phone icon
email icon
Maak een afspraak
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling

DOKTER FRODO

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

foto van Dokter Frodo Gaymans

Dokter Frodo is dé specialist op het gebied van injectables

‘Mijn passie ligt in het benadrukken van de schoonheid van iedere persoon. Ik kijk naar de persoon zelf en creëer geen algemeen schoonheidsideaal. Na een behandeling mag je NIET kunnen zien dat iemand behandeld is. Het resultaat moet altijd natuurlijk en subtiel zijn. Mijn doel is om natuurlijke schoonheid te behouden of te creëren.

Cosmetische geneeskunde is voor mij de ultieme combinatie tussen kunst, wetenschap en psychologie. Ik houd van het artistieke aspect om de innerlijke schoonheid naar boven te halen; en ik houd van het wetenschapsaspect dat het mogelijk maakt om  alle behandelingen afzonderlijk te kunnen afstemmen op uw wensen en om uw unieke persoonlijkheid te accentueren.’

Dokter Frodo verstaat de kunst van het behandelen

Wat Dokter Frodo zo uniek maakt is zijn vaardigheid om net zoals een meester-kunstenaar mensen er op hun best te laten uitzien. Zijn passie wordt misschien nog het beste geïllustreerd door zijn trouwe cliëntengroep met natuurlijke uitstraling. Uit de hele wereld komen cliënten naar kliniek Dokter Frodo om dit te ervaren. Veel bekende Nederlanders, ondernemers, schrijvers en politici behoren tot zijn vaste cliëntenkring. Allemaal cliënten die een cosmetische behandeling ondergingen, zonder dat iemand het kan opmerken. Hij is al meer dan 15 jaar cosmetisch arts, doet wetenschappelijk onderzoek, is opleider cosmetisch artsen NVCG en is voor Allergan opleider AMI en Key Opinion Leader.

dokter frodo gaymans werkt als kunstenaar

Kunstenaar

Één van de meest fascinerende en mooiste aspecten van cosmetische geneeskunde is dat het veel meer is dan alleen maar wetenschap. Het is een vorm van kunst en je hebt een artistiek oog nodig om natuurlijke schoonheid te kunnen definiëren en (re)construeren. Met zijn artistieke blik is Dokter Frodo in staat om de fijne balans te bewaken tussen een geweldig natuurlijk resultaat en een ‘behandeld uiterlijk’.

Als zoon van beeldend kunstenaar Joris Gaymans kwam Dokter Frodo al vroeg in zijn leven in aanraking met beeldhouwen. Zijn ervaring met beeldhouwen en het creëren van schoonheid vanuit een artistiek oogpunt helpen hem om precies die aspecten van het gezicht te herkennen die belangrijk zijn om schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht te bewaken.

Review dokter frodo gaymans kliniekervaringen

Wat dokter Frodo onderscheidt, is zijn uitgebreide kennis en van de anatomie van het gezicht. Hij voert de behandeling niet alleen met perfectie uit, hij bereikt ook meest natuurlijke resultaten.

Dokter Frodo die uitleg geeft aan een cliënt met behulp van een spiegel

Holistische werkwijze

Dokter Frodo benadert het gezicht op een holistische manier. Hij kijkt naar uw eigen unieke situatie. Uw uitstraling, uw gezicht, uw leeftijd, uw leefstijl, uw wensen. Maar ook naar uw unieke botstructuur, uw vetverdeling, uw huid en de mate van veroudering.
Voor het bereiken van een natuurlijk resultaat richt hij zich eerst op de oorzaak van een probleem en niet direct op het probleemgebied. Hij doet geen incidentele behandelingen maar maakt een gefundeerd persoonlijk duurzaam behandelplan om samen met u de mooiste versie van uzelf te worden.

Cosmetische geneeskunde is als architectuur: ik zie de vormen, proporties, het licht en de schaduwen op het gezicht.

dokter frodo consult

Wetenschapper

Dokter Frodo is van mening dat het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het voortzetten van kennis door onderwijs fundamenteel is voor professioneel en persoonlijk succes. Deze filosofie wordt bevestigd door zijn praktijk met meerdere educatieve mogelijkheden voor artsen en schoonheidsspecialisten.

Als internationale trainer bij Allergan probeert Dokter Frodo meer inzicht te creëren in de kunst en wetenschap achter de nieuwste technieken binnen de cosmetische geneeskunde. Zijn ruime ervaring in niet-invasieve technieken, evenals zijn innovatieve onderzoek naar cosmetische behandelingen en producten, bieden een schat aan informatie. Dokter Frodo benadert de cosmetische geneeskunde niet alleen vanuit een wetenschappelijk perspectief, maar ook vanuit het artistieke oogpunt. Dat maakt hem uniek in deze snelgroeiende cosmetische wereld. Wilt u uw anatomische kennis verbeteren, vaardigheden verfijnen, of met de MD Codes™  leren werken? Schrijf u dan in voor één van de Allergan workshops van Dokter Frodo.

foto van Dokter Frodo Gaymans met patient

Maak het verschil

Één van de belangrijkste bewijzen van de artistieke aard van dokter Frodo is te zien in zijn natuurlijke techniek van onbewuste verbeteringen. Dokter Frodo gebruikt een geavanceerde techniek om de behandeling zo uit te voeren, dat andere mensen niet kunnen zien dat u behandeld bent. De sleutel tot succes is dat de verbetering onbewust wordt waargenomen. Op basis van tientallen jaren van onderzoek naar anatomie, aantrekkingskracht en evolutionaire schoonheid, is dokter Frodo ervan overtuigd dat schoonheid een evolutionair proces is om welgesteldheid en gezondheid te communiceren. Dit proces vindt voornamelijk in het onderbewustzijn plaats. Een behandeling is dan ook niet geslaagd als andere mensen kunnen zien dat er wat gedaan is. In feite zendt u dan de boodschap uit van kwetsbaarheid en veroudering.

‘Een behandeling is dan ook niet geslaagd als andere mensen kunnen zien dat er wat gedaan is. In feite zendt u dan de boodschap uit van kwetsbaarheid en veroudering.’

Dokter Frodo benadering van schoonheid

Benadering van zelfbeeld

Het verbeteren van het zelfbeeld is de belangrijkste peiler in het werk van dokter Frodo.
Dokter Frodo combineert positieve psychologie (verbeteren van het zelfbeeld) met een perfect uitgevoerde behandeling. Het resultaat van deze combinatie is verbluffend omdat het veel meer is dan de som der delen.

Wat dokter Frodo precies doet, is voor iedereen verschillend en is altijd gebaseerd op wetenschappelijke gefundeerde inzichten. Dit zijn enerzijds inzichten in psychologie, mindfulness en de perceptie van schoonheid en aantrekkingskracht. Anderzijds is het wetenschappelijke kennis van anatomie, cosmetische behandelingen en de wetmatigheid van veroudering.

De benadering van zijn cliënten komt voort uit zijn wens om iedereen in zijn/ haar kracht te zetten. Terwijl hij de behandeling tot in de perfecte uit kan voeren ziet hij dat het resultaat van een behandeling pas echt geslaagd is als het zelfbeeld (ook) positief verbeterd.

BIG-register

BIG-registratienummer van dokter Frodo Gaymans is: 89063769201.
Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin men kan nagaan of een medicus (arts) geregistreerd is.

Dokter Frodo is aangesloten bij de NVCG, de NVVCC, de Dala en de NVH.

Interesse in een specifieke behandeling?

Reviews