Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route

LED Fototherapie

9,0
gebaseerd op 629 reviews
13.500 +
Cliënten
35.700 +
Behandelingen verricht

LED Fototherapie is bekend geworden als één van de niet-invasieve en meest effectieve manieren ter ondersteuning van huidverjonging en herstel van de huid. Het zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit, zonder dat daar een laser of IPL aan te pas komt. LED Fototherapie zorgt ervoor dat de huid er weer egaal, jeugdig en gezond uit gaat zien en dat alles door middel van de kracht van puur licht. Bij LED Fototherapie wordt er gebruik gemaakt van specifieke golflengtes van het licht om de huid opnieuw op te laden.

Waarvoor gebruiken we LED Fototherapie?

  • Huidverbetering
  • Acne
  • Rosacea
  • Eczeem
  • Psoriasis
  • Stress vermindering

behandeling

De behandeling is:

  • Pijnloos
  • Duur: 30 minuten
  • Niet-invasief
  • Eenmalig of in kuurvorm

De resultaten

Rimpels en fijne lijnen verdwijnen, de vochtbalans verbetert, couperose en pigmentvlekken verminderen, poriën verkleinen, de huidelasticiteit verbetert, de huid wordt gladder en geïrriteerd huid wordt weer gezond. De LED Fototherapie behandeling kan worden ingezet voor een snellere genezing bij operaties, maar ook in combinatie met Botox en fillers of ter ontspanning.

Werking

LED Fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van het licht om de huid opnieuw op te laden. LED geeft energie om sneller te genezen en te verjongen. Het is een lichttherapie waarbij licht met een bepaalde frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren.

led behandeling dermalux tri wave

Er bestaan drie lichtkleuren met elk een andere werking.

Blauw licht (415nm)
zorgt voor vermindering van de bacteriën die bijvoorbeeld acné veroorzaken. Blauw licht verminderd ook de talgproductie en verbetert de huidbalans.  Geschikt voor het behandelen van huidvlekken en oneffenheden op de huid.

Rood licht (633nm)
komt dieper in de huid en zorgt voor algehele huidverbetering. Bij deze golflengte wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid strakker en voller wordt. Zowel de huidstructuur als de doorbloeding van de huid verbetert.

Infrarood licht (830nm)
zorgt voor een reinigende werking, maar wordt ook ingezet bij vermindering van littekens en rimpels.

Prijslijst

LED Fototherapie Prijs
Losse behandeling € 40,-
Kuurvorm € 300,-

Veelgestelde vragen over LED Fototherapie

Zie je al na een enkele behandeling resultaat?

Ja, je ziet al na een enkele behandeling resultaat. Toch raden wij aan om de LED Fototherapie in kuurvorm af te nemen. Het meest optimale resultaat wordt bereikt met 6 tot 9 behandelingen. Dit is uiteraard afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand.

Heeft de huid hersteltijd nodig?

Nee, de huid heeft geen hersteltijd nodig na de behandeling.

Is de behandeling veilig?

Ja, de LED Fototherapie voldoet aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen.

Is de behandeling pijnloos?

Ja, de LED Fototherapie behandeling is pijnloos.


Ervaringen

Vragen? We staan voor u klaar

9.0/10 Rating
629 Reviews

4.8/5 Rating
68 Reviews