phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
9,6 / 10 klantbeoordeling

Injectables

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Injectables Amsterdam

Met injectables behandleen we rimpels en herstellen we volumeverlies in het gezicht. Er zijn twee soorten injectables: Botox en fillers. Met Botox beïnvloeden we de spieren in uw gezicht die rimpels veroorzaken, terwijl hyaluronzuur fillers voor extra volume zorgen. Soms wordt er bij een behandeling gekozen voor één van de twee middelen, maar het is ook mogelijk om de injectables samen te gebruiken om een beter resultaat te verkrijgen.

 • Veilige injectable behandeling
 • Aangesloten bij de NVCG
 • Ervaren cosmetisch artsen
 • Garantie op een natuurlijk resultaat
 • Direct resultaat na de behandeling

Kom langs voor een consult

Wilt u erachter komen wat de specialisten van Kliniek Dokter Frodo voor u kunnen beteken? Dan bent u van harte welkom om langs te komen in de kliniek voor een vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit gesprek maakt de arts een persoonlijk behandelplan voor u.

 • Voorbereiding Consult met de arts
 • Verdoving Niet nodig
 • Duur Tot 30 minuten
 • Product Botox of fillers op basis van hyaluronzuur
 • Veiligheid Zeer veilig
 • Duurzaamheid Afhankelijk van het product
Waarom kliniek Dokter Frodo?

Veilige injectable behandeling

Stralend ouder worden met injectables: met fillers vullen we rimpels op om uw huid frisser te maken en u een jongere uitstraling te geven. Botox is een spierverslapper waarmee we uw rimpels laten verdwijnen. Heeft u last van volumeverlies in de huid en rimpels, waardoor u er ouder en vermoeid uitziet? Wij behandelen uw gezicht, decolleté en handen om uw huid weer te laten stralen.

 • Behandeling van gezicht, hals en handen
 • Geschikt voor rimpels, volumeverlies, wallen en donkere kringen
 • Ervaren cosmetisch arts en veilige behandelingen

Dokter Frodo voert al meer dan tien jaar behandelingen uit met injectables en wordt internationaal gezien als expert op het gebied van filler en Botox behandelingen. Hierdoor weet u zeker dat de behandeling van hoge kwaliteit is en het resultaat gegarandeerd natuurlijk oogt.

Botox prijzen

Over injectables

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Met injectables behandelen we rimpels en herstellen we volumeverlies in het gezicht.

 

BotoxPrijs
1 zone Botox€ 220,-
2 zones Botox€ 350,-
3 zones Botox€ 440,-
Botox tegen overmatig zweten€ 500,-
Botox tandenknarsen€ 350,-

Prijzen Botox

De kosten van injectables zijn afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid Botox en fillers en de uit te voeren behandeling. In deze tabellen vindt u enkele van onze prijzen. Voor het gehele overzicht bekijkt u onze prijslijst.

FillersPrijs
Juvéderm Voluma - Juvéderm Volift - Juvéderm Volbella - Juvéderm Volight
Juvéderm 1ml € 500,-
Juvéderm 2ml € 850,-
Sculptra, Radiesse en Restylane op aanvraag in overleg met de arts
Fillers oplossen per keer (hyaluronidase) € 500,-

Prijzen fillers

Het bedrag van het aantal ml fillers geldt per behandelgebied. Als we bijvoorbeeld uw wangen aan beide kanten met een filler behandelen, dan geldt dat als één behandelgebied. Een rekenvoorbeeld: indien u bijvoorbeeld 2 ml Juvéderm Volift nodig heeft om beide wangen op te vullen, dan kost een volledige behandeling € 850,-.

Liquid faceliftsPrijs
Liquid Facelift (light/medium/intens)€ 3.500,- € 5.100,- € 6.800,-
9 point shape (light/medium/intense)€ 2.550,- € 3.400,- € 4.100,-

Prijzen Liquid Facelift

Meer informatie over de Liquid Facelift behandelingen leest u hier.

Plan uw eerste consult in

Plan uw eerste consult in

Tijdens de eerste consultafspraak maakt u kennis met uw consulent, de behandelend arts en de verschillende behandelmethodes. We bespreken uw wensen en verwachtingen en stellen een behandelplan op. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Waarom een behandeling met injectables?

Waarom een behandeling met injectables?

Met injectables als Botox en fillers lossen we veel verschillende problemen op. Stoort u zich aan rimpels in uw gezicht, hals of op uw handen? Met injectables verminderen we de rimpels en ziet uw huid er weer glad uit. Een vermoeide uitstraling door wallen of donkere kringen onder uw ogen verhelpen we doorgaans in 15 minuten door meer volume toe te voegen in het gebied onder uw ogen.

Injectables rond uw ogen

Injectables rond uw ogen

Met behulp van injectables verbetert Dokter Frodo onder andere de volgende oneffenheden rond uw ogen:

 • Wallen onder uw ogen
 • Donkere kringen onder uw ogen
 • Kraaienpootjes
 • Laaghangende wenkbrauwen
 • Volumeverlies rondom uw ogen

Super blij met het resultaat! Deskundig personeel en vooral eerlijk advies. Ze staan echt voor het behoud van je eigen natuurlijke schoonheid. De kliniek heeft een zeer ontspannen en laagdrempelige sfeer waar je je heel erg snel thuis voelt. Echt een aanrader!” Femke

Rimpels verminderen met injectables

Rimpels verminderen met injectables

Heeft u last van een van de onderstaande soorten rimpels? Dit lossen we eenvoudig voor u op door middel van injectables.

 • Rimpels bovenlip
 • Fronsrimpels
 • Hals, decolleté en handen
 • Neuslippenplooi
 • Kaaklijn en kin
Behandelingen met injectables

Behandelingen met injectables

Samen met u bekijkt de cosmetisch arts de huidige situatie. Hij bespreekt met u welke probleemzones u wilt laten behandelen en stelt een behandelplan voor met fillers, Botox of een combinatie van verschillende injectables. Hieronder vindt u meer informatie over onze behandelingen met injectables.

Botox

Botox

Met Botox verminderen we rimpels als fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en liplijntjes. Na de behandeling ziet u er jonger en frisser uit. Botox gebruiken we ook om migraine, overmatig zweten en tandenknarsen te verhelpen. Botox is een merk met de werkzame stof botuline toxine en wordt voornamelijk gebruikt bij rimpels, omdat het de spierbeweging die rimpels veroorzaakt remt.

Voordelen van een Botox behandeling

 • Behandeling duurt 10 minuten
 • Zichtbaar binnen 2 tot 3 dagen
 • Effect duurt 3 tot 6 maanden
Fillers

Fillers

Laat de rimpels in uw huid opvullen met fillers om deze te verminderen. Met hyaluronzuur fillers geven we uw huid meer volume om rimpels te verwijderen, lippen op te vullen of het gebied rondom de ogen een jongere uitstraling te geven. Het effect van fillers is niet-permanent en omkeerbaar, omdat hyaluronzuur een stof is die ook van nature in uw lichaam en huid voorkomt. Fillers zijn daarom erg veilig.

Voordelen van een fillerbehandeling

 • Natuurlijk resultaat gegarandeerd
 • Direct zichtbaar
 • Zo goed als pijnloos
C-ooglift

C-ooglift

Perfect voor het verminderen van wallen, kraaienpootjes en laaghangende wenkbrauwen.

Bij wallen en rimpels rond de ogen is de C-ooglift de perfecte oplossing. We pakken niet één probleem, maar het gehele gebied aan door meer volume te creëren in de oogkas, het jukbeen en de wenkbrauw. Met deze behandeling verfrissen we het gebied rondom uw ogen, zodat u een jeugdige uitstraling krijgt.

Liquid facelift

Liquid facelift

Het effect van een facelift, maar dan zonder operatie.

Met een combinatie van fillers herstellen we huidverslappingen in uw gezicht. Door het volume op bepaalde delen van uw gezicht, zoals de slapen, wallen en wangen te vergroten, creëren we een lifting-effect. Na de liquid facelift behandeling ziet u er jeugdiger uit en heeft uw gelaat volume op de juiste plekken.

Ik ben heel tevreden over de behandeling, mooi resultaat, niet te opvallend (was ook de bedoeling). Arts was erg aardig en kundig en de behandeling niet echt pijnlijk. Ik zou het anderen aanbevelen. Qua verwachting was het wat ik gehoopt had.” Karin

Angel lift

Angel lift

De angel lift geeft uw huid een boost met fillers en micropuncture.

Laat uw huid weer stralen: de angel lift versterkt en hydrateert uw vermoeide en verouderde huid en geeft u een jonger aanzien. Dankzij de combinatie van hyaluronzuur fillers en micropuncture (het rollen van miniscule naalden over de huid) bereiken we verschillende huidlagen van uw gezicht, decolleté en handen.

Soorten hyaluronzuur fillers

Soorten hyaluronzuur fillers

De fillers die Dokter Frodo gebruikt bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die voorkomt in uw huid. Door het inspuiten van een filler met hyaluronzuur wordt uw huid direct weer soepel en veerkrachtig. De filler vervangt het lichaamseigen hyaluronzuur en geeft daardoor een natuurlijk resultaat. Wij werken alleen met niet-permanente fillers: de resultaten zijn op elk moment omkeerbaar met hyaluronidase. Wij gebruiken fillers van verschillende merken:

X-lift

X-lift

Pak beginnende lijntjes direct aan met de X-lift.

Heeft u last van beginnende lijntjes in uw wangen, kaak en neuslippenplooi? Met de X-lift behandelen we de eerste zichtbare tekenen van veroudering en krijgt u uw natuurlijke jeugdigheid terug. Na een lichte verdoving spuit de cosmetisch arts hyaluronzuur fillers in uw huid om deze te verstevigen zodat u weer een jeugdige uitstraling krijgt.

Veelgestelde vragen over Botox

Wat is Botox?

Botox is de merknaam van het Botuline toxine type A en wordt ingezet als middel tegen rimpels. Botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, dit remt de spierbeweging die rimpels veroorzaakt. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit volledig en is het effect van de behandeling uitgewerkt.

Waarvoor wordt Botuline toxine gebruikt?

Botuline toxine wordt gebruikt voor:

 • Het verminderen van de fronsrimpel en voorhoofdrimpels
 • Het verzachten van lachrimpels en kraaienpootjes
 • Het ontspannen van ongewenste gezichtsuitdrukkingen
 • Het stoppen en/of verminderen van overmatig zweten
 • Verhelpen van migraine
 • Stoppen van tandenknarsen of klemmen van de kaak
 • Het verminderen van putjes en lijnen in de kin (kincorrectie)

Krijg ik geen uitdrukkingsloos gezicht?

Door een behandeling met Botox krijg je in principe geen uitdrukkingsloos gezicht. Als er te veel Botuline toxine wordt gebruikt op verkeerde plekken dan kan het er zeker nep en uitdrukkingsloos uitzien. Botox vermindert de rimpels in je gezicht waardoor je er zachter en frisser uitziet. Soms zien mensen het verschil niet meer tussen een natuurlijk mooi gezicht en een glad rimpelloos gezicht, wat de wens tot meer en meer Botox aanwakkert. Het is aan ons als kliniek om te waken over natuurlijke schoonheid en een goede uitleg te geven over de nadelen van een glad, rimpelloos en uitdrukkingsloos gezicht. Wij zijn hier erg resoluut in. Indien een klant dwingend is en toch meer Botox wilt, dan zal deze dit niet bij ons krijgen. Wij staan voor mooi en natuurlijk ouder worden!

Zijn Botuline toxine en filler hetzelfde?

Nee. Botuline toxine is een neuro-modulator. Het zorgt ervoor dat de spieren minder bewegen. Fillers daarentegen vullen het verloren volume in het gezicht weer aan, waardoor de gezichtscontouren worden hersteld. Voorbeelden van fillers zijn bijvoorbeeld hyaluronzuur zoals Juvéderm en Restylane. Zie ook onze VLOG over de verschillende merken

Is het nodig om een consultafspraak te maken voordat je een Botox behandeling krijgt en waarom?

Voorafgaand aan een behandeling krijgt u altijd eerst een consult. Hierin worden op basis van uw wensen en gezichtskenmerken de verschillende behandelmethodes besproken. Op basis van de ‘whole face approach’ stellen we samen met u een behandelplan op. Wij vragen naar uw medische achtergrond, eerdere behandelingen en eventueel medicijngebruik. Zo kunnen we risico’s uitsluiten en zorgen we dat u op een veilige manier geholpen wordt.

Ben ik niet te jong voor een behandeling?

Er hangt geen leeftijd vast aan een behandeling. Iedereen ouder dan 18 jaar mag in principe bij ons behandeld worden. Beginnende rimpels kunnen goed met Botox behandeld worden. Een kleine beginnende rimpel is na deze behandeling vaak helemaal weg. Indien de rimpel al een stuk dieper is dan moeten wij soms een combinatie maken met een rimpelvuller om de rimpel helemaal weg te krijgen.

Wat is een wenkbrauwlift?

Door Botox aan het uiteinde van de beide wenkbrauwen te plaatsen, ontspannen de spieren zich die de wenkbrauw omlaag trekken. Hierdoor krijgt u een subtiele lift van de zijkant van de wenkbrauw (1-2 mm). Ook de fronsspier trekt de wenkbrauw een beetje omlaag. Wilt u ook een wenkbrauwlift aan de binnenzijde, dan kiezen wij ervoor om ook wat Botox in de fronsspier te plaatsen waardoor de wenkbrauw ook daar een beetje omhoog gaat (1-2 mm). Voor meer info: zie de VLOG over wenkbrauwlift

Wanneer is het effect van Botuline toxine zichtbaar?

Twee tot vier dagen na behandeling begint het te werken en ziet u al een kleine vermindering van de rimpels. Na 14 dagen is het effect maximaal en komt u terug voor controle bij de kliniek.

Hoe lang werkt Botuline toxine en is dit bij iedere persoon hetzelfde?

Het effect is in het algemeen drie tot zes maanden zichtbaar. Diepe rimpels/sterke spieren moeten in het begin om de 3-4 maanden behandeld worden. Iedereen is anders, dus zo zal ook het Botuline toxine gebruik en de duur hiervan iets kunnen verschillen.

Wat is een zone Botox en wat kost dit?

Voorbeelden van één zone zijn: beide kraaienpoot rimpeltjes, de rimpels op het voorhoofd of de fronsrimpels. Hierbij gaan we ervan uit dat er per zone eenzelfde hoeveelheid Botox is geïndiceerd. In de prijslijst vindt u een overzicht, variërend van € 125,- tot een uitgebreide behandeling van € 450,-.
Voor meer informatie over de kosten zie de VLOG hierover

Wanneer wordt er een halve zone Botox voor 125 euro gebruikt?

Een halve zone gebruiken wij voor kleinere spiertjes, bijvoorbeeld voor het liften van de mondhoeken, de kin of een wenkbrauwlift.

Is de behandeling met Botuline toxine wel veilig?

Deze behandeling is zeer veilig en het wordt al meer dan 30 jaar in de geneeskunde gebruikt. Botuline toxine werkt lokaal en heeft geen effect op de rest van het lichaam.

Voor meer informatie zieo nze VLOG over gevaren/ veiligheid

Wat zijn eventuele risico's en bijwerkingen van botox?

Bij een Botox behandeling zien wij in onze kliniek nagenoeg geen bijwerkingen. In uitzonderlijke gevallen kunt u in de eerste week na de behandeling last hebben van een beurse/blauwe plek waar geprikt is of een wat stijf/zwaar gevoel op de wenkbrauwen. Deze bijwerkingen zijn na een paar dagen weer verdwenen. Het kan ook voorkomen dat de Botuline toxine op de ene plek sneller werkt dan de andere plek. Hierdoor kan het soms voorkomen dat het resultaat er in de eerste 2-3 dagen niet gelijkmatig uitziet. De oorzaak voor het verschillend ‘inwerken’ van Botox is niet goed te verklaren.

Kan ik een hangend oog krijgen van een Botox behandeling?

Een hangend oog is een mogelijke bijwerking van de behandeling van het voorhoofd met Botuline toxine. Doordat de wenkbrauw gaat hangen kunt u dan gedurende enkele weken een zwaar gevoel krijgen boven het oog. Deze bijwerking is goed te voorkomen door de Botuline toxine hoog in het voorhoofd te plaatsen. De behandeling van het voorhoofd is niet voor iedereen geschikt. Bijvoorbeeld als iemand van zichzelf al lage of hangende wenkbrauwen heeft. Ten slotte wordt door onze artsen vaak gekozen voor een combinatie behandeling van voorhoofdrimpels en wenkbrauwlift om een hangend oog te voorkomen.

Wat gebeurt er als Botuline toxine verkeerd word geïnjecteerd?

Indien de Botuline toxine met een onjuiste hoeveelheid of techniek op een verkeerde plek wordt gebruikt dan is er kans op de volgende bijwerkingen: blauwe plekken, hangend ooglid, pokerface, scheve beweging, hangende mond, et cetera. Het is dus belangrijk dat u de behandeling laat doen bij een erkende kliniek.

Moet ik iets doen/iets weten voordat ik de Botox behandeling krijg?

Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.

Hoe verloopt de behandeling met Botuline toxine/doet het pijn?

Botuline toxine wordt met een heel klein naaldje in de huid geïnjecteerd. De meeste mensen omschrijven het als kleine speldenprikjes en ervaren dit niet als pijnlijk.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten. Indien u eerst een consult krijgt, reken er dan op dat het ongeveer een half uurtje in beslag neemt.

Zie ik altijd een heel groot verschil na een behandeling?

Mensen wennen heel snel aan hun gezicht. Hierdoor kan het soms lijken dat er helemaal niks is verbeterd aan uw gezicht. Bij Kliniek Dokter Frodo werken de artsen heel precies en daarom blijft u uw eigen gezichtsuitdrukkingen behouden. Het is de bedoeling dat uw gezicht er fris en onvermoeid uitziet zonder dat het karakter verliest.
Zie ook de VLOG over resultaat

Hebben jullie ook een Botox aanbieding?

Wij hebben geen aanbiedingen. Voor een uiteenzetting hiervoor kunt u kijken op onze blogs hierover.

Wanneer mag ik weer sporten na een Botox behandeling?

Om te voorkomen dat de botuline toxine zich verspreidt, moet u druk op het behandelde gebied voorkomen en adviseren wij u om 24 uur niet te sporten.

Gevaren van Botuline toxine; het vergif - dat kan toch nooit goed voor je zijn?

In hele hoge concentraties is Botox (botuline toxine) giftig. Dit is bij veel medicamenten het geval. Andere stoffen die we bijvoorbeeld dagelijks gebruiken die ook giftig zijn in hoge concentraties zijn bijvoorbeeld aspirine, paracetamol en Ibuprofen. Botuline toxine is absoluut geen vergif in de lage concentratie die wij voor onze behandelingen gebruiken. Botuline toxine is veilig, werkt lokaal en heeft geen effect op de rest van het lichaam. zie onze VLOG onze VLOG over gevaren.

Kan je behandeld worden met Botuline toxine indien je een auto-imuunziekte hebt?

Auto-immuunziekten ontstaan doordat het immuunsysteem lichaamseigen cellen en stoffen als lichaamsvreemd ziet. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. De auto-immuunziekten kunnen worden ingedeeld in orgaanspecifieke en gegeneraliseerde auto-immuunziekten. Bijvoorbeeld in het geval van de auto-imuunziekte Reuma zou bijvoorbeeld een polsbreuk, een operatie of een griepje theoretisch kunnen veroorzaken dat je in een volgend stadium terecht komt. Bij behandeling met Botuline toxine is de kans zeer gering tot activatie van het immuunsysteem. Indien u een auto-immuunziekte heeft is het mogelijk om met Dokter Frodo in een vrijblijvend consult te bespreken wat voor u de beste behandeling zou kunnen zijn.

Hoe verloopt de behandeling met Botox/Doet het pijn?

Botuline toxine wordt met een heel klein naaldje in de huid geïnjecteerd. De meeste mensen omschrijven het als kleine speldenprikjes en ervaren dit niet als pijnlijk.

Is de behandeling met Botox wel veilig?

Deze behandeling is zeer veilig en het wordt al meer dan 30 jaar in de geneeskunde gebruikt. Botox werkt lokaal en heeft geen effect op de rest van het lichaam.

Hoe lang duurt de behandeling met Botox?

De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten. Indien u eerst een consult krijgt, reken er dan op dat het ongeveer een half uurtje in beslag neemt.

Kan je behandeld worden met Botox indien je een auto-imuunziekte hebt?

Auto-immuunziekten ontstaan doordat het immuunsysteem lichaamseigen cellen en stoffen als lichaamsvreemd ziet. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. De auto-immuunziekten kunnen worden ingedeeld in orgaanspecifieke en gegeneraliseerde auto-immuunziekten. Bijvoorbeeld in het geval van de auto-imuunziekte Reuma zou bijvoorbeeld een polsbreuk, een operatie of een griepje theoretisch kunnen veroorzaken dat je in een volgend stadium terecht komt. Bij behandeling met Botox is de kans zeer gering tot activatie van het immuunsysteem. Indien u een auto-immuunziekte heeft is het mogelijk om met Dokter Frodo in een vrijblijvend consult te bespreken wat voor u de beste behandeling zou kunnen zijn.

Wat zijn de kosten van Botox?

Ben ik toonbaar na de behandeling?

Meestal is de huid na een behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit is met make-up goed te camoufleren.

Is het resultaat blijvend?

Nee, wij gebruiken alleen tijdelijke middelen.

Garantie?

Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

Is Botox verslavend?

Is Botox gevaarlijk?

Wat houdt de Botox behandeling in?

Wat is het resultaat van Botox?

Welke Botox merken zijn er?

Wat is de beste Botox kliniek

Botox, ook voor de lippen?

Interesse in een behandeling met injectables?

Reviews