Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route
9,0
based on 629 reviews
13.500 +
Clients
35.700 +
Treatments performed

Zo maak je de perfecte groene smoothie

Door dagelijks je dag te beginnen met een ‘groene smoothie’ voel je je niet alleen fitter, gezonder en energieker, ook je huid wordt mooier. 

Groene bladgroenten zijn een belangrijke bron van eiwit, vitaminen, vezels, antioxidanten en mineralen. Ze bevatten stoffen die in geen enkele andere groentesoort te vinden zijn. Groene bladgroenten helpen bovendien ‘verzuring’ van het lichaam tegen te gaan. Dat betekent dat ze stoffen bevatten die je lichaam zuiveren van gifstoffen die kunnen ophopen door luchtvervuiling en bewerkt voedsel.

– Vul je blender met 1/3 verse, gewassen, liefst biologische spinazie, ⅓ wortels en ⅓ selderij.

– Voeg eventueel een uitgeperste citroen toe om de smoothie zoeter te maken.

Doe je best om zoveel mogelijk verschillende soorten groene bladgroente te pakken te krijgen. Door te rouleren weet je zeker dat je echt profiteert van het beste dat de natuur je te bieden heeft. Denk aan spinazie, sla, boerenkool, munt, basicilum, snijbiet, peterselie, selderij.

Biologische groenten worden niet bespoten, zij groeien op in een gezondere grond vol met belangrijke mineralen en bouwstoffen. Om deze reden bevatten biologische groenten daadwerkelijk meer voedingsstoffen.

Datum

Consult aanvragen