phone icon
email icon
Maak een afspraak
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat
Voorhoofd

VOORHOOFDSRIMPELS

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Voorhoofdsrimpels

Rimpels op het voorhoofd kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen of de afname van onderhuids weefsel, waardoor de wenkbrauwen en oogleden naar beneden zakken en de wenkbrauwen continu worden opgetrokken. Daarnaast heeft de vorm van uw schedel invloed op het ontstaan van lijntjes.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Behandelen voorhoofdsrimpels met Botox

Met behulp van Botox laten we de spierspanning afnemen. Dit geeft meer rust in het gelaat en cliënten ervaren dit dan ook als een ontspannend gevoel. Ook vermindert, corrigeert en voorkomt u hiermee voorhoofdrimpels.

Feiten over de behandeling

  • Voorbereiding Consult met de arts
  • Verdoving Niet nodig
  • Duur Tot 30 minuten
  • Product Botox of fillers op basis van hyaluronzuur
  • Veiligheid Zeer veilig
  • Duurzaamheid Afhankelijk van het product
Combinatie van Botox en fillers

Combinatie van Botox en fillers

De kans op een hangend ooglid wordt vaak gezien als één van de nadelen van Botox. Als u ervoor kiest om de behandeling uit te laten voeren bij Kliniek Dokter Frodo, dan kiest u voor een Botox kliniek in Amsterdam met een zeer ervaren cosmetisch arts, die u eerlijk informeert over de mogelijkheden.

In sommige gevallen adviseert de arts om een combinatiebehandeling uit te voeren met fillers én botox. Botox om de spieren te laten ontspannen, zodat ze minder  samentrekken en fillers om de oppervlakkige lijntjes op te vullen. In alle gevallen gaat de arts veilig te werk.

Behandelen voorhoofdsrimpels met fillers

Soms kan een Botoxbehandeling niet het gewenste resultaat leveren. Dit komt omdat u de spieren in het gelaat nodig heeft om een natuurlijke mimiek te behouden. Ook bestrijden we met botox vaak het symptoom, in plaats van de oorzaak. Als dit het geval is, kunnen we het volume herstellen met een hyaluronzuur filler, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Tijdens een gratis consult neemt de cosmetisch arts van Kliniek Dokter Frodo uitgebreid de tijd om uw verwachtingen te bespreken en een realistisch beeld te schetsen van de mogelijkheden.

 

Interesse in een Voorhoofdsrimpels behandeling?

Reviews