phone icon
email icon
Maak een afspraak
9,6 / 10 klantbeoordeling
NVCG gecertificeerd
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

De Angel Lift – Uw reddende engel!

De Angel Lift is de reddende engel voor de vermoeide en verouderde gezichtshuid. Deze krijgt dankzij de Angel Lift een dubbele boost. De huid wordt versterkt, verjongd en gehydrateerd. Dankzij de combinatie van ingrepen – Hyaluronzuur en PRP- die elkaar ook nog eens positief versterken, is de Angel Lift een echte beauty elixer.
Zonder chirurgische ingreep de huid een 10 jaar jonger uiterlijk geven?

Wat de Angel Lift zo bijzonder maakt, is dat we de kracht van hyaluronzuur toepassen voor de verbetering en hydratatie van de huid. Door deze ‘superboost’ van hyaluronzuur en micropuncture de verschillende huidlagen weten te bereiken, is het resultaat van de Angel Lift oogverblindend.

Waarvoor gebruiken wij de Angel Lift?

 • Verjongen van de verouderde gezichtshuid
 • Verjongen, hydrateren en verbeteren van het decolleté
 • Verjongen, hydrateren en verbeteren van de handen
 • Aanpak van de fijne lijntjes rondom de ogen en mond
 • Voorbereiding Consult met de arts
 • Verdoving Niet nodig
 • Duur Tot 30 minuten
 • Product Hyalonzuur fillers en PRP
 • Veiligheid Zeer veilig
 • Duurzaamheid 6 tot 18 maanden
Angel lifty behandeling

Angel lifty behandeling

Stap 1: het consult

Voorafgaand aan de behandeling nodigen we u uit voor een consult. Tijdens dit consult bespreken we de verschillende behandelmethodes en maakt u kennis met de consulent en arts die u behandelen. Vanzelfsprekend komen tijdens het consult uw wensen en verwachtingen aan bod. Deze vormen in combinatie met de kenmerken van uw gezichtshuid het uitgangspunt voor ons behandelplan.

Kliniek Dokter Frodo hanteert de ‘whole face approach’. Dit komt er op neer dat we elke behandeling, hoe klein ook, in relatie tot het hele gezicht zien. Met de Magic Markers Method® brengen we de behandeling en de effecten in kaart om zo het beste resultaat te bereiken. Deze analyse wordt zo nodig uitgebreid met een 3D foto van uw gezicht. Deze 3D foto kan de arts bewerken zodat we u het gewenste resultaat vooraf kunnen laten zien.

Tot slot komen tijdens het consult uw medische achtergrond, eerdere behandelingen, eventueel medicijnen gebruik en alle vragen die u nog heeft aan bod. Zo sluiten we alle mogelijke risico’s uit en stemmen we uw verwachtingen en onze mogelijkheden op elkaar af.

Stap 2: de behandeling

Stap 2: de behandeling

Gemiddeld duurt de Angel Lift behandeling een half uur. Dit is mede afhankelijk van de intensiviteit van de behandeling en wordt tijdens het consult bepaald. 

Fase 1 | Hyaluronzuur + PRP injecteren met de naald

Fase 1 | Hyaluronzuur + PRP injecteren met de naald

De eertse stap is het hydrateren van de diepere lagen van de huid. Dit doen we door de combinatie van PRP + hyaluronzuur met  kleine naaldjes in de huid te brengen. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor een soepele en veerkrachtige huid. Met deze cosmetische techniek hydrateren we de gezichtshuid van binnenuit en stimuleren we de huid zich te vernieuwen.

Fase 2 | Micropuncture

De tweede stap van de Angel Lift loopt op rolletjes. Letterlijk. Deze stap heeft als doel het stimuleren en hydrateren van de bovenste huidlaag. Dit doen we met micropuncture: met minuscule naalden rollen we over het gezicht waardoor de positieve effecten Juvéderm Volite behandelingen worden versterkt.

Dankzij deze boost bereiken we een extra langdurig en mooi resultaat.

Stap 3: na de behandeling

Stap 3: na de behandeling

De huidverbetering is al direct zichtbaar na de behandeling. De combinatie van hyaluronzuur en PRP  stimuleert vanaf de eerste seconde de huid zich te verjongen en vernieuwen. Dit zorgt voor een mooie ‘glow’. Omdat de natuurlijke elasticiteit van de huid verbetert en u meer collageen aanmaakt, straalt uw huid weer en wordt het verouderingsproces tegengegaan.

Hoe lang werkt de Angel Lift?

Hoe lang werkt de Angel Lift?

Om een stralend resultaat te behouden adviseren we de Angel Lift na een half jaar te herhalen. Bij een sterk verouderde huid kan de Angel Lift soms al eerder haar kracht verliezen. Dit wordt veroorzaakt doordat het hyaluronzuur in de huid wordt ‘opgemaakt’. Wanneer dit gebeurt, is het belangrijk om de behandeling te herhalen en zo het hyaluronzuur ‘aan te vullen’.

U kunt het resultaat van de Angel Lift ook zelf verder versterken en langer laten aanhouden door na de behandeling thuis 1 tot 2 keer per week met een microneedling roller uw gezichtshuid te behandelen.

Kan ik zelf wat doen tegen een verouderde, grauwe huid?
Absoluut. Met onze schijf van 5 komt u een heel eind:

 • Goede huidverzorging, eventueel gecombineerd met een peeling kuur
 • Microneedling
 • Voldoende slaap
 • Genoeg drinken (non-alcoholic)
 • Niet roken
Krijg ik begeleiding?

Krijg ik begeleiding?

Bent u bang voor naalden en wilt u toch een behandeling ondergaan, dan geven wij extra begeleiding en tijd en zorgen wij ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Met de juiste middelen kunnen wij u door de behandeling heen helpen, zonder dat u pijn of angst ervaart.

Mocht ik niet tevreden zijn, wat dan?

Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met het resultaat, dan kunnen we probleemloos het hyaluronzuur oplossen, zonder restverschijnselen.

Ben ik toonbaar na de behandeling?

Meestal is de huid na een behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit is met make-up goed te camoufleren.

Garantie

Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

Interesse in een Angel Lift behandeling?

Reviews