phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat

Kincorrectie

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Kin behandelen met fillers of Botox

De kin is een bepalend onderdeel van het gezicht. Stoort u zich aan een te kleine of te korte kin? Met een kincorrectie creëren we snel en zonder operatie een mooie kinlijn en vollere kin. We vullen uw kin op met hyaluronzuur fillers. Na de behandeling geniet u 16 tot 24 maanden van het resultaat.

Ook wanneer er door volumeverlies en aanspanning van de kinspier putjes en lijnen zijn ontstaan in de kin kunnen we u helpen. Met fillers en Botox herstellen we het contour van de kin en brengen we de spieren rondom de mond tot rust.

Gespecialiseerd in kincorrecties

Cosmetisch arts Dokter Frodo heeft een internationale reputatie opgebouwd als specialist en trainer op het gebied van Botox- en fillerbehandelingen van de kinlijn. Hij heeft verschillende artikelen gepubliceerd over zijn behandeltechnieken en streeft altijd naar een natuurlijk ogend resultaat. Zo weet u zeker dat de kincorrectie past bij het karakter en de uitstraling van uw gezicht.

 • Voorbereiding Consultgesprek
 • Verdoving Niet nodig
 • Duur Ongeveer 30 minuten
 • Product Hyaluronzuur fillers (soms in combinatie met Botox)
 • Veiligheid Zeer veilig
 • Duurzaamheid 1,5 tot 2 jaar
Waarom kliniek Dokter Frodo?

Waarom kliniek Dokter Frodo?

 • Altijd een natuurlijk resultaat
 • Zeer veilige behandeling
 • Ervaren cosmetisch artsen
 • Kliniek in Amsterdam
 • Cliënten waarderen onze behandelingen met een 9,7
 • Artsen aangesloten bij de NVCG
Voor en na kin
Voor en na kin
"Ik ben enkele weken geleden weer bij dokter Frodo geweest en ik ben zo blij als een kind. Ik zie er 10 jaar jonger uit. Waar ik nog het meest gelukkig van word, is dat ik me een stuk zekerder voel sinds ik bij hem ben geweest!"
4 / 5
56 reviews
Lees meer op Google
Google
"Ik ben heel fijn geholpen door dokter Desiree, ze geeft mij altijd eerlijk advies en de resultaten zijn daadwerkelijk natuurlijk. Daarnaast is het fijn dat ze altijd na een paar weken een controle afspraak met je inplannen om er zeker van te zijn dat je behandeling een succes was."
4.5 / 5
698 reviews
Meer van kliniekervaringen
Kliniek Ervaringen

Wat zeggen onze patienten?

In onze kliniek behandelen we gemiddeld 3.000 cliënten per jaar. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere BotoxfillersLiquid Faceliftwallen onder ogenlaser en huidverbetering.

Informatie over de behandeling kincorrectie

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Als we de kin corrigeren, gebruiken we hiervoor fillers op basis van hyaluronzuur. Dit type filler leent zich uitstekend voor het herstellen van volumeverlies bij de kin. Soms gebruiken we Botox om de spier in uw kin te ontspannen.

Kin fillersPrijs
Juvéderm Voluma - Juvéderm Volift - Juvéderm Volbella - Juvéderm Volight
Juvéderm 1ml €500,-
Juvéderm 2ml €850,-
Sculptra, Radiesse en Restylane op aanvraag in overleg met de arts
Fillers oplossen (hyaluronidase) €500,-
Kin BotoxPrijs
1 zone Botox€ 220,-
2 zones Botox€ 300€ 350,-
3 zones Botox€ 440,-

Prijzen kin fillers en kin Botox

We bespreken de behandeling altijd vooraf tijdens een consult. Dit is gratis. We vragen in dit gesprek naar uw wensen en stellen een behandelplan op. De uiteindelijke kosten van de behandeling hangen af van de hoeveelheid materiaal dat de arts gebruikt.

Plan een consult in

Plan een consult in

Plan een vrijblijvend consult in bij een van onze consulentes. Zij vertellen u graag meer over de behandeling en beantwoorden uw vragen.

Als u onze praktijk bezoekt voor het consult, ontmoet u onze consulentes en de behandelend arts. We vertellen u alles over de verschillende behandelmethodes en bespreken uw wensen. U kunt vragen stellen en na de afspraak ontvangt u een behandelplan. Laat uw contactgegevens achter door op onderstaande button te klikken. Een van onze consulentes neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Kin opvullen met fillers

Kin opvullen met fillers

Te kleine of te korte kin? Putjes, rimpeltjes of lijntjes op de kin? Een craquelé huid? Indien de kin te klein of te kort is in verhouding tot de rest van het gezicht, herstellen we dit met fillers. We creëren extra volume, waardoor de kin voller wordt. Deze behandeling is niet ingrijpend en vrijwel pijnloos (in tegenstelling tot de operatie die tot voor kort de enige oplossing was).

Heeft u al sinds uw kindertijd een te korte kin? Dan plaatsen we het volume meestal in het midden (C1, C2 en C4) van de kin. Is het volumetekort echter pas na de kindertijd ontstaan, dan behandelen we een breder gebied.

Voor het herstellen van verslapping en volumeverlies gebruiken we hyaluronzuur (Restylane of Juvéderm). We brengen dit hyaluronzuur vlak onder de huid in, waardoor deze steviger wordt. Dit heeft een liftend effect. Daarnaast verbetert de huidstructuur van binnenuit door de hydraterende werking van hyaluronzuur.

Voor het neutraliseren van putjes, rimpeltjes en lijntjes werken we ook met Botox. De spier die van binnenuit aan de huid trekt ontspant, waardoor de ‘sinaasappelhuid’ verdwijnt. Met een kleine hoeveelheid botox verdwijnen onregelmatigheden als sneeuw voor de zon.

Na de kincorrectie

Na de kincorrectie

Direct na de behandeling voelt uw kin verdoofd. Soms ontstaat er een zwelling. Deze zal snel verdwijnen. Een enkele keer verschijnen er blauwe plekjes. Deze trekken binnen enkele dagen weg. Het hyaluronzuur hecht zich binnen twee weken aan het omliggende weefsel. Hierdoor ziet uw kin er na de behandeling soms onregelmatig uit. Meestal trekt ook dit langzaam weg. Tijdens de controleafspraak, die twee weken later plaatsvindt, controleert de arts eventuele onregelmatigheden en corrigeert deze indien nodig.

Het hyaluronzuur breekt binnen 1,5 tot 2 jaar langzaam af. Er zijn echter grote individuele verschillen. Bij de meeste mensen blijft het veel langer zitten. Wij adviseren niet te wachten tot het resultaat helemaal verdwenen is, maar terug te komen voordat alles is afgebroken. Zo voorkomt u een jojo-effect.

Belangrijke informatie over de kincorrectie

Belangrijke informatie over de kincorrectie

Minimum leeftijd is 18 jaar

Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om een cosmetische behandeling te ondergaan bij Dokter Frodo.

Te hoge verwachtingen bij een kincorrectie

Te hoge verwachtingen bij een kincorrectie

Soms behandelen we u niet. Bijvoorbeeld wanneer we het gevoel hebben niet te kunnen voldoen aan te hoge verwachtingen. Onze expertise is gebouwd op het verrichten van tienduizenden behandelingen, u mag dus heel veel van ons verwachten. Wij kunnen u echter niet beloven dat u er na de behandeling weer uitziet als iemand van 18.

Kinlijn corrigeren bij mannen

Bij mannen worden andere kenmerken mooi gevonden dan bij vrouwen. Onze behandelingen zijn hierop aangepast en vaak net iets anders dan bij vrouwen. In Kliniek Dokter Frodo bespreken we tijdens het vrijblijvende consult de mogelijkheden die specifiek voor u van toepassing zijn. Volgens het principe van de whole-face approach stellen we samen met u een behandelplan op.

Tevredenheidsgarantie bij kin fillers

Tevredenheidsgarantie bij kin fillers

Doordat we uw wensen uitgebreid inventariseren, garanderen wij een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dit zo is, lossen we het hyaluronzuur probleemloos op.

Veelgestelde vragen kaaklijn en kin

Moet ik iets doen/iets weten voordat ik de behandeling krijg?

Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.

Welke fillers gebruikt de kliniek Dokter Frodo?

Juvéderm en Restylane. De veiligste en meest betrouwbare moderne fillers zijn van hyaluronzuur, een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt. Een paar eenvoudige injecties onder het oppervlak van de huid helpen bij het opvullen en verminderen van lijnen en rimpels in het gezicht en het herstellen van volume. Restylane en Juvéderm zijn de meest gebruikte hyaluronzuur-rimpelvullers ter wereld. Studies tonen de veiligheid en werkzaamheid aan. Er zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Het heeft een lang aanhoudend resultaat maar is niet permanent.

Hoe lang hebben fillers effect?

Eén van de grote voordelen is dat het effect langdurig is maar niet permanent. Hoe lang het resultaat van een behandeling zichtbaar is hangt van verschillende factoren af zoals het huidtype, de levensstijl en de leeftijd. Na een eerste behandeling wordt het aanbevolen de behandeling na 6 tot 12 maanden te herhalen. Een behandeling van de lippen houdt ongeveer 6 tot 9 maanden aan. Bij grote behandelingen zien wij dat het effect vaak langer dan twee jaar aanhoudt.

Krijg ik een littekens van de behandeling?

Nee, bij onze behandelingen ontstaan geen littekens.

Wat kost een behandeling?

Het eerste consult is . De kosten van de behandeling hangen af van de hoeveelheid benodigd materiaal. Heeft u veel en/of diepe rimpels dan wordt een behandeling duurder dan bij iemand die een simpel klein lijntje wil laten verwijderen.

Wat is de minimum leeftijd voor een behandeling?

Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetisch behandeling te ondergaan.

Garantie

Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

Interesse in een kincorrectie behandeling?

Reviews