phone icon
email icon
Maak een afspraak

Vlog wangen opvullen met fillers

16 mei 2016

Vlog wangen opvullen met fillers

Volumeverlies van de wangen is goed op te vullen met behulp van fillers. Wangen opvullen met fillers is een veilige en effectieve fillerbehandeling. Er zijn verschillende redenen waarom wangen invallen of gaan hangen. Wangen vallen in wanneer je ouder wordt, maar ook als je veel sport of afvalt kun je dat merken aan ingevallen wangen. Je wangen verliezen volume. Vervolgens zakt de huid van je wangen een beetje naar beneden. Het volumeverlies van je wangen is echter goed op te vullen met fillers.

Fillerbehandeling wangen

Tijdens een fillerbehandeling van je wangen in Kliniek Dokter Frodo wordt het volume met fillers aangevuld. Zo wordt het oude volume van de wangen hersteld. Niet alleen het volume op het jukbeen wordt aangevuld, ook net iets boven en onder het jukbeen brengt Dokter Frodo fillers aan. Door deze drie plekken te injecteren, behoudt je gezicht de natuurlijke verhoudingen. De wangen worden als het ware gelift. Deze manier van fillers injecteren levert het mooiste resultaat op: volle wangen die er natuurlijk uitzien.

Wangen opvullen met hyaluronzuur


Wij werken met hyaluronzuurfillers voor het opvullen van wangen. Hyaluronzuur is zeer goed getest en een veilig product. Meer informatie over hyaluronzuurfillers vind je op onze website of bekijk de video’s.

Geplaatst in Blogs over fillersGetagd ,