Probleemzone

Wij hebben als filosofie dat wij alleen veilige en effectieve behandelingen uitvoeren. Er komen maandelijks wel nieuwe cosmetische behandelingen bij, maar van de meesten is de veiligheid en de effectiviteit nog niet aangetoond.
Omdat veiligheid bij ons voorop staat, is het soms mogelijk dat u bepaalde behandelingen niet bij ons kunt krijgen.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes of lachrimpels verminderen en verwijderen met Botox. Lachrimpels en kraaienpootjes zijn het gevolg van verminderde elasticiteit en afname van onderhuids weefsel.

Halslijnen

De spieren in de hals kunnen in een soort van permanente staat van gespannenheid verkeren. Dit kan een vervelende sensatie geven, maar ook zorgen voor bezorgde.

Rimpels bovenlip

De meest voorkomende oorzaak van rimpels bij de bovenlip is ouderdom en volumeverlies. Het verstrijken van de jaren zorgt voor een afname van de hoeveelheid collageen in de huid.

Voorhoofdsrimpels

Rimpels op het voorhoofd ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen. Hoe vaker je verbaasd kijkt of je wenkbrauwen optrekt, hoe meer lijntjes je krijgt en hoe dieper ze worden.

Botox tegen overmatig zweten

Veel mensen hebben last van overmatig zweten onder de oksels,  handpalmen of voetzolen. Een Botox behandeling tegen hyperhidrose kan de oplossing zijn.

Behandeling met Botox

Fronsrimpels

Een fronsrimpel verwijderen kan worden gerealiseerd door een behandeling in onze kliniek met Botox en fillers. Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen.

Botox migraine behandeling

De Botox behandeling tegen migraine is zeer effectief. Het is niet precies duidelijk waardoor migraine wordt veroorzaakt, maar het onwillekeurig aanspannen van de aangezichtsspieren lijkt een belangrijke initiator te zijn.

Kaaklijn en kin

Uitgekeken op uw hamsterwangen of slappe kaaklijn? Een goed gedefinieerde kaaklijn verandert langzaam bij het ouder worden. Door veroudering verslapt de kaaklijn. Dit wordt veroorzaakt door volumeverlies wat weer een gevolg is van een natuurlijke afname van spier- en botmassa.

Hals, decolleté en handen

De huid van hals en decolleté veroudert vaak sneller dan de huid in het gezicht. Dit heeft deels te maken met de veelvuldige blootstelling aan de zon en gebrekkig gebruik van zonnebrandcrème en deels met het gegeven dat in de hals en het decolleté minder talg- en zweetklieren zitten.

Lippen opvullen en vergroten

Lippen vergroten of lippen opvullen is één van de populairste cosmetische behandeling bij Kliniek Dokter Frodo. Je mond is een blikvanger. Behalve dat ernaar geluisterd wordt, worden er dagelijks ontelbare (verliefde) blikken op geworpen.

Rimpels

Het verwijderen van rimpels is afhankelijk van het soort rimpel. Soms kunnen fijne rimpels verminderen door goede huidverzorging. Zijn de rimpeltjes al wat dieper dan zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

Neuslippenplooi

Een (te) diepe neuslippenplooi kan een vermoeide, zorgelijke uitdrukking aan het gezicht geven. U kunt de vragen vanuit de omgeving waarschijnlijk al horen.

Donkere kringen onder ogen

Kringen onder de ogen ontstaan niet alleen bij mensen die niet genoeg slapen of ongezond zijn. Zelfs bij mensen die gezond leven en voldoende rusten, kunnen donkere kringen of vlekken onder de ogen ontstaan.

Wallen onder ogen

Wallen onder de ogen kunnen zelfs de meest uitgeslapen en energieke mensen een duffe, vermoeide uitstraling geven. Met hyaluronzuur fillers, laserbehandelingen en de Eye Regen behandeling kunnen wij bij Kliniek Dokter Frodo de wallen onder uw ogen verminderen of zelfs verwijderen.

Striae behandeling (striemen verwijderen)

Striae, ook wel stretch marks of striemen genoemd, zijn lijnvormige strepen die ontstaan door het oprekken en inscheuren van het onderhuids steunweefsel. Het zijn dus als het ware onderhuidse beschadigingen en littekens.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken