phone icon
email icon
Maak een afspraak

Vlog – botox resultaat

14 mei 2016

Vlog - botox resultaat

Botox werkt meestal tussen de drie en vier maanden. Soms zie je in de media bekende mensen die een heel raar eindresultaat hebben, maar heeft dit eigenlijk wel te maken met de uitwerking van botox?
Dokter Frodo legt uit dat een gezicht soms te strak is of de wenkbrauwen te hoog staan. Dit heeft echter meestal te maken met het feit dat de klant dit wenst en niet zozeer dat het een resultaat is van de botox. ‘Vaak is er bij een vreemd eindresultaat sprake van meerdere behandelingen, denk aan botox, maar ook peelings en fillers’, aldus Frodo Gaymans.

Botox natuurlijk resultaat

Alles wordt uit de kast getrokken om een zo glad mogelijk eindresultaat te krijgen, maar dit heeft niet te maken met het feit dat er uitsluitend botox gebruikt zou worden. Botox geeft rust aan de spieren en geeft je een natuurlijke blik. Sommige mensen zijn bang dat botox een onnatuurlijk resultaat geeft, maar zolang botox op een goede manier wordt toegepast hoeft iemand daar niet bang voor te zijn. Dit is ook de filosofie van Dr. Frodo. Een goed botox resultaat is een behandeling waarna je niet ziet dat iemand met botox is behandeld.

Botox bij zwangerschap


Wanneer je zwanger bent mag je geen botox gebruiken. Vanaf het moment dat je zwanger bent en het moment dat je nog borstvoeding geeft, mag je geen botox gebruiken. De werkingsduur van de botox is bij iedereen verschillend; meestal ligt dit tussen de drie en vier maanden. Bij Kliniek Dr. Frodo wordt in eerste instantie gekozen voor twee botoxbehandelingen voor een natuurlijk resultaat. Na de eerste behandeling wordt deze na twee weken geëvalueerd. Eventueel wordt er daarna wat extra botox ingespoten. Is het resultaat naar wens, dan vindt de volgende behandeling meestal na zo’n vier maanden plaats.

Voor meer informatie over botoxbehandelingen het resultaat na een botoxbehandeling, kunt u onze website bekijken. Of bekijk een van onze video’s over botox.

Geplaatst in Blogs over BotoxGetagd