Consult inplannen

Injectables

Voor het behandelen van rimpels en volumeverlies.

 

Wat zijn injectables?

Met injectables kunnen rimpels worden behandeld en kan volumeverlies in het gezicht worden hersteld. Er zijn twee soorten injectables: Botox en fillers. Botox is een spierverslapper die rimpels laat verdwijnen. Hyaluronzuur fillers vullen rimpels op en geven extra volume aan het gezicht of de lippen.

Soorten injectables

Behandelingen met injectables zijn grofweg te verdelen in twee categorieën: Botox en fillers. Met Botox beïnvloeden we de spieren in uw gezicht die rimpels veroorzaken, terwijl hyaluronzuur fillers voor extra volume zorgen. Soms wordt er bij een behandeling gekozen voor één van de twee middelen, maar het is ook mogelijk om de injectables samen te gebruiken om een beter resultaat te verkrijgen.

Consult boeken

Waarom injectables bij kliniek Dokter Frodo?

Stralend ouder worden met injectables: met fillers vullen we rimpels op om uw huid frisser te maken en u een jongere uitstraling te geven. Botox is een spierverslapper waarmee we uw rimpels laten verdwijnen. Heeft u last van volumeverlies in de huid en rimpels, waardoor u er ouder en vermoeid uitziet? Wij behandelen uw gezicht, decolleté en handen om uw huid weer te laten stralen.

 • Behandeling van gezicht, hals en handen
 • Geschikt voor rimpels, volumeverlies, wallen en donkere kringen
 • Ervaren cosmetisch arts en veilige behandelingen

Prijzen injectables

De kosten van injectables zijn afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid Botox en fillers en de uit te voeren behandeling. In het overzicht hieronder vindt u enkele van onze prijzen. Voor het gehele overzicht bekijkt u onze prijslijst.

Prijzen fillers

Het bedrag van het aantal ml fillers geldt per behandelgebied. Als we bijvoorbeeld uw wangen aan beide kanten met een filler behandelen, dan geldt dat als één behandelgebied. Een rekenvoorbeeld: indien u bijvoorbeeld 2 ml Juvéderm Volift nodig heeft om beide wangen op te vullen, dan kost een volledige behandeling € 850,-.

Botox Prijs
1 zone light/normaal € 160/€ 220,-
2 zones light/normaal € 300/€ 350,-
3 zones € 440,-
Botox (hele gezicht) € 600,-
Medische Botox € 250/€ 350/€ 500,-
Fillers Prijs v.a.
Juvéderm Volbella € 500,-
Juvéderm Volift € 500,-
Juvéderm Voluma € 500,-

Radiesse en Restylane op aanvraag in overleg met arts

Gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Chirurgie.

“Super blij met het resultaat! Deskundig personeel en vooral eerlijk advies. Ze staan echt voor het behoud van je eigen natuurlijke schoonheid. De kliniek heeft een zeer ontspannen en laagdrempelige sfeer waar je je heel erg snel thuis voelt. Echt een aanrader!”
Femke
 • lessence
 • womenshealth
 • viva
 • janlogo
 • jxry

Waarom een behandeling met injectables?

Met injectables als Botox en fillers kunnen we veel verschillende problemen oplossen. Stoort u zich aan rimpels in uw gezicht, hals of op uw handen? Met injectables verminderen we de rimpels en ziet uw huid er weer glad uit. Een vermoeide uitstraling door wallen of donkere kringen onder uw ogen verhelpen we doorgaans in 15 minuten door meer volume toe te voegen in het gebied onder uw ogen.

Het gebied rond uw ogen

 • Wallen onder uw ogen
 • Donkere kringen onder uw ogen
 • Kraaienpootjes
 • Laaghangende wenkbrauwen
 • Volumeverlies rondom uw ogen

Ooglift

Rimpels

 • Rimpels bovenlip
 • Fronsrimpels
 • Hals, decolleté en handen
 • Neuslippenplooi
 • Kaaklijn en kin

Rimpelbehandelingen

Met injectables kunnen wij rimpels behandelen en volumeverlies herstellen

Behandelingen met injectables

Samen met u bekijkt de cosmetisch arts de huidige situatie. Hij bespreekt met u welke probleemzones u wilt laten behandelen en stelt een behandelplan voor met fillers, Botox of een combinatie van verschillende injectables. Hieronder vindt u meer informatie over onze behandelingen met injectables.

Vraag direct een consult aan via ons contactformulier of bel 020 421 1559 voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Voor meer informatie over de mogelijkheden van injectables als Botox en fillers neemt u contact op met Kliniek Dokter Frodo via 020 421 1559. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend en consult.

Botox tegen fronsrimpels

Een behandeling met Botox om fronsrimpels te verwijderen. Door middel van Botox wordt de spierbeweging die rimpels veroorzaken geremd, waardoor rimpels tijdelijk niet meer zichtbaar zijn.

Botox tegen migraine

Een behandeling met Botox om migraine te behandelen. Botox remt niet alleen de spierbewegingen die rimpels veroorzaken, maar werkt ook effectief tegen migraine omdat Botox helpt om spieren te laten ontspannen.

Botox tegen fronsrimpels

Een behandeling met Botox om fronsrimpels te verwijderen. Door middel van Botox wordt de spierbeweging die rimpels veroorzaken geremd, waardoor rimpels tijdelijk niet meer zichtbaar zijn.

Botox

Met Botox verminderen we rimpels als fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en liplijntjes. Na de behandeling ziet u er jonger en frisser uit. Botox gebruiken we ook om migraine, overmatig zweten en tandenknarsen te verhelpen. Botox is een merk met de werkzame stof botuline toxine en wordt voornamelijk gebruikt bij rimpels, omdat het de spierbeweging die rimpels veroorzaakt remt.

Voordelen van een Botox behandeling

 • Behandeling duurt 10 minuten
 • Zichtbaar binnen 2 tot 3 dagen
 • Effect duurt 3 tot 6 maanden

Meer over botox

Fillers

Laat de rimpels in uw huid opvullen met fillers om deze te verminderen. Met hyaluronzuur fillers geven we uw huid meer volume om rimpels te verwijderen, lippen op te vullen of het gebied rondom de ogen een jongere uitstraling te geven. Het effect van fillers is niet-permanent en omkeerbaar, omdat hyaluronzuur een stof is die ook van nature in uw lichaam en huid voorkomt. Fillers zijn daarom erg veilig.

Voordelen van een fillerbehandeling

 • Natuurlijk resultaat gegarandeerd
 • Direct zichtbaar
 • Zo goed als pijnloos

Meer over fillers

Plan een consult met één van onze specialisten: 020 421 1559

C-ooglift

‘Wallen, kraaienpootjes en laaghangende wenkbrauwen’

Bij wallen en rimpels rond de ogen is de C-ooglift de perfecte oplossing. We pakken niet één probleem, maar het gehele gebied aan door meer volume te creëren in de oogkas, het jukbeen en de wenkbrauw. Met deze behandeling verfrissen we het gebied rondom uw ogen, zodat u een jeugdige uitstraling krijgt.

Meer over de c-ooglift

Liquid Facelift

‘Facelift zonder operatie’

Met een combinatie van fillers herstellen we huidverslappingen in uw gezicht. Door het volume op bepaalde delen van uw gezicht, zoals de slapen, wallen en wangen te vergroten, creëren we een lifting-effect. Na de Liquid Facelift behandeling ziet u er jeugdiger uit en heeft uw gelaat volume op de juiste plekken.

Meer over de liquid facelift

“Ik ben heel tevreden over de behandeling, mooi resultaat, niet te opvallend (was ook de bedoeling). Arts was erg aardig en kundig en de behandeling niet echt pijnlijk. Ik zou het anderen aanbevelen. Qua verwachting was het wat ik gehoopt had.”
Karin

Prijzen Liquid Facelift

Behandeling Prijs
Juvéderm Volbella € 3.500/€ 4.500/ € 5.500,-
Angel Lift (light/medium/intense) € 800/€ 1.000/ € 1.500,-
X-lift € 2.500,-

Angel Lift

‘Boost van uw huid met fillers en micropuncture’

Laat uw huid weer stralen: de Angel Lift versterkt en hydrateert uw vermoeide en verouderde huid en geeft u een jonger aanzien. Dankzij de combinatie van hyaluronzuur fillers en micropuncture (het rollen van miniscule naalden over de huid) bereiken we verschillende huidlagen van uw gezicht, decolleté en handen.

Meer over de angel lift

X-Lift

‘Pak beginnende lijntjes direct aan’

Heeft u last van beginnende lijntjes in uw wangen, kaak en neuslippenplooi? Met de X-Lift behandelen we de eerste zichtbare tekenen van veroudering en krijgt u uw natuurlijke jeugdigheid terug. Na een lichte verdoving spuit de cosmetisch arts hyaluronzuur fillers in uw huid om deze te verstevigen zodat u weer een jeugdige uitstraling krijgt.

Meer over de x-lift

Soorten hyaluronzuur fillers

De fillers die Dokter Frodo gebruikt bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die voorkomt in uw huid. Door het inspuiten van een filler met hyaluronzuur wordt uw huid direct weer soepel en veerkrachtig. De filler vervangt het lichaamseigen hyaluronzuur en geeft daardoor een natuurlijk resultaat. Wij werken alleen met niet-permanente fillers: de resultaten zijn op elk moment omkeerbaar met hyaluronidase. Wij gebruiken fillers van verschillende merken:

Afspraak maken voor consult

Wilt een zich vrijblijvend laten informeren over een wallenbehandeling bij Kliniek Dokter Frodo?

U kunt een afspraak maken voor een consult door te bellen naar 020 421 1559, een mail te sturen naar info@dokterfrodo.nl of gebruik te maken van het contactformulier hiernaast.

Tijdens de eerste consultafspraak maakt u kennis met uw consulent, de behandelend arts en de verschillende behandelmethodes. We bespreken uw wensen en verwachtingen en stellen naar aanleiding daarvan een een behandelplan op.

Het consult is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kliniek Dokter Frodo is gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Chirurgie.

Boek uw consult

Plan uw eerste consult in met een van onze consulentes. Zij vertelt u vrijblijvend over de mogelijkheden en resultaten.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op over het eerste consult

Uw informatie is veilig bij ons.

Over Kliniek Dokter Frodo

Bij Kliniek Dokter Frodo geven wij u eerlijk advies over schoonheid. Door onze subliminale benadering en artistiek oog zorgen wij ervoor dat u weer tevreden bent met uw uiterlijk.

Contactgegevens

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9HS
1075 NB Amsterdam
Routebeschrijving

020 421 1559
info@dokterfrodo.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 uur – 20:00 uur
Dinsdag 09:00 uur – 17:30 uur
Woensdag 09:00 uur – 17:30 uur
Donderdag 09:00 uur – 17:30 uur
Vrijdag 09:00 uur – 17:30 uur
Zaterdag 11:00 uur – 18:00 uur
Zondag Gesloten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

De cosmetische branche is constant in beweging. Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en onze kliniek. Ook weet u zo als eerste wat de laatste specials en acties in onze kliniek zijn.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken