Afspraak maken
020 421 1559
WhatsApp
info@dokterfrodo.nl
Route

Voorhoofdsrimpels

1
uit 502 beoordelingen
0
+
Cliënten
1
+
Behandelingen verricht

Voorhoofdsrimpels

Rimpels op het voorhoofd ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen. Hoe vaker je verbaasd kijkt of je wenkbrauwen optrekt, hoe meer lijntjes je krijgt en hoe dieper ze worden.

Behandelen voorhoofdsrimpels met fillers

Soms hebben voorhoofdrimpels een andere oorzaak. De afname van onderhuids weefsel kan er toe leiden dat de wenkbrauwen en oogleden naar beneden zakken waardoor de wenkbrauwen continu worden opgetrokken. Een botoxbehandeling kan dan averechts werken. In dit geval kunnen wij het volume herstellen met een hyaluronzuur filler, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet.

Verminderen van voorhoofdsrimpels met Botox

Waar de jonge elastische huid de voorhoofdlijnen bij ontspanning van de voorhoofdsspier nog weg laat trekken, heeft de oudere huid hier de kracht niet meer voor. De lijntjes hebben dan permanent intrek genomen op uw voorhoofd en weigeren nog te vertrekken. Met behulp van Botox kunnen we de voorhoofdrimpels verminderen, corrigeren, voorkomen en zelfs verwijderen.

De kans op een hangende ooglid wordt vaak gezien als één van de nadelen van Botox. Als u ervoor kiest de behandeling uit te laten voeren bij Kliniek Dokter Frodo, dan kiest u voor een Botox kliniek in Amsterdam met een zeer ervaren cosmetisch arts die u eerlijk zal informeren over de mogelijkheden en die op een veilige manier te werk gaat.

Indien de Botox voldoende werkt, maar de lijnen zichtbaar in de huid blijven staan kunnen we de voorhoofdrimpels opvullen met een filler.

Feiten over de behandeling van voorhoofdrimpels

Voorbereiding

Consult met de arts

Voor de behandeling van uw voorhoofdrimpels start, heeft u altijd nog een (kort) consult met de consulent om de behandeling nog eens door te spreken.

Verdoving

Niet nodig

Duur

Tot 30 minuten

Product

Botox of fillers op basis van hyaluronzuur

Veiligheid

Zeer veilig

Duurzaamheid

Afhankelijk van het product

Neem contact op

Bel: 020 421 1559

Telefonisch kunt u Kliniek Dokter Frodo bereiken op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Of mail: info@dokterfrodo.nl

8.9/10 Rating
452 Reviews

4.8/5 Rating
32 Reviews

Bel 020 421 1559 Plan een intake