phone icon
email icon
Maak een afspraak
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

FAQ huid

Striae

Gaan de striae echt weg?

Nee, de stretch-marks gaan nooit helemaal weg. Het zijn een soort onderhuidse littekens. Wij kunnen de meeste striae zo goed behandelen dat ze bijna niet meer zichtbaar zijn. Indien u zeer ernstige striae heeft, moet u er van uitgaan dat ze een heel stuk beter worden, maar dat ze wel zichtbaar blijven.

Doet de striae behandeling pijn?

Wij verdoven het huidgebied altijd eerst met een verdovende creme (EMLA). Dit zorgt ervoor dat de behandeling zo prettig mogelijk verloopt.

Hoe lang duurt de striae behandeling?

Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Verwijderen jullie ook striae met fractional laser?

Ja wij behandelen striae ook met fractional laser. Echter wel meestal in combinatie met andere behandelingen.

Wat is carboxytherapie?

Het is een behandeling waarbij er CO2 gas onder de huid wordt gebracht waardoor de doorbloeding verbetert en er verstrakking van de huid optreedt.

Is de behandeling met carboxytherapie veilig?

Ja, het is zeer veilig.

Kan ik de striae crème bij jullie bestellen

Deze creme (tretinoine creme met ascorbylpalmitaat) kunt u niet bij ons bestellen. Wij schrijven deze creme voor bij een behandeling en u kunt de creme dan zelf ophalen bij de apotheek.

PRP

Hoeveel bloed wordt er afgenomen bij de PRP behandeling?

Afhankelijk van het soort behandeling nemen we 10, 20 of 30 ml bloed af.

Is een PRP behandeling een filler behandeling?

Een PRP behandeling is in principe geen volumebehandeling. Indien u volumeherstel nodig hebt, dan gebruiken wij Restylane of Juvederm.

Is een PRP behandeling eng, griezelig of gevaarlijk?

NEE, absoluut niet. In de klinische setting van onze privekliniek nemen we het bloed bij u af en scheiden we de bloedplaatjes uit het bloed met een centrifuge. Dit duurt 5 minuten, waarna we het PRP in de huid brengen met een mesogun.

Doet de PRP behandeling pijn?De U225 is een mesogun. Hiermee wordt het PRP in de huid ‘geschoten’. Dit is de enige pijnloze manier om PRP in de huid te brengen. Sinds het gebruik van deze mesogun is het niet meer nodig om de huid te verdoven voor de behandeling.

Of de PRP behandeling pijn doet, hangt af van de methode die wordt gebruikt om het plasma in de huid te brengen. Met de pijnloze mesogun ervaart u geen pijn, maar voelt het alsof je ‘op je huid tikt’.

Wat is een U225 mesogun

De U225 is een mesogun. Hiermee wordt het PRP in de huid ‘geschoten’. Dit is de enige pijnloze manier om PRP in de huid te brengen. Sinds het gebruik van deze mesogun is het niet meer nodig om de huid te verdoven voor de behandeling.

Moet ik een speciale slaaphouding aannemen?

Nee, dat hoeft niet. Wel moet u druk op het behandelde gebied voorkomen.

Ben ik toonbaar na de behandeling?

Meestal is de huid na een behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit is met make-up goed te camoufleren.

Hoe snel zie ik resultaat na een PRP injecties?

Direct na de behandeling ziet u eruit als een tomaat! Na een paar uur trekt de meeste roodheid weg en krijgt u een gezonde blos. Deze gezonde blos behoudt u.

Is het resultaat blijvend?

Nee, wij gebruiken alleen tijdelijke middelen.

Peeling

Moet ik iets doen/iets weten voordat ik de behandeling krijg?

Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.

Wat moet ik de arts vertellen tijden het consultant?

De arts zal vragen stellen over uw gezondheid, medicijngebruik en eerdere ingrepen. Probeer deze vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.

Wat kost een behandeling?

De arts zal vragen stellen over uw gezondheid, medicijngebruik en eerdere ingrepen. Probeer deze vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.

Wat is de minimum leeftijd voor een behandeling?

Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetisch behandeling te ondergaan.

Reviews