phone icon
email icon
Maak een afspraak

Vlog lippen opvullen eigen vet

16 juni 2016

Vlog lippen opvullen eigen vet

Steeds meer vrouwen kiezen er tegenwoordig voor om hun lippen te laten opvullen soms met eigen vet. Bijvoorbeeld als ze heel dunne lippen hebben, hun onderlip en bovenlip niet goed in verhouding zijn of omdat de mond scheef is. Wanneer iemand de lippen laat opvullen wordt er hyaluronzuur of eigen vet geïnjecteerd. Zo wordt het volumeverlies aangepakt en snel en eenvoudig hersteld.

Lipofilling lippen

Wanneer lippen worden opgevuld met lichaamseigen weefsel, dan wordt elders uit het lichaam het vet gehaald en in de lip(pen) geïnjecteerd. Dit wordt ook wel lipofilling genoemd. Kliniek Dokter Frodo maakt geen gebruik van eigen vet wanneer de lippen worden opgevuld. De hersteltijd van het opvullen van lippen met eigen vet is namelijk lang in verhouding met het injecteren van hyaluronzuur. Bovendien is het resultaat onnatuurlijker en het risico op bobbeltjes groter. Hyaluronzuur is een goed en betrouwbaar middel. Het geeft een tijdelijk resultaat dat zes tot twaalf maanden aanhoudt.

Cosmetisch kliniek lippen opvullen

Het opvullen van de lippen is een van de moeilijkste cosmetische behandelingen die er zijn. Het is dan ook niet aan te raden om te kiezen voor een goedkope kliniek. Door middel van een behandeling met meerdere injecties kan het gewenste volume van de lip gecreëerd worden. Zo worden dunne lippen bijvoorbeeld van volume voorzien. Ben je van plan om je lippen te laten opvullen? Lees dan alles over lippen opvullen en kom langs voor een vrijblijvend consult.

Geplaatst in Blogs over fillers, LippenGetagd ,