Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route

Hals, decolleté en handen

9,0
gebaseerd op 629 reviews
13.500 +
Cliënten
35.700 +
Behandelingen verricht

Hals, decolleté en handen

De huid van hals en decolleté veroudert vaak sneller dan de huid in het gezicht. Dit heeft deels te maken met de veelvuldige blootstelling aan de zon en gebrekkig gebruik van zonnebrandcrème en deels met het gegeven dat in de hals en het decolleté minder talg- en zweetklieren zitten. Smeren is altijd beter dan genezen, dus vergeet uw zonnebrandcrème niet. Voor wie dit toch regelmatig is vergeten en lichte beschadigingen in hals en decolleté heeft, kan Kliniek Dokter Frodo de huid weer verstevigen en hals- en decolletélijnen herstellen met hyaluronzuur en carboxytherapie. Ook de huid van de handen wordt gaandeweg dunner. In combinatie met veelvuldige blootstelling aan de zon verouderen de handen daarom, net als hals en decolleté, sneller dan de rest van onze huid. De grote blauwe aderen worden zichtbaar en de huid ziet er kwetsbaar uit. Behalve voorkomen, door regelmatig smeren met zonnebrandcrème, kan schade aan de handen hersteld worden met behulp van hyaluronzuur. Hiermee kunnen we meer volume in de hand(rug) brengen en worden de rimpels en plooien in de hand minder zichtbaar.

Carboxytherapie en laserbehandeling tegen halsverslapping

Wij gebruiken carboxytherapie voor het verstrakken van de hals. Hierbij wordt CO2 gas in de huid gebracht waardoor er een collageen-verstrakkings-reactie ontstaat. Hiermee verstrakken we de hals waardoor fijne lijnen en plooien verminderen.

Met laser behandeling  van de hals kunnen we de hals ook goed verstrakken. Hierbij behandelen we de huid met laserlicht waardoor de huid strakker wordt. Dit doen we door het stimuleren van de onderste huidlagen met laser. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd.

Wat kunt u verwachten van carboxytherapie of een laser behandeling van de hals?

Een carboxytherapie behandeling van de hals duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling is de hals voor ongeveer 15 minuten rood, daarna ziet u er niks meer van. Een reeks van drie carboxy behandelingen is vaak voldoende. Er zijn verschillende laserbehandelingen voor halsverslapping mogelijk. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen we kiezen voor een sterke laser of een zachter laser.  Meestal kiezen we voor een combinatie van carboxytherapie met laser. De resultaten van de alleenstaande behandelingen zijn aardig, maar zeker niet verbluffend. Met de combinatie krijgen we betere resultaten.

Is het iets voor mij?

De behandelingen van Kliniek Dokter Frodo met laser en carboxytherapie geven zeer mooie resultaten. Helaas zijn onze behandelingen echter niet voor iedereen geschikt. Er zijn een paar uitzonderingen waarbij wij u niet behandelen:

Minimum leeftijd is 18 jaar
Bent u jonger dan 18 jaar, dan is het niet mogelijk bij om bij ons een cosmetisch behandeling te ondergaan.

Te hoge verwachtingen
Hoge verwachtingen met betrekking tot het verjongen van uw hals, decolleté en handen zijn meer dan welkom. Soms staan verwachtingen echter op gespannen voet met onze jarenlange specialistische ervaring. In het geval we er niet in slagen deze te hoge verwachtingen te temperen kiezen wij ervoor om niet te behandelen.

Vanaf 45 jaar
De wat oudere huid heeft vaak veel van haar flexibiliteit verloren. Hierdoor blijven rimpels en lijnen aanwezig en worden ze steeds dieper. Bij ouder worden is er tevens sprake van aanzienlijk volumeverlies van de hals.

Kan ik zelf wat doen tegen rimpels?
Absoluut. Met onze schijf van 5 komt u een heel eind:

  • Goede huidverzorging (zonnebrandcrème)
  • Microneedling
  • Voldoende slaap
  • Genoeg drinken (non-alcoholic)
  • Niet roken

Ervaringen van behandelingen van de hals, decolleté en handen

Behandeling van de hals

Tanja: ‘Ik stoorde me aan mijn hals, omdat deze veel sneller verouderde dan bijvoorbeeld mijn gezicht. Na de combinatie behandeling van laser en carboxytherapie ziet het er een stuk beter uit. Ik heb nog steeds halslijnen, maar ze zijn wel minder zichtbaar’.

laser hals behandeling voor

laser hals-behandeling na

Halsverstrakking met laser

Simone: ‘Ik heb mij altijd goed ingesmeerd tegen de zon en gebruik de beste crèmes. Jammer genoeg heb ik mij nooit echt bekommerd om mijn hals, waardoor die er veel ouder uit ziet dan mijn gezicht. Met laser probeer ik dit een beetje te herstellen.’

laser hals behandeling voor

laser hals-behandeling

Halsverstrakking met laser en carboxytherapie

Vivian: ‘Alle kleine beetje helpen. Mijn halslijnen heb ik eerder met Botox en fillers laten behandelen. Daar zag ik eigenlijk niet zo veel van. Met de combinatie van verschillende behandelingen laser en carboxytherapie heb ik toch een aardig resultaat gekregen.’

laser hals verstrakking voor

laser hals verstrakking na

Een laser behandeling van decolleté

Brenda: ‘Ik stoorde mij aan de pigmentvlekken op mijn decolleté. Na een paar laserbehandeling ziet het er veel frisser uit’.

laser-behandeling-pigment-decollete-voor

laser-behandeling-pigment-decollete-na

Laser behandeling van handen

Hetty: ‘Ik vond die levervlekken zo lelijk op mijn handen en uiteindelijke verraden je handen toch je leeftijd. Ben blij dat ik de behandeling heb gedaan.’

laser behandeling handen pigment voor

laser behandeling handen pigment na

Veelgestelde vragen over hals, decolleté en handen

Moet ik iets doen/iets weten voordat ik de behandeling krijg?

Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.

Wat moet ik de arts vertellen tijden het consult?

De arts zal vragen stellen over uw gezondheid, medicijngebruik en eerdere ingrepen. Probeer deze vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.

Moet ik een speciale slaaphouding aannemen?

Nee, dat hoeft niet. Wel moet u druk op het behandelde gebied voorkomen.

Is de behandeling met carboxytherapie veilig?

Ja, het is zeer veilig.

Doet een behandeling met carboxytherapie pijn?

De prikjes zijn nauwelijks tot zelfs helemaal niet voelbaar, omdat het hele kleine prikjes zijn.

Hoe lang hebben fillers effect?

Eén van de grote voordelen is dat het effect langdurig is, maar niet permanent. Hoe lang het resultaat van een behandeling zichtbaar is hangt van verschillende factoren af zoals het huidtype, de levensstijl en de leeftijd. Na een eerste behandeling wordt het aanbevolen de behandeling na 6 tot 12 maanden te herhalen. Een behandeling van de lippen houdt ongeveer 6 tot 9 maanden aan. Bij grote behandelingen zien wij dat het effect vaak langer dan twee jaar aanhoudt.

Waarvoor gebruiken wij hyaluronzuren?

Hyaluronzuren/fillers gebruiken wij om lijnen en rimpels in het gezicht te vervagen, om vollere lippen te creëren en gezichtscontouren zoals jukbeenderen/wangen opnieuw vorm te geven.

Is het resultaat blijvend?

Nee, wij gebruiken alleen tijdelijke middelen.

Zijn er bepaalde leefregels na de behandeling?

De eerste dagen na de behandeling wordt een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna en/of zonnebank afgeraden. De eerste week na de behandeling raden wij aan om tweemaal daags de huid in te smeren met Arnica zalf/gel.

Garantie

Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.


Ervaringen

Feiten over fillers

Voorbereiding

Consult met de arts

Verdoving

Niet nodig

Duur

Tot 30 minuten

Product

Hyaluronzuur fillers

Veiligheid

Zeer veilig

Duurzaamheid

6 tot 18 maanden

Vragen? We staan voor u klaar

9.0/10 Rating
629 Reviews

4.8/5 Rating
68 Reviews