phone icon
email icon
Maak een afspraak
Altijd een natuurlijk resultaat
NVCG gecertificeerd
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox

Halslijnen

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Halslijnen verminderen

Halslijnen verminderen

De huid van de hals veroudert vaak sneller dan de huid in het gezicht. Dit heeft deels te maken met de veelvuldige blootstelling aan de zon en gebrekkig gebruik van zonnebrandcrème. Smeren is altijd beter dan genezen, dus vergeet uw zonnebrandcrème niet. Voor wie dit toch regelmatig is vergeten en lichte beschadigingen in de hals heeft, kan Kliniek Dokter Frodo de huid weer verstevigen en halslijnen herstellen met hyaluronzuurcarboxytherapie en/of laserbehandelingen.

Gratis telefonisch consult

Gratis telefonisch consult

Heeft u last van halsverslapping? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijke behandelingen en resultaten.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur.

Carboxytherapie tegen halsverslapping

De meest gebruikte behandeling tegen het verstrakken van de hals is carboxytherapie. Hierbij wordt CO2 gas in de huid aangebracht. Na injectie onder de huid maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor het gebied zich sneller hernieuwt. De cellen functioneren beter en de elastine- en collageenproductie in de opperhuid en lederhuid worden gestimuleerd.  Dit zorgt voor een verstrakkend effect, waardoor fijne lijnen en plooien in de hals verminderen.

Een carboxytherapie behandeling van de hals duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling zal de hals nog een kwartier rood kunnen zijn, maar daarna ziet u niks meer van de behandeling. Een reeks van drie carboxytherapie behandelingen is vaak voldoende.

Laserbehandeling tegen halsverslapping

Met een laserbehandeling kan de huid van de hals ook verstrakt worden. Door het stimuleren van de onderste huidlagen met een laser, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Door middel van het laserlicht wordt de huid in de hals zichtbaar strakker.

Er zijn verschillende laserbehandelingen voor halsverslapping mogelijk. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen we kiezen voor een sterke of een zachte laser.

De beste behandeling is een combinatie van carboxytherapie met laserbehandelingen. De resultaten van de op zichzelf staande behandelingen zijn aardig, maar zeker niet verbluffend. Door de combinatie van carboxytherapie en laserbehandelingen worden er betere resultaten behaald.

Interesse in een halslijnen behandeling?

Reviews