Vectra 3D-foto’s van uw gezicht.

Vectra 3D foto’s van uw gezicht met de 3D “Face sculptor”

Overweegt u om een cosmetische ingreep te ondergaan, zoals Botox in de fronsrimpels, het opvullen van de lippen of een liquid facelift, dan wilt u natuurlijk weten hoe u eruit komt te zien na de behandeling. Met de nieuwe technologie van de Vectra 3D kunnen we u voor de behandeling al laten zien hoe het resultaat er na de behandeling uit zal zien.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans heeft als eerste kliniek in Nederland de Vectra 3D foto technologie voor het gezicht en maakt van alle clienten een 3D-foto.

Het maken van deze driedimensionale foto heeft grote voordelen:

 • We kunnen met speciale software vantevoren laten zien hoe het resultaat er na de behandeling uit ziet. Indien u twijfelt over een behandeling, over het  resultaat en of het resultaat er wel natuurlijk/ mooi uit zal zien, kunt u op deze manier een weloverwogen beslissing nemen.
  VoorhoofdMet de face sculptor kunnen wij alle behandelingen in uw gezicht laten zien en  het resultaat vanuit alle hoeken bekijken en vergelijken welke behandeling het beste voor u is, bijvoorbeeld fronsrimpels of een lipvergroting.
 • Mensen focussen zich vaak op (kleine) storende elementen in hun gezicht die er in het geheel eigenlijk niet toe doen. Met het maken van een realistische 3D foto kunnen we mensen  hun eigen schoonheid laten inzien.

 

 • U veroudert veel langzamer dan u waarschijnlijk denkt. Op die mooie oude foto van 10 jaar geleden (trouwfoto, strandfoto ed.) ziet u er misschien wel 10x beter uit, maar u bent vergeten dat u die foto juist bewaard heeft omdat u er op die foto zoveel beter uitzag dan in het dagelijkse leven. Met het maken realistisch 3-D foto’s (zonder make-up/ bewerking/ filters/ zacht licht) kunnen we de veroudering goed vervolgen waardoor u ook meer tevreden met uzelf zult zijn op langer termijn.

 

 

 

2 gedachten over “Vectra 3D-foto’s van uw gezicht.

 1. Ik wil graag een gezichtsanalyse.
  Sinds een aantal maanden twijfel ik tussen een liquid facelift en een MACS-lift en wil een analyse laten doen om te zien welke behandeling voor mij het beste is. Wat zijn de kosten van een gezichtsanalyse?
  Groeten, Tanja

  1. Beste Tanja,

   Met de 3D analyse kunnen we goed laten zien wat de oorzaken zijn voor uw specifieke gezichtsveroudering. Vervolgens kunnen we laten zien wat het resultaat is van de verschillende behandelingen van bijvoorbeeld een liquid facelift, MACS-lift of een facelift maar ook van alle andere gezichtsbehandelingen zoals een lipvergroting of een behandeling van wallen.

   Het consult bij ons is altijd gratis. U bent van harte welkom voor een gezichtsanalyse.

   Met vriendelijke groeten,

   Frodo Gaymans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vier =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken