Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route
9,0
based on 629 reviews
13.500 +
Clients
35.700 +
Treatments performed

Striae behandelen

Wanneer ontstaan striae? Striae ontstaan wanneer iemand snel groeit of voluptueuzer wordt. Het onderhuidse bindweefsel kan dit uitrekken niet bijhouden en scheurt vervolgens. Meestal gaat het ontstaan van striae samen met een levensfase, bijvoorbeeld zwangerschap of een ziekte. Om striae te verbeteren zijn er striaebehandelingen.

Striae verbeteren

Er zijn veel mythes op internet over hoe je striae zou kunnen verbeteren. Met pindakaas, met Bio Oil, met massage, endermologie, noem maar op. Mariëlle, striae-expert bij Kliniek Dokter Frodo, geeft haar visie op striae. ‘Naast de huis-tuin-en-keuken-middeltjes, bestaan er ook behandelingen, zoals een laserbehandeling om de striae te verminderen, maar ook een combinatiebehandeling. Deze laatste striaebehandeling wordt uitgevoerd bij Kliniek Dokter Frodo.’ Bij de combinatiebehandeling om de striae echt zichtbaar te kunnen verminderen worden drie behandelingen gecombineerd: carboxytherapie, microneedling en tretinoine-crème gecombineerd met vitamine A-crème.

Striae behandelen met laser

Striae voor en na behandeling
Striae voor en na behandeling

Striae behandelen bij Kliniek Dokter Frodo, hoe gaat dat nou precies in zijn werk? Door de combinatiebehandeling wordt de huid op drie verschillende manieren gestimuleerd. Zo wordt de huid echt verstevigd, verstrakt en gestimuleerd, waardoor je wel resultaat ziet: de striae vermindert zichtbaar. Met een laserbehandeling wordt de huid eigenlijk beschadigd. De laser maakt gaatjes en verstrakt de huid daar iets mee. Echter, door de behandeling die in de kliniek wordt uitgevoerd wordt de huid niet kapot gemaakt.

Datum

Consult aanvragen