phone icon
email icon
Maak een afspraak

Sterke groei van cosmetische behandelingen door de babyboom

11 november 2011

Sterke groei van cosmetische behandelingen door de babyboom

De babyboom generatie bereikt momenteel de pensioensgerechtigde leeftijd.

Vroege voorspellingen tonen aan dat deze generatie er eigenhandig voor gaat zorgen dat er de komende jaren miljarden zullen worden geïnvesteerd in de cosmetische geneeskunde.
Om de gevreesde tekenen van veroudering tegen te gaan zullen zij veel gebruik gaan maken van anti-age producten en behandelingen. Recente schattingen van een Amerikaans onderzoeksburo beloven dat er in 2015 een stijging van bijna 40 miljard dollar gerealiseerd is.


Ook in Nederland wordt de cosmetische geneeskunde steeds meer geaccepteerd en de oudere generaties beginnen zich te realiseren dat ze het ouder worden kunnen beteugelen en zich met slechts een paar eenvoudige ingrepen jong en jeugdig kunnen voelen. Het is niet langer een taboe om je door middel van cosmetische ingrepen beter uit te zien en te voelen.

Er is online een enorme hoeveelheid informatie beschikbaar waarin de voordelen en de veiligheid van cosmetische behandelingen worden gepresenteerd en steeds meer gepensioneerden beginnen dit te ontdekken.

Gezond, mooi en vitaal oud worden, wordt voor iedereen steeds belangrijker, waardoor steeds meer anti-aging producten en behandelingen in de schijnwerpers komen te staan.

Geplaatst in Anti ageing