Afspraak maken

Wallenspreekuur bij Kliniek Dokter Frodo

WallenspreekuurEen vermoeide uitstraling wordt vaak veroorzaakt door donkere kringen en wallen onder de ogen. Bij Kliniek Dokter Frodo vindt u alle cosmetische oog en wallen specialismen onder 1 dak. Dit is uniek in Nederland. Dankzij onze multidisciplinaire blik krijgt u een persoonlijk behandeladvies voor de aanpak van uw wallen en/of donkere kringen tijdens het Wallenspreekuur.

Op basis van het persoonlijke behandelplan dat we tijdens het Wallenspreekuur met u bepalen, maken we de keuze tussen behandelen met fillers, carboxytherapie (met of zonder PRP), de Angel Lift, een combinatietherapie of zo nodig een ooglidcorrectie bij een esthetisch chirurg. Welke behandeling we ook op basis van uw persoonlijke wensen en gezichtskenmerken kiezen, u kunt er op rekenen dat uw wallen en/of donkere kringen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak tijdens het Wallenspreekuur neemt u contact op met ons
secretariaat op het nummer: 020-4211559.

Melvin van The Beauty Insider pikte ons Wallenspreekuur al op en schreef hierover.

Een gedachte over “Wallenspreekuur bij Kliniek Dokter Frodo

  1. Rimpelbehandelingen met injectables en het begeleiden bij gezond, mooi en vitaal ouder worden is een vak op zich. Dokter Frodo Gaymans is volledig gespecialiseerd in het remmen van veroudering en het behouden van schoonheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + negentien =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken