phone icon
email icon
Maak een afspraak

Tips: mooi (gezond) ouder worden

22 maart 2011

Tips: mooi (gezond) ouder worden

Is het ooit te vroeg om preventieve maatregelen te nemen om veroudering in het gezicht te voorkomen? Ik denk dat het nooit te vroeg is, zolang je kiest voor een goede en veilige aanpak.

Tegenwoordig houd men zich steeds meer bezig met preventieve maatregelen om de huid fris en gezond te houden. We worden overspoeld met informatie.
Ik heb echter toch een aantal tips die je kunnen helpen je huid goed te houden.

  • Het is erg belangrijk om je gezicht goed te hydrateren, vooral s‘nachts tijdens de slaap. Gebruik daarom altijd een crème of moisturizer.
  • Drink genoeg water zeker 6 tot 9 glazen per dag. Dit houd je huid gehydrateerd en verminderd de kans op rimpels.
  • Beweging is erg belangrijk, het zorgt ervoor dat de lichaamscellen regenereren en actief blijven waardoor de huid jeugdig en strak blijft. Zo houdt yoga het lichaam (en geest) flexibel en sterk.
  • Eet gezond. Groente zoals boerenkool en spinazie zitten bordenvol anti-oxidanten. Dit helpt je lichaam op natuurlijke wijze zichzelf te reinigen van eventuele gifstoffen zorgt voor gezonde huidcellen. Voorkom suiker en eet rood vlees met mate.

De investering die je nu doet in je gezondheid/ huid, zal zich in de komende jaren zeker terugbetalen. Hiermee kunt u een cosmetische behandeling uitstellen of zelfs voorkomen.

Geplaatst in Blogs over liquid faceliftGetagd , ,