phone icon
email icon
Maak een afspraak
Samen sta je sterker dan alleen

Samen sta je sterker dan alleen

Ik ben Kelly en werk sinds 2 jaar als gastvrouw bij Kliniek Dokter Frodo. Ik kom met veel blijdschap en enthousiasme naar mijn werk en zie er dan ook (bijna) nooit tegenop om aan een nieuwe werkdag te beginnen.

Ik ben een echte teamplayer

Ik ben een echte teamplayer

Want gastvrouw zijn doe je natuurlijk niet alleen. Ik heb altijd geleerd dat je samen sterker staat. Ik geloof dat wij als team alleen samen de top kunnen bereiken. Voordat ik bij Kliniek Dokter Frodo kwam, heb ik in de Hospitality gewerkt en hier ook een studie voor gevolgd. Gastvrijheid staat bij mij op nummer 1, ik leg de lat voor mijzelf dan ook hoog. Het is mijn streven om onze klanten volledig in de watten te leggen.

Ik ben verantwoordelijk voor het eerste en laatste contact met de cliënten. Als gastvrouw heb ik een grote impact in de customer journey: van het eerste telefonische contact tot het afscheid na een bezoek in onze kliniek. Ik zorg ervoor dat de ontvangstruimte er altijd pico bello uitziet en leid de cliënten door de kliniek met een warm welkom en vooral een vriendelijke lach.

Kliniek dokter Frodo geeft mij de ruimte om te groeien naar de persoon die ik graag wil zijn. Ik volg een opleiding voor doktersassistent en daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt echt tijd voor mij gemaakt wanneer ik tegen dingen aanloop op mijn werk. De kliniek is een dynamische plek om te werken, geen dag is hetzelfde. Iedere dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, dit houdt mij scherp, gedreven en maakt mij een gelukkige gastvrouw bij Kliniek Dokter Frodo.

Reviews