phone icon
email icon
Maak een afspraak
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling
NVCG gecertificeerd

Radiesse skinbooster

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Hoe werkt Radiesse Skinbooster

Hoe werkt Radiesse Skinbooster

Tijdens de behandeling injecteert de arts Radiesse skinbooster  voorzichtig in de huid. Dit gebeurt met een zeer dunne canule en in kleine hoeveelheden. Deze injectie biedt een direct zichtbaar effect. Radiesse stimuleert de aanmaak van eigen collageen in de huid. Nieuw collageen wordt in de loop van de weken en maanden na de behandeling aangemaakt. De slappe huid wordt strakker en elastischer. Na verloop van tijd breekt het lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuwe collageen blijft achter. De huid verstevigen met Radiesse skinbooster gebeurt dan ook op natuurlijke wijze.

Werking Radiesse skinbooster

Skinbooster Radiesse

Radiesse skinbooster is een zeer veilige huid filler die bestaat uit op calcium gebaseerde microsferen die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleert. Radiesse skinbooster werkt mooi als een skinbooster waarbij de huid van binnenuit gehydrateerd wordt zonder direct volume toe te voegen. De Radiesse is “Hyper-Diluted” dit betekend dat de Radiesse zeer sterk verdund wordt waardoor de partikels veel beter verspreiden en een mooi egaal resultaat geven. Deze hyperdiluted Radiesse gebruiken we juist ook veel voor het lichaam (handen, hals, decolleté etc)

Hoeveel behandelingen zijn er nodig met Radiesse skinbooster voor een mooi resultaat?

Afhankelijk van de indicatie (de mate van verslapping) zijn er doorgaans 1 of 2 behandelingen nodig. Het duurt ongeveer 2 maanden voordat het eindresultaat zichtbaar is. Het lichaam heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken en zo de huid zichtbaar te liften en te verstrakken. Het resultaat houdt ongeveer 1.5 jaar aan.

Radiesse skinbooster X Ultralift

Indien er sprake is van sterke verslapping in het gezicht, de hals of het decolleté raden we aan om de Ultralift behandeling te combineren met een Radiesse skinbooster behandeling. Deze combinatie behandeling boost het eigen collageen en elastine zeer sterk. Bij een sterk verslapte huid boekt de combinatie behandeling prachtige en mooie resultaten.

Beide behandelingen kunnen op dezelfde dag worden uitgevoerd. U ondergaat eerst de Ultralift behandeling en daarna de Radiesse skinbooster behandeling. Net als bij de Ultralift behandeling heeft de behandeling met Radiesse skinbooster ook tijd nodig om het eindresultaat te zien. Met Radiesse skinbooster begint u zichtbaar resultaat te zien na ongeveer twee maanden. Het lichaam heeft dan voldoende tijd gehad om zelf collageen en elastine aan te maken waardoor de huid voller en steviger zal zijn en er een liftend effect waarneembaar is.

Werking radiesse skinbooster

Hoe werkt Radiesse Skinbooster?

Hoe werkt Radiesse Skinbooster?

Downtime na Radiesse skinbooster

Na de Radiesse hyper dilute behandeling kan er wat roodheid zichtbaar zijn in de huid en de huid kan wat warm aanvoelen. Tevens kan het ook wat strak aanvoelen. Dit trekt binnen enkele uren weg.

De huid wordt door deze behandeling gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken, een zonbescherming is daarom heel erg belangrijk. De zon breekt namelijk collageen en elastine ook weer af.

Doet de behandeling pijn?

Een behandeling met Radiesse skinbooster duurt tussen de vijftien en dertig minuten. Een behandeling met Radiesse Skinbooster wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, al verschilt de pijnervaring per individu.

Geadviseerde producten om de behandeling te ondersteunen

Geadviseerde producten om de behandeling te ondersteunen

  • CE Ferulic, vitamine C is het bouwsteentje van collageen en elastine en ondersteunt deze behandeling
  • A intensifier, bevat een hoog percentage hyaluronzuur en zorgt er voor dat de huid meer hyaluronzuur produceert en hierdoor steviger en meer gehydrateerd is
  • SPF 30 of 50, de huid dient altijd goed te worden beschermd tegen de zon

Natuurlijk resultaat

U bent het visitekaartje van onze kliniek en daarom is het voor ons uiterst belangrijk dat wij u een natuurlijk resultaat kunnen garanderen. Doordat Radiesse Skinbooster uw eigen collageen stimuleert, garandeert dit een natuurlijk versteviging van uw huid. Wij gebruiken liever iets minder product om een natuurlijk resultaat te garanderen.

Interesse in een Radiesse skinbooster behandeling?

Reviews