Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route

Kincorrectie

9,0
gebaseerd op 629 reviews
13.500 +
Cliënten
35.700 +
Behandelingen verricht

Kin behandelen met fillers of Botox

De kin is een bepalend onderdeel van het gezicht. Stoort u zich aan een te kleine of te korte kin? Met een kincorrectie creëren we snel en zonder operatie een mooie kinlijn en vollere kin. De cosmetisch arts vult uw kin op met hyaluronzuur fillers. Na de behandeling geniet u 16 tot 24 maanden van het resultaat.

Uw kin gaat er met het verstrijken van de jaren anders uitzien. Door volumeverlies en aanspanning van de kinspier ontstaan er soms putjes en lijnen in de kin. Gelukkig kunt u ook hier iets aan laten doen. Tijdens een kincorrectie herstelt de arts met fillers en botox het contour van de kin en brengt hij de spieren rondom de mond tot rust.

Waarom kliniek Dokter Frodo?

  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Zeer veilige behandeling
  • Ervaren cosmetisch artsen
  • Kliniek in Amsterdam
  • Cliënten waarderen onze behandelingen met een 9,7
  • Artsen aangesloten bij de NVCG

Voorbereiding

Consultgesprek

Verdoving

Niet nodig

Duur

Ongeveer 30 minuten

Product

Hyaluronzuur fillers (soms in combinatie met Botox)

Veiligheid

Zeer veilig

Duurzaamheid

1,5 tot 2 jaar

Gespecialiseerd in kincorrecties

Cosmetisch arts Dokter Frodo heeft tijdens zijn carrière een internationale reputatie opgebouwd als specialist en trainer op het gebied van natuurlijke Botox- en fillerbehandelingen van de kinlijn.

Hij heeft als ervaren arts verschillende artikelen gepubliceerd over zijn gerenommeerde behandeltechnieken en streeft altijd naar een natuurlijk ogend resultaat. Zo weet u zeker dat de kincorrectie past bij het karakter en de uitstraling van uw gezicht.

Wat zeggen onze patienten?

In onze kliniek behandelen we gemiddeld 3.000 cliënten per jaar. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, Liquid Facelift, wallen onder ogen, laser en huidverbetering.

Lees meer ervaringen

Sante

Elsevier

Informatie over de behandeling kincorrectie

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Als we de kin corrigeren, gebruiken we hiervoor fillers op basis van hyaluronzuur. Dit type filler leent zich uitstekend voor het herstellen van volumeverlies bij de kin. Soms gebruiken we Botox om de spier in uw kin te ontspannen.

Prijzen kin fillers en kin Botox

We bespreken de behandeling altijd vooraf tijdens een consult. Dit is gratis. We vragen in dit gesprek naar uw wensen en stellen een behandelplan op. De uiteindelijke kosten van de behandeling hangen af van de hoeveelheid materiaal dat de arts gebruikt.

Kin fillers

Prijs

Juvéderm Voluma - Juvéderm Volift - Juvéderm Volbella - Juvéderm Volight
Juvéderm 1ml € 500,-
Juvéderm 2ml € 850,-
Sculptra, Radiesse en Restylane op aanvraag in overleg met de arts
Fillers oplossen (hyaluronidase) € 500,-

Kin Botox

Prijs

1 zone Botox € 220,-
2 zones Botox € 300/€ 350,-
3 zones Botox € 440,-

Plan een vrijblijvend consult in bij een van onze consulentes. Zij vertellen u graag meer over de behandeling en beantwoorden uw vragen.

Als u onze praktijk bezoekt voor het consult, ontmoet u onze consulentes en de behandelend arts. We vertellen u alles over de verschillende behandelmethodes en bespreken uw wensen. U kunt vragen stellen en na de afspraak ontvangt u een behandelplan. Laat uw contactgegevens achter door op onderstaande button te klikken. Een van onze consulentes neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

Kin opvullen met fillers

Te kleine of te korte kin? Putjes, rimpeltjes of lijntjes op de kin? Een craquelé huid? Indien de kin te klein of te kort is in verhouding tot de rest van het gezicht, herstellen we dit met fillers. We creëren extra volume, waardoor de kin voller wordt. Deze behandeling is niet ingrijpend en vrijwel pijnloos (in tegenstelling tot de operatie die tot voor kort de enige oplossing was).

Heeft u al sinds uw kindertijd een te korte kin? Dan plaatsen we het volume meestal in het midden (C1, C2 en C4) van de kin. Is het volumetekort echter pas na de kindertijd ontstaan, dan behandelen we een breder gebied.

Voor het herstellen van verslapping en volumeverlies gebruiken we hyaluronzuur (Restylane of Juvéderm). We brengen dit hyaluronzuur vlak onder de huid in, waardoor deze steviger wordt. Dit heeft een liftend effect. Daarnaast verbetert de huidstructuur van binnenuit door de hydraterende werking van hyaluronzuur.

Voor het neutraliseren van putjes, rimpeltjes en lijntjes werken we ook met Botox. De spier die van binnenuit aan de huid trekt ontspant, waardoor de ‘sinaasappelhuid’ verdwijnt. Met een kleine hoeveelheid botox verdwijnen onregelmatigheden als sneeuw voor de zon.

behandeling kin met fillers. uitgelegd met de md codes welke behandeling wij zouden doen om de kaaklijn te verbeteren met juvederm
Behandeling kin

Na de kincorrectie

Direct na de behandeling voelt uw kin verdoofd. Soms ontstaat er een zwelling. Deze zal snel verdwijnen. Een enkele keer verschijnen er blauwe plekjes. Deze trekken binnen enkele dagen weg. Het hyaluronzuur hecht zich binnen twee weken aan het omliggende weefsel. Hierdoor ziet uw kin er na de behandeling soms onregelmatig uit. Meestal trekt ook dit langzaam weg. Tijdens de controleafspraak, die twee weken later plaatsvindt, controleert de arts eventuele onregelmatigheden en corrigeert deze indien nodig.

Het hyaluronzuur breekt binnen 1,5 tot 2 jaar langzaam af. Er zijn echter grote individuele verschillen. Bij de meeste mensen blijft het veel langer zitten. Wij adviseren niet te wachten tot het resultaat helemaal verdwenen is, maar terug te komen voordat alles is afgebroken. Zo voorkomt u een jojo-effect.

Belangrijke informatie over de kincorrectie

Minimum leeftijd is 18 jaar

Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om een cosmetische behandeling te ondergaan bij Dokter Frodo.

Te hoge verwachtingen bij een kincorrectie

Soms behandelen we u niet. Bijvoorbeeld wanneer we het gevoel hebben niet te kunnen voldoen aan te hoge verwachtingen. Onze expertise is gebouwd op het verrichten van tienduizenden behandelingen, u mag dus heel veel van ons verwachten. Wij kunnen u echter niet beloven dat u er na de behandeling weer uitziet als iemand van 18.

Kinlijn corrigeren bij mannen

Bij mannen worden andere kenmerken mooi gevonden dan bij vrouwen. Onze behandelingen zijn hierop aangepast en vaak net iets anders dan bij vrouwen. In Kliniek Dokter Frodo bespreken we tijdens het vrijblijvende consult de mogelijkheden die specifiek voor u van toepassing zijn. Volgens het principe van de whole-face approach stellen we samen met u een behandelplan op.

Tevredenheidsgarantie bij kin fillers

Doordat we uw wensen uitgebreid inventariseren, garanderen wij een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dit zo is, lossen we het hyaluronzuur probleemloos op.

Veelgestelde vragen kaaklijn en kin

Moet ik iets doen/iets weten voordat ik de behandeling krijg?

Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.

Welke fillers gebruikt Kliniek Dokter Frodo?

Juvéderm en Restylane. De veiligste en meest betrouwbare moderne fillers zijn van hyaluronzuur, een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt. Een paar eenvoudige injecties onder het oppervlak van de huid helpen bij het opvullen en verminderen van lijnen en rimpels in het gezicht en het herstellen van volume. Restylane en Juvéderm zijn de meest gebruikte hyaluronzuur-rimpelvullers ter wereld. Studies tonen de veiligheid en werkzaamheid aan. Er zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Het heeft een lang aanhoudend resultaat maar is niet permanent.

Hoe lang hebben fillers effect?

Eén van de grote voordelen is dat het effect langdurig is maar niet permanent. Hoe lang het resultaat van een behandeling zichtbaar is hangt van verschillende factoren af zoals het huidtype, de levensstijl en de leeftijd. Na een eerste behandeling wordt het aanbevolen de behandeling na 6 tot 12 maanden te herhalen. Een behandeling van de lippen houdt ongeveer 6 tot 9 maanden aan. Bij grote behandelingen zien wij dat het effect vaak langer dan twee jaar aanhoudt.

Krijg ik littekens van de behandeling?

Nee, bij onze behandelingen ontstaan geen littekens.

Wat kost een behandeling?

Het eerste consult is . De kosten van de behandeling hangen af van de hoeveelheid benodigd materiaal. Heeft u veel en/of diepe rimpels dan wordt een behandeling duurder dan bij iemand die een simpel klein lijntje wil laten verwijderen.

Wat is de minimum leeftijd voor een behandeling?

Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetisch behandeling te ondergaan.

Garantie

Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.


Ervaringen