phone icon
email icon
Maak een afspraak

Top 5 populaire cosmetische behandelingen onder BN’ers

25 maart 2016

Vlog lippen opvullen zonder injectie

Veel BN’ers doen het, maar slechts enkelen durven erover te praten: het ondergaan van cosmetische behandelingen. In het programma Sophie in de kreukels onderzoekt presentatrice Sophie Hilbrand het taboe rondom cosmetische ingrepen. Al direct na uitzending van de eerste aflevering ontstond er een relletje; in het programma vertelde een GTST-actrice aan Sophie dat ze botox gebruikt. De vrouw bedacht zich echter en wilde de uitzending voorkomen. De soapster dreigde zelfs met juridische stappen als de onthulling toch in het programma zou verschijnen.

BN’ers en botox

Maar waarom durven BN’ers niet openlijk te praten over het feit dat zij botoxfillers of een andere cosmetische behandeling hebben ondergaan? Personen geven jaarlijks veel geld uit aan kleding, de kapper of schoonheidsspecialiste, maar durven er niet voor uit te komen dat zij een cosmetische ingreep hebben gehad. En dat terwijl je na een botox- of fillerbehandeling een uitgeruste en positieve uitstraling hebt. Je kijkt niet meer boos en je krijgt een jongere en frisse look. De behandelingen zijn veilig, nagenoeg pijnloos en relatief eenvoudig. Niets om je voor te schamen, toch?

Top 5 cosmetische behandelingen

Feit is dat beroemdheden veel in de spotlights staan. Dan kan een blik op je ouder wordende gezicht, maar ook het commentaar van het publiek dat daarop volgt, behoorlijk confronterend zijn. Alleen Linda de Mol praat openlijk over haar ingrepen. Melisa (vrouw van Andy van der Meijde) en Samantha de Jong (Barbie) hebben helemaal geen schroom en nemen de camera’s zelfs mee de cosmetisch kliniek in. Daarnaast hebben ook Angela Groothuizen, Astrid Joosten, Patricia Paay, Bridget Maasland en Babette van Veen in een interview toegegeven wel eens botox te hebben gebruikt. De volgende 5 cosmetische behandelingen zijn het meest populairst onder BN’ers:

1. Botox of fillers
2. Borstcorrectie
3. Contourverbetering
4. Ooglidcorrectie
5. Laser huidverstrakking

Niet-operatieve behandelingen populairst

De niet-operatieve cosmetische correcties staan nog altijd op nummer 1. De technieken worden namelijk steeds beter en de hersteltijd en impact zijn veel minder groot. Zo kan met fillers bijvoorbeeld in een mum van tijd huidvolumeverlies worden aangepakt, zonder te hoeven snijden. En zijn rimpels snel verleden tijd met een behandeling met botox. Ook gecombineerde behandelingen als de liquid facelift zijn in opmars, waarbij botox en fillers samen worden toegepast.

Geplaatst in Botox, FillersGetagd