Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route

Voorhoofdsrimpels

9,0
gebaseerd op 629 reviews
13.500 +
Cliënten
35.700 +
Behandelingen verricht

Voorhoofdsrimpels

Rimpels op het voorhoofd ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen. Hoe vaker je verbaasd kijkt of je wenkbrauwen optrekt, hoe meer lijntjes je krijgt en hoe dieper ze worden. Soms hebben voorhoofdrimpels een andere oorzaak. De afname van onderhuids weefsel kan ertoe leiden dat de wenkbrauwen en oogleden naar beneden zakken waardoor de wenkbrauwen continu worden opgetrokken. Ook heeft de vorm van de schedel invloed op het ontstaan van lijntjes. Tijdens een vrijblijvend consult kunnen de ervaren cosmetisch artsen van Kliniek Dokter Frodo u hier meer informatie over geven en eventuele vragen over voorhoofdsrimpels beantwoorden.

Behandelen voorhoofdsrimpels met fillers

Soms kan een botox behandeling niet het gewenste resultaat geven. Dit omdat wij onze spieren in het gelaat nodig hebben voor een natuurlijke mimiek behoudt. Ook bestrijden wij met botox vaak het symptoom in plaats van de oorzaak. Als dit het geval is kunnen wij het volume herstellen met een hyaluronzuur filler, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Tijdens een gratis consult neemt de cosmetisch arts van Kliniek Dokter Frodo uitgebreid de tijd om uw verwachtingen te bespreken en een realistisch beeld te schetsen van de mogelijkheden.

Verminderen van voorhoofdsrimpels met Botox

Voorhoofdslijntjes kunnen veroorzaakt worden door te sterke voorhoofdspieren. Vaak gebruikt u deze (ongemerkt) bij inspanning, concentratie of zelfs in uw slaap. Met behulp van Botox kunnen we de spierspanning laten afnemen. Dit geeft meer rust in het gelaat en clienten ervaren dit dan ook als een ontspannend gevoel. Ook verminder, corrigeer en voorkomt u de voorhoofdrimpels.

De kans op een hangend ooglid wordt vaak gezien als één van de nadelen van Botox. Als u ervoor kiest de behandeling uit te laten voeren bij Kliniek Dokter Frodo, dan kiest u voor een Botox kliniek in Amsterdam met een zeer ervaren cosmetisch arts die u eerlijk informeert over de mogelijkheden.

In sommige gevallen adviseert de arts om een combinatie behandeling uit te voeren met fillers en botox. Botox om de spieren te laten ontspannen zodat deze minder kunnen samentrekken en fillers om de oppervlakkige lijntjes op te vullen. In alle gevallen gaat de arts veilig te werk.


Ervaringen

Feiten over de behandeling van voorhoofdrimpels

Voorbereiding

Consult met de arts

Voor de behandeling van uw voorhoofdrimpels start, heeft u altijd nog een (kort) consult met de consulent om de behandeling nog eens door te spreken.

Verdoving

Niet nodig

Duur

Tot 30 minuten

Product

Botox of fillers op basis van hyaluronzuur

Veiligheid

Zeer veilig

Duurzaamheid

Afhankelijk van het product

Vragen? We staan voor u klaar

9.0/10 Rating
629 Reviews

4.8/5 Rating
68 Reviews