Halslijnen

De huid van de hals veroudert vaak sneller dan de huid in het gezicht. Dit heeft deels te maken met de veelvuldige blootstelling aan de zon en gebrekkig gebruik van zonnebrandcrème. Smeren is altijd beter dan genezen, dus vergeet uw zonnebrandcrème niet. Voor wie dit toch regelmatig is vergeten en lichte beschadigingen in de hals heeft, kan Kliniek Dokter Frodo de huid weer verstevigen en halslijnen herstellen met hyaluronzuur, carboxytherapie en/of laserbehandelingen.

Carboxytherapie tegen halsverslapping

De meest gebruikte behandeling tegen het verstrakken van de hals is carboxytherapie. Hierbij wordt CO2 gas in de huid aangebracht. Na injectie onder de huid maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor het gebied zich sneller hernieuwt. De cellen functioneren beter en de elastine- en collageenproductie in de opperhuid en lederhuid worden gestimuleerd.  Dit zorgt voor een verstrakkend effect, waardoor fijne lijnen en plooien in de hals verminderen.

Een carboxytherapie behandeling van de hals duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling zal de hals nog een kwartier rood kunnen zijn, maar daarna ziet u niks meer van de behandeling. Een reeks van drie carboxytherapie behandelingen is vaak voldoende.

Laserbehandeling tegen halsverslapping

Met een laserbehandeling kan de huid van de hals ook verstrakt worden. Door het stimuleren van de onderste huidlagen met een laser, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Door middel van het laserlicht wordt de huid in de hals zichtbaar strakker.

Er zijn verschillende laserbehandelingen voor halsverslapping mogelijk. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen we kiezen voor een sterke of een zachte laser.

De beste behandeling is een combinatie van carboxytherapie met laserbehandelingen. De resultaten van de op zichzelf staande behandelingen zijn aardig, maar zeker niet verbluffend. Door de combinatie van carboxytherapie en laserbehandelingen worden er betere resultaten behaald.

 • Behandelaar

  Dokter Frodo Gaymans

  Frodo Gaymans

  Cosmetisch arts

 • Team Dokter Frodo

  Voor de juiste expertise werken wij als cosmetisch kliniek in Amsterdam met verschillende experts.
  Samen gaan we voor het beste resultaat.

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 17:30 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  ZaterdagGesloten
  ZondagGesloten

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken