phone icon
email icon
Maak een afspraak
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling
NVCG gecertificeerd
Internationaal trainer Juvéderm en Botox

Eye Regen

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Eye Regen

Doordat we met de ‘combinatieboost’ van hyaluronzuur en micropuncture de verschillende huidlagen weten te bereiken, is het resultaat van de Eye Regen behandeling oogverblindend.

Wat is een Eye Regen behandeling?

De Eye Regen behandeling is een revolutionaire nieuwe behandeling tegen een vermoeide uitstraling veroorzaakt door wallen en kringen. De oorzaak van wallen en kringen ligt hierbij vaak bij volume tekort en verminderde doorbloeding onder de ogen en de afname van elasticiteit van de huid.

Ook hormonen bij de overgang kunnen een rol spelen. De behandeling is nieuw in Nederland en wordt al veelvuldig en succesvol toegepast in de Verenigde Staten. Door de Eye Regen behandeling wordt de huid versterkt, verjongd en gehydrateerd. Dankzij de combinatie van drie cosmetische ingrepen, die elkaar versterken, is de Eye Regen behandeling een echt beauty elixer.

  • Voorbereiding Consult met de arts
  • Verdoving Niet nodig
  • Duur 30 minuten
  • Product Hyaluronzuur fillers
  • Veiligheid Zeer veilig
  • Duurzaamheid 6 tot 18 maanden
Behandeling bij Kliniek Dokter Frodo

Behandeling bij Kliniek Dokter Frodo

Zonder chirurgische ingreep een 10 jaar jonger uiterlijk? Dat kan bij Kliniek Dokter Frodo, die de eerste en enige kliniek in Nederland is die deze behandeling toepast.

Wat maakt de Eye Regen behandeling zo effectief? Dat is dat de kracht van uw eigen bloed gecombineerd met de hydraterende eigenschappen van hyaluronzuur.

Waarvoor wordt de Eye Regen behandeling toegepast?

  • Verjongen van de verouderde huid rondom de ogen
  • Het opfrissen van het gezicht
  • Het verbeteren en corrigeren van een negatieve of vermoeide uitstraling
  • Aanpak van de fijne lijnen rondom de ogen
Eye Regen behandeling

Eye Regen behandeling

Fase 1 | Hyaluronzuur injecteren met de naald

De eerste stap is het hydrateren van de diepere lagen van de huid. Dit doen we door Juvéderm Volite met kleine naaldjes in de huid te brengen. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor een soepele en veerkrachtige huid. Met deze cosmetische techniek hydrateren we de gezichtshuid van binnenuit en stimuleren we de huid zich te vernieuwen.

 

Fase 2 | Micropuncture

Fase 2 | Micropuncture

De tweede stap van de Eye Regen behandeling loopt op rolletjes. Letterlijk. Deze stap heeft als doel het stimuleren en hydrateren van de bovenste huidlaag. Dit doen we met micropuncture: met minuscule naalden rollen we over het gezicht waardoor de positieve effecten van de Juvéderm Volite behandelingen worden versterkt.

Dankzij deze boost bereiken we een extra langdurig en mooi resultaat.

Fase 3 | Na de behandeling

De huidverbetering is al direct zichtbaar na een Eye Regen behandeling. De microneedling en hyaluronzuur stimuleren vanaf de eerste seconde de huid zich te verjongen en te vernieuwen. Omdat de natuurlijke elasticiteit van de huid verbetert en u meer collageen aanmaakt, hebt u direct een minder vermoeide uitstraling.Hoelang werkt het?

Hoelang werkt de Eye Regen behandeling?

Hoelang werkt de Eye Regen behandeling?

Om een stralend resultaat te behouden adviseren we de behandeling na een jaar te herhalen. Bij een sterk verouderde huid kan het soms nodig zijn de behandeling eerder te herhalen. Dit wordt veroorzaakt doordat het hyaluronzuur in de huid wordt opgemaakt. Wanneer dit gebeurt, is het belangrijk om de behandeling te herhalen en zo het hyaluronzuur aan te vullen.

U kunt het resultaat van de behandeling ook zelf verder versterken en langer laten aanhouden door na de behandeling thuis 1 tot 2 keer per week met een microneedling roller uw gezichtshuid te behandelen.

Interesse in een Eye Regen behandeling?

Reviews