phone icon
email icon
Maak een afspraak
Altijd een natuurlijk resultaat
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
9,6 / 10 klantbeoordeling
NVCG gecertificeerd

Peeling

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Peeling

Peeling

Met de Neostrata Peeling werpt u letterlijk uw oude huid af. U krijgt er een mooie, frisse en jong uitziende huid voor terug. Een huid waar u elke dag weer blij van wordt. Met een stralende teint, zonder vlekken, littekens (als gevolg van acne), mee-eters, lijntjes en rimpels.

Een huid waar u elke dag weer blij van wordt!

De Neostrata Peeling werkt veel dieper dan de normale gezichtsbehandelingen: tot in de zogenaamde lederhuid, dé plek om de celdeling, indien nodig, te corrigeren en te herstructureren.

Deze fruitzuurpeeling wordt in Kliniek Dokter Frodo gedaan met glycolzuur. Dit zuur trekt veel water aan en is een zeer goede moisturizer. Ook geeft glycolzuur een prikkel aan uw fibroblasten. Deze zijn verantwoordelijk voor de productie van elastine en collageenvezels.

Doordat de peeling de bovenste dode huidcellen verwijdert (inclusief eventuele mee-eters) en het onderliggende bindweefsel activeert, krijgt u een gladder, gezonder, steviger en frisser gezicht.

Neostrata Peeling behandeling

Neostrata Peeling behandeling

Het consult

Het consult is bedoeld om uw wensen en verwachtingen af te stemmen op onze mogelijkheden. Ook informeren wij naar uw medische achtergrond, eerdere behandelingen en eventueel medicijnen gebruik. Zo willen we alle mogelijke risico’s uitsluiten en zorgen dat u op een veilige manier geholpen wordt. Wanneer de uitkomst van het consult een Neostrata Skin Peeling behandeling is, dan begint u de behandeling met een voorbereiding van de huid gedurende twee weken.

Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend.

De behandeling

De behandeling

Twee weken voor de peeling start u met het reinigen en verzorgen van de huid met Neostrata producten. Zo kan de huid aan het glycolzuur wennen. De volgende stap is de daadwerkelijke peeling in onze kliniek. Deze behandeling neemt tussen de 15 en 30 minuten in beslag. Eerst wordt de huid schoongemaakt. Vervolgens brengen we geconcentreerd glycolzuur op de huid aan. Afhankelijk van de reactie van de huid laten we de peeling een aantal minuten inwerken voordat we het glycolzuur neutraliseren.
Gedurende de vier fruitzuurpeeling sessies in onze kliniek gebruikt u de Neostrata Home Care Kit om de huid te herstellen en te kalmeren.

Het beste resultaat wordt over het algemeen na vier cycli behaalt.
In totaal bent u dan zo’n 12 weken verder.
Afhankelijk van het aantal peelings bent u tussen de 3 en 12 weken onder behandeling.  Soms kan er direct na de Neostrata Peeling lichte schilfering en roodheid ontstaan wat doet denken aan vervellen na iets te lang in de zon te hebben gezeten.

 

Na de behandeling

Na de behandeling

Wij raden iedereen die in onze kliniek een behandeling ondergaat aan om kort na de behandeling direct zonlicht te vermijden. Draag een hoed of smeer uzelf in met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor (SPF 50) om het herstel van uw huid  te bespoedigen en pigmentvlekken te voorkomen. Omdat uw huid na een peeling extra gevoelig is, is het zelfs beter om gedurende de gehele behandelperiode onnodige blootstelling aan de zon te vermijden. Bij voorkeur voeren wij peelings daarom alleen in de herfst- en wintermaanden uit wanneer de zon minder krachtig is.

Is een Neostrata Peeling iets voor mij?

Is een Neostrata Peeling iets voor mij?

Denkt u aan een Neostrata Peeling? Dan kunt u altijd een vrijblijvend en kosteloze afspraak maken bij ons in de kliniek. In principe raden wij de Neostrata Peeling aan wanneer u op zoek bent naar een cosmetische behandeling die:

 • Pigmentvlekken vervaagt
 • Uw huid gladder en frisser maakt
 • Poriën verkleint/verfijnt
 • Een preventieve werking heeft op huidveroudering
 • Een betere doorbloeding van de huid geeft
 • Dode huidcellen verwijdert

 

Wij raden de Neostrata Peeling behandeling af wanneer u:

Wij raden de Neostrata Peeling behandeling af wanneer u:

 • Roaccutane gebruikt
 • Overgevoeligheid bent voor de peelingvloeistof (glycolzuur, melkzuur en/of salicylzuur)
 • Open huid, eczeem, een slechte wondgenezing, zweren, blaren en/of herpes heeft
 • Bij zwangerschap
 • Indien u borstvoeding geeft
Kunt u zelf ook iets doen tegen een grauwe of vermoeide huid?

Kunt u zelf ook iets doen tegen een grauwe of vermoeide huid?

Absoluut! Met deze schijf van 5 komt u een heel eind:

 • Goede huidverzorging (hydraterende crèmes)
 • Microneedling
 • Voldoende slaap
 • Genoeg drinken (alcoholvrij)
 • Niet roken

Overwegingen

De Neostrata Peeling is een veilige behandeling. Omdat we u eerst onderzoeken op het vrijblijvend consult en vervolgens vragen om voor de peeling glycolzuur te gebruiken, kunnen we voor de behandeling met grote zekerheid vaststellen hoe u op de Neostrata Peeling gaat reageren.

Hoe lang blijft het resultaat?

Hoe lang blijft het resultaat?

Indien u kiest voor een volledig behandeltraject van vier peelings gedurende een periode van 12 weken is het resultaat optimaal. Omdat leeftijd een zeer
belangrijk element is met betrekking tot de processen in de huid, verschilt de duur van het resultaat per persoon. Tijdens het vrijblijvend consult kunnen we
uw situatie het beste inschatten en met u delen.

Ik wil zo snel mogelijk een peeling, kan dit?

Ik wil zo snel mogelijk een peeling, kan dit?

Uw huid is na een peeling extra gevoelig waarbij onnodige blootstelling aan de zon wenselijk is. Wij voeren de peelings daarom het liefst uit in de herfst- en wintermaanden wanneer de zon minder krachtig is.

Interesse in een Neostrata Peeling behandeling?

Reviews