Injectables

Stralend ouder worden met injectables: met fillers vullen we rimpels op om uw huid frisser te maken en u een jongere uitstraling te geven. Botox is een spierverslapper waarmee we uw rimpels laten verdwijnen. Heeft u last van volumeverlies in de huid en rimpels, waardoor u er ouder en vermoeid uitziet? Wij behandelen uw gezicht, decolleté en handen om uw huid weer te laten stralen.

Behandeling fronsrimpels met 1 zone Botox
Kosten € 220,-


Botox kaakspier

Botox verhelpt tandenknarsen en verbeterd de kaaklijn
Kosten €350,-


Botox frons

Fronsrimpels verzachten met Botox light
Kosten €160,-


Juvederm fillers


Wallen behandeling


liquid facelift


 • Behandeling van gezicht, hals en handen
 • Geschikt voor rimpels, volumeverlies, wallen en donkere kringen
 • Ervaren cosmetisch arts en veilige behandelingen

Voor meer informatie over de mogelijkheden van injectables als Botox en fillers neemt u contact op met Kliniek Dokter Frodo via +31 (0) 20 421 1559. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend en gratis consult.

Wat zijn injectables?

Met injectables kunnen rimpels worden behandeld en kan volumeverlies in het gezicht worden hersteld. Er zijn twee soorten injectables: Botox en fillers. Botox is een spierverslapper die rimpels laat verdwijnen. Hyaluronzuur fillers vullen rimpels op en geven extra volume aan het gezicht of de lippen.

Soorten injectables

Behandelingen met injectables zijn grofweg te verdelen in twee categorieën: Botox en fillers. Met Botox beïnvloeden we de spieren in uw gezicht die rimpels veroorzaken, terwijl hyaluronzuur fillers voor extra volume zorgen. Soms wordt er bij een behandeling gekozen voor één van de twee middelen, maar het is ook mogelijk om de injectables samen te gebruiken om een beter resultaat te verkrijgen.

Botox

Met Botox verminderen we rimpels als fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en liplijntjes. Na de behandeling ziet u er jonger en frisser uit. Botox gebruiken we ook om migraine, overmatig zweten en tandenknarsen te verhelpen. Botox is een merk met de werkzame stof botuline toxine en wordt voornamelijk gebruikt bij rimpels, omdat het de spierbeweging die rimpels veroorzaakt remt.

Voordelen van een Botox behandeling

 • Behandeling duurt 10 minuten
 • Zichtbaar binnen 2 tot 3 dagen
 • Effect duurt 3 tot 6 maanden

Meer over botox.

Fillers

Laat de rimpels in uw huid opvullen met fillers om deze te verminderen. Met hyaluronzuur fillers geven we uw huid meer volume om rimpels te verwijderen, lippen op te vullen of het gebied rondom de ogen een jongere uitstraling te geven. Het effect van fillers is niet-permanent en omkeerbaar, omdat hyaluronzuur een stof is die ook van nature in uw lichaam en huid voorkomt. Fillers zijn daarom erg veilig.

Voordelen van een fillerbehandeling

 • Natuurlijk resultaat gegarandeerd
 • Direct zichtbaar
 • Zo goed als pijnloos

Meer over fillers.

Kosten van injectables

De kosten van injectables zijn afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid Botox en fillers en de uit te voeren behandeling. In het overzicht hieronder vindt u enkele van onze prijzen. Voor het gehele overzicht bekijkt u onze prijslijst.

Botox

Prijs

1 zone light/normaal (fronsrimpels, voorhoofdslijnen of kraaienpootjes) € 160/€ 220,-
2 zones light/normaal € 300/€ 350,-
3 zones € 440,-
Botox (hele gezicht) € 600,-
Medische Botox (migraine, tandenknarsen of overmatig zweten) € 250/€ 350/€ 500,-

Gratis consult aanvragen

Fillers

Prijs

Juvéderm Voluma – Juvéderm Volift – Juvéderm Volbella – Juvéderm Volight
Juvéderm 1ml € 500,-
Juvéderm 2ml € 850,-
Sculptra, Radiesse en Restylane op aanvraag in overleg met arts

Het bedrag van het aantal ml fillers geldt per behandelgebied.
Als we bijvoorbeeld uw wangen aan beide kanten met een filler behandelen, dan geldt dat als één behandelgebied. Een rekenvoorbeeld: indien u bijvoorbeeld 2 ml Juvéderm Volift nodig heeft om beide wangen op te vullen, dan kost een volledige behandeling € 850,-.

Gratis consult aanvragen

Wallen en donkere kringen

Fillers

Wallenbehandeling (light) € 500,-
Wallenbehandeling (medium) € 850-€ 1.350,-
Wallenbehandeling (intens) € 1.700,-
Carboxytherapie/laser
Carboxytherapie (3 behandelingen) € 400,-
Combinatie carboxytherapie met laser (3 behandelingen) € 600,-
Eye Regen € 850,-

Gratis consult aanvragen

Liquid Facelifts

Liquid Facelift (light/medium/intense) € 3.500/€ 4.500/€ 5.500,-
Angel Lift (light/medium/intense) € 800/€ 1.000/€ 1.500,-
X-lift € 2.500,-

Gratis consult aanvragen

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 17:30 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  ZaterdagGesloten
  ZondagGesloten

Waarom een behandeling met injectables?

Met injectables als Botox en fillers kunnen we veel verschillende problemen oplossen. Stoort u zich aan rimpels in uw gezicht, hals of op uw handen? Met injectables verminderen we de rimpels en ziet uw huid er weer glad uit. Een vermoeide uitstraling door wallen of donkere kringen onder uw ogen verhelpen we doorgaans in 15 minuten door meer volume toe te voegen in het gebied onder uw ogen.

Het gebied rond uw ogen

 • Wallen onder uw ogen
 • Donkere kringen onder uw ogen
 • Kraaienpootjes
 • Laaghangende wenkbrauwen
 • Volumeverlies rondom uw ogen

Ooglift

Rimpels

 • Rimpels bovenlip
 • Fronsrimpels
 • Hals, decolleté en handen
 • Neuslippenplooi
 • Kaaklijn en kin

Rimpelbehandelingen

Ervaringen met injectables

‘Ik ben heel tevreden over de behandeling, mooi resultaat, niet te opvallend (was ook de bedoeling). Arts was erg aardig en kundig en de behandeling niet echt pijnlijk. Ik zou het anderen aanbevelen. Qua verwachting was het wat ik gehoopt had.’ – Karin

‘Super blij met het resultaat! Deskundig personeel en vooral eerlijk advies. Ze staan echt voor het behoud van je eigen natuurlijke schoonheid. De kliniek heeft een zeer ontspannen en laagdrempelige sfeer waar je je heel erg snel thuis voelt. Echt een aanrader!’ – Femke

Behandelingen met injectables

Samen met u bekijkt de cosmetisch arts de huidige situatie. Hij bespreekt met u welke probleemzones u wilt laten behandelen en stelt een behandelplan voor met fillers, Botox of een combinatie van verschillende injectables. Hieronder vindt u meer informatie over onze behandelingen met injectables.

Vraag direct een gratis consult aan via ons contactformulier of bel +31 (0) 20 421 1559 voor het maken van een afspraak.

frodo-gaymans-cosmetisch-arts-dokterfrodo

Liquid Facelift

‘Facelift zonder operatie’

Met een combinatie van fillers herstellen we huidverslappingen in uw gezicht. Door het volume op bepaalde delen van uw gezicht, zoals de slapen, wallen en wangen te vergroten, creëren we een lifting-effect. Na de Liquid Facelift behandeling ziet u er jeugdiger uit en heeft uw gelaat volume op de juiste plekken.

Meer over de Liquid Facelift.

C-ooglift

‘Wallen, kraaienpootjes en laaghangende wenkbrauwen’

Bij wallen en rimpels rond de ogen is de C-ooglift de perfecte oplossing. We pakken niet één probleem, maar het gehele gebied aan door meer volume te creëren in de oogkas, het jukbeen en de wenkbrauw. Met deze behandeling verfrissen we het gebied rondom uw ogen, zodat u een jeugdige uitstraling krijgt.

Meer over de C-ooglift.

Angel Lift

 ‘Boost van uw huid met fillers en micropuncture’

Laat uw huid weer stralen: de Angel Lift versterkt en hydrateert uw vermoeide en verouderde huid en geeft u een jonger aanzien. Dankzij de combinatie van hyaluronzuur fillers en micropuncture (het rollen van miniscule naalden over de huid) bereiken we verschillende huidlagen van uw gezicht, decolleté en handen.

Meer over de Angel lift.

X-Lift

‘Pak beginnende lijntjes direct aan’

Heeft u last van beginnende lijntjes in uw wangen, kaak en neuslippenplooi? Met de X-Lift behandelen we de eerste zichtbare tekenen van veroudering en krijgt u uw natuurlijke jeugdigheid terug. Na een lichte verdoving spuit de cosmetisch arts hyaluronzuur fillers in uw huid om deze te verstevigen zodat u weer een jeugdige uitstraling krijgt.

Meer over de X-Lift.

Soorten hyaluronzuur fillers

De fillers die Dokter Frodo gebruikt bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die voorkomt in uw huid. Door het inspuiten van een filler met hyaluronzuur wordt uw huid direct weer soepel en veerkrachtig. De filler vervangt het lichaamseigen hyaluronzuur en geeft daardoor een natuurlijk resultaat. Wij werken alleen met niet-permanente fillers: de resultaten zijn op elk moment omkeerbaar met hyaluronidase. Wij gebruiken fillers van verschillende merken:

Maak een afspraak voor een gratis consult

Wilt u weten wat Dokter Frodo met injectables voor u kan doen? Maak dan direct een afspraak voor een gratis consult. We bekijken uw situatie en bespreken de mogelijkheden voor een cosmetische behandeling voor u.

Gratis consult aanvragen

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 17:30 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  ZaterdagGesloten
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een gratis consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Contact

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken