phone icon
email icon
Maak een afspraak
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat
NVCG gecertificeerd

Cadeau: Skinceuticals producten

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Huidadvies en SkinCeuticals samples cadeau

Huidadvies en SkinCeuticals samples cadeau

We zijn dankbaar voor al onze cliënten en we waarderen het enorm wanneer u ons aanbeveelt bij uw vrienden en kennissen. We willen u hier graag voor bedanken door middel van deze attentie. Hieronder vindt u meer informatie en een formulier voor nieuwe klanten om direct een afspraak te maken voor een videoconsult.

Wat houdt de attentie in?

Wat houdt de attentie in?

Maakt uw vriend(in) of kennis een afspraak voor een videoconsult en geeft hij of zij aan via u bij ons terecht te zijn gekomen? Dan profiteren jullie beiden van onze tijdelijke attentie. Jullie krijgen als cadeau een persoonlijk huidadvies en SkinCeuticals miniaturen. Deze producten stemmen we af op uw huidtype en wensen.

De attentie loopt tot en met november 2020.

De voorwaarden

De voorwaarden

  • De attentie geldt alleen wanneer u een nieuwe klant bij ons introduceert.
  • U ontvangt van ons een mail met de oproep om telefonisch een afspraak te maken voor het ophalen van uw cadeau. Is de afspraak ingepland? Dan ontvangt u een sms ter bevestiging.

Per persoon geven we één cadeau weg. Ook wanneer er via u meerdere vrienden of kennissen bij ons een afspraak maken, krijgt u één keer de miniaturen en het huidadvies. De nieuwe klanten ontvangen uiteraard wel het cadeau.

Heeft een vriend(in) of kennis ons aanbevolen? Maak dan een afspraak voor een videoconsult

Heeft een vriend(in) of kennis ons aanbevolen? Maak dan een afspraak voor een videoconsult

Heeft een vriend of kennis u aanbevolen om naar Kliniek Dokter Frodo te gaan en wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend videoconsult? Vul dan onderstaand formulier in en vergeet niet om te vermelden via wie u bij onze kliniek terecht bent gekomen. Zo kunnen we ervoor zorgen jullie allebei het cadeau ontvangen.

Maak een afspraak

    Uw e-mailadres
    Akkoord dat deze gegevens door ons opgeslagen worden

    Reviews