Afspraak maken

Striae laseren

striae laseren

Met de striae laser behandeling kunnen we op een veilige manier striae verminderen of zelfs helemaal verwijderen. Met laser maken we in de striae en rond de striae kleine gaatjes en wordt de wondgenezing gestimuleerd waardoor de gaatjes zich weer vullen met nieuwe huid. De nieuwe huid die ontstaat na striae laseren zorgt ervoor dat de striae minder zichtbaar worden en als gevolg van de aanmaak van nieuw collageen vindt er ook huidverstrakking plaats.

Striae laser behandeling
Striae laser behandeling

Gemiddeld zijn er 3-5 striae laser behandelingen nodig voor het verbeteren van striae. Elke behandeling  op zich geeft al een verbetering in kleur en textuur. Als er geen verandering in gewicht plaatsvindt of nieuwe striae ontstaan, zijn er na de laser striae behandelingen geen aanvullende laser behandelingen nodig.

Veiligheid striae laser behandeling

Het is klinisch bewezen dat striae kunnen verbeteren met laser, veilig en zonder echte bijwerkingen of hersteltijd.
De Harmony laser is veilig voor de behandeling van striae bij alle huidtypen en ook bij de donkere huid is het veilig gebleken.

Hoe verloopt de  striae laser behandeling

De laser behandeling van striae voelt aan alsof er kleine elastiekjes tegen je huid worden geschoten.

Striae laser resultaat
Striae laser resultaat

Na de behandeling is de huid wat rood uit en voelt warm aan. Er is geen hersteltijd. Na het striae laseren zijn er kleine rode puntjes zichtbaar op de huid. Deze vervagen binnen enkele dagen/ weken. Voor meer informatie over de straie behandelingen en hoe deze te verloopt kunt u op de stria behandel pagina meer informatie vinden.

Striae laseren kosten

Een enkele striae laser behandeling kost €150,- per behandeling. Voor het beste resultaat met striae laseren, adviseren wij echter om meerdere behandelingen te doen en het te combineren met andere striae behandelingen. De prijs van striae laseren zal dus afhankelijk zijn van de hoeveelheid behandelingen die nodig zijn en of het eventueel

Striae laser voor na resultaat
Striae laser voor/na resultaat

gecombineerd gaat worden met andere behandelingen zoals Striae creme, Carboxyherapie, microneedling, glycolzuur en Vitamine A-zuur.
Kijk op onze Striae behandelpagina voor meer informatie over striae behandelingen.

3 gedachten over “Striae laseren

  1. Welke manier is het beste om zo snel mogelijk een strakke buik te hebben zonder straie?

    Op sporten na dan want dat ga ik zsm doen als ik bevallen ben!

    Ik schaam me dood voor al die strepen en durf straks niet eens in de zomer te zwemmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + vijf =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken