VLOG Wangen opvullen met fillers

Volumeverlies van de wangen is goed op te vullen met behulp van fillers. Wangen opvullen met fillers is een veilige en effectieve fillerbehandeling. Er zijn verschillende redenen waarom wangen invallen of gaan hangen. Wangen vallen in wanneer je ouder wordt, maar ook als je veel sport of afvalt kun je dat merken aan ingevallen wangen. Je wangen verliezen volume. Vervolgens zakt de huid van je wangen een beetje naar beneden. Het volumeverlies van je wangen is echter goed op te vullen met fillers.

Fillerbehandeling wangen

Tijdens een fillerbehandeling van je wangen in Kliniek Dokter Frodo wordt het volume met fillers aangevuld. Zo wordt het oude volume van de wangen hersteld. Niet alleen het volume op het jukbeen wordt aangevuld, ook net iets boven en onder het jukbeen brengt Dokter Frodo fillers aan. Door deze drie plekken te injecteren, behoudt je gezicht de natuurlijke verhoudingen. De wangen worden als het ware gelift. Deze manier van fillers injecteren levert het mooiste resultaat op: volle wangen die er natuurlijk uitzien.

Wangen opvullen met hyaluronzuur

fillers-wangen
Wangen voor en na een fillerbehandeling

Wij werken met hyaluronzuurfillers voor het opvullen van wangen. Hyaluronzuur is zeer goed getest en een veilig product. Meer informatie over hyaluronzuurfillers vind je op onze website of bekijk de video’s.

Een gedachte over “VLOG Wangen opvullen met fillers

  1. Ik heb bij DokterFrodo deze behandeling ondergaan om mijn wangen volume te geven. Ik ben nu 3 weken verder en heb echt een mooi resultaat. Mijn wangen zijn vol en zien er toch natuurlijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + twintig =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken