonheid vanuit een artistiek oogpunt heeft hem geholpen om precies die aspecten van het gezicht te leren kennen die belangrijk zijn omschoonheid, symmetrie en balans in het gezicht te bewaken. In tegenstelling tot de traditionele werkwijze waarbij het probleemgebied direct behandeld wordt, benaderen wij het gezicht op een holistische manier. Met de MD Codes richten wij ons eerst op de oorzaak van een probleem en niet direct op het probleemgebied. Dokter Frodo Gaymans gelooft niet in gladde, emotieloze gezichten, maar in het behouden van een fris uiterlijk. Doordat hij heel precies werkt, blijft uw eigen gezichtsuitdrukking behouden en zorgt hij ervoor dat het gezicht zijn natuurlijke beweeglijkheid niet verliest. Juist hierin ligt de grootste uitdaging.

‘Het is als architectuur: ik zie de vormen en proporties, het licht en de schaduwen op het gezicht.’

dokter-frodo-MD-codes

Wetenschapper

Dokter Frodo is van mening dat het doen van wetenschappelijk onderzoek en het voortzetten van kennis door onderwijs fundamenteel is voor professioneel en persoonlijk succes. Deze filosofie wordt bevestigd door zijn praktijk met meerdere educatieve mogelijkheden voor artsen en schoonheidsspecialisten.

Als internationale trainer bij Allergan probeert dokter Frodo beter inzicht te creëren in de kunst en wetenschap achter de nieuwste technieken binnen de cosmetische geneeskunde. Zijn ruime ervaring in niet-invasieve technieken, evenals zijn innovatief onderzoek naar cosmetische behandelingen en producten biedt een schat aan informatie. Dokter Frodo benadert de cosmetische geneeskunde niet alleen vanuit een wetenschappelijk perspectief, maar ook vanuit het artistieke oogpunt. Dat maakt hem uniek in deze snelgroeiende cosmetische wereld. Indien je je anatomische kennis wilt verbeteren, vaardigheden wilt verfijnen, of met de MD Codes™ wilt leren werken, schrijf je dan in voor één van de workshops die Dokter Frodo met Allergan geeft.

Maak het verschil

‘Een behandeling is dan ook niet geslaagd als andere mensen kunnen zien dat er wat gedaan is. In feite zend je dan de boodschap uit van kwetsbaarheid en veroudering.’

Één van de belangrijkste bewijzen van de artistieke aard van dokter Frodo is te zien in zijn natuurlijke techniek van onbewuste verbeteringen. Dokter Frodo gebruikt een geavanceerde techniek om de behandeling zo uit te voeren dat andere mensen niet kunnen zien dat je behandeld bent. De sleutel tot succes is dat de verbetering onbewust wordt waargenomen. Op basis van tientallen jaren van onderzoek naar anatomie, aantrekkingskracht en evolutionaire schoonheid is dokter Frodo ervan overtuigd dat schoonheid een evolutionair proces is om welgesteldheid en gezondheid te communiceren. Dit proces vindt voornamelijk in het onderbewustzijn plaats. Een behandeling is dan ook niet geslaagd als andere mensen kunnen zien dat er wat gedaan is. In feite zend je dan de boodschap uit van kwetsbaarheid en veroudering.

De subliminale of onbewuste benadering van schoonheid is een belangrijke peiler in het werk van dokter Frodo. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en cliënten zijn zeer tevreden. De behandeling is bij iedereen verschillend en is gebaseerd op de wetenschappelijke kennis van de anatomie (en hoe deze verandert tijdens het ouder worden) en de perceptie van schoonheid en aantrekkingskracht.
Deze benadering van subliminaal verschil is een geavanceerde behandelmethode waarbij de arts een artistiek oog moet hebben en wetenschappelijk inzicht in de wetten van veroudering, aantrekkingskracht en de schoonheid van de natuur.

Uiteindelijk behandelen we in ieder geval vanuit de twee grondbeginselen van schoonheid: symmetrie van het gezicht en focus op de ogen. Symmetrie is een evolutionair signaal voor gezondheid en vruchtbaarheid. Dit is overal in de natuur terug te vinden. Naast het verbeteren van de gezichtssymmetrie zijn veel van onze behandelingen er op gericht om de aandacht naar de ogen te trekken: ogen verklappen hoe je je voelt en zijn voor aantrekkelijkheid de belangrijkste gelaatstrek.

‘Juist door trouw te blijven aan de veranderde anatomie en het resultaat subliminaal te verbeteren is het resultaat van een cosmetische behandeling echt verbluffend.
Dat is wat het werk leuk maakt!’

BIG-registratienummer van dokter Frodo Gaymans is: 89063769201.
Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin men kan nagaan of een medicus (arts) geregistreerd is.

Kliniek Dokter Frodo is aangesloten bij de NVCG, de NVVCC, de Dala en de NVH.

dokter frodo allergan medical institute


Ervaringen

Vragen? We staan voor u klaar

9.0/10 Rating
629 Reviews

4.8/5 Rating
68 Reviews