phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
9,6 / 10 klantbeoordeling

Skinceuticals kopen

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

rf microneedling skinceuticals

SkinCeuticals: geavanceerde huidverzorging

Om de huidconditie te behouden en te verbeteren, moet een effectieve huidverzorgingsroutine drie fundamentele elementen bevatten: preventie, bescherming en correctie. Deze lijn van geavanceerde huidverzorgingsproducten is speciaal ontworpen om toekomstige schade te voorkomen, gezonde huid te beschermen, en voorgaande schade te herstellen. Resultaten boeken bij SkinCeuticals betekent niet alleen de jeugdige, stralende huid te herstellen – het betekent juist ook het behouden van een mooie huid.

Voor meer informatie en een gedetailleerde productomschrijvingen kunt u de brochure van SkinCeuticals bekijken. Een deel van dit assortiment is nog niet verkrijgbaar in de Benelux, wilt u SkinCeuticals kopen bij kliniek Dokter Frodo bekijk onze prijslijst voor het actuele aanbod .

Lees hier meer over de filosofie van SkinCeuticals.
PREVENT – PROTECT – CORRECT

Brochure SkinCeuticals bekijken
skinceuticals na de behandeling huidcentrum

Over SkinCeuticals

De missie van SkinCeuticals is het verbeteren van de huidconditie. We maken een simpele belofte, toegewijdt aan dit doel – het verstrekken van geavanceerde huidverzorging gesteund door de wetenschap. Sinds 1997 ontdekt, ontwikkelt en levert SkinCeuticals innovatieve dermatologische producten die de algehele gezondheid en verschijning van de huid verbeteren. We gebruiken optimale concentraties van pure, farmaceutische ingrediënten met bewezen wetenschappelijke resultaten om functionele producten op een elegante wijze te ontwikkelen.

Het geïntegreerde huidverzorgingsprogramma werkt als een compleet systeem voor veelomvattende, langdurige resultaten. De toewijding aan de ontwikkeling van geavanceerde huidverzorging, gesteund door de wetenschap, heeft een sterke reputatie verkregen binnen de medische gemeenschap wereldwijd. Dermatologen, plastisch chirurgen, huidcentra, en andere huidverzorgingsprofessionals vertrouwen in SkinCeuticals’ missie om de gezondheid van de huid te promoten, in plaats van te geloven in trends.

 

 

SkinCeuticals Prevent

Onderzoek toont aan dat verouderende huid het resultaat is van meer dan alleen de jaren op de kalender. Blootstelling aan verschillende milieu elementen zoals zon, rook en luchtvervuiling zorgen voor vroegtijdige veroudering van de huid. Dit leidt niet alleen tot de vorming van lijntjes, rimpels en verkleuring, het kan ook leiden tot meer serieuze huidaandoeningen. Zonnebrandcrèmes, een essentiële eerste stap voor bescherming, blokkeren alleen tot 55% van de schadelijke vrije radicalen die chemische reacties in de huid veroorzaken. Onderzoeken tonen aan dat antioxidanten effectief chemische reacties neutraliseren die zijn gegenereerd wanneer de huid wordt blootgesteld aan milieu aanvallen.

 

 

SkinCeuticals C E Ferulic

SkinCeuticals CE Ferulic is een zeer sterke antioxidant met goede bescherming van de huid door het neutraliseren van vrije radicalen. Het bevordert de aanmaak van collageen, biedt sterke bescherming tegen UVA en UVB. Daarnaast verhoogt C E Ferulic de stevigheid van de huid en het vult het huidlipiden aan om rimpels te verminderen.

Waarom SkinCeuticals C E Ferulic?

CE Ferulic werkt 72 uur lang door en verhoogt de werking van een zonnebrandcrème. Het kan niet worden afgewassen of afgewreven.

SkinCeuticals Prevent Prijs
SkinCeuticals C E Ferulic 30 ml € 156,-
SkinCeuticals Phloretin CF 30 ml € 156,-
SkinCeuticals Serum 10 30 ml € 93,-
SkinCeuticals AOX+ Eye Gel 15 ml € 90,-

Waarom SkinCeuticals Prevent?

Een uitgebreide huidverzorgingsprogramma kan helpen bij het voorkomen van milieuschade evenals de eerste symptomen van meer serieuze huidaandoeningen. Een plaatselijk vitamine C antioxidant serum kan in combinatie met een zonnebrandcrème geavanceerde bescherming bieden tegen UV-straling, en door vervuiling veroorzaakte veroudering en huidbeschadiging. In samenwerking helpen plaatselijke vitamine C serums (wanneer pure l-ascorbinezuur gebruikt wordt) milieu agressoren te voorkomen, terwijl resveratrol B E de huideigen antioxidanten-afweersysteem een boost geeft en opgehoopte schade herstelt en voorkomt. Deze antioxidanten dragen bij aan de bescherming tegen agressoren en bevorderen het natuurlijk herstel van binnenuit voor uitgebreide milieubescherming en uitwendige verbetering.

Protect

De SkinCeuticals zonnebrandcrèmes zijn geformuleerd met combinaties van zeer effectieve fysieke en chemische zonnebrand om een breed spectrum aan UVA/UVB bescherming te bieden. De SkinCeuticals zonnebrandcrèmes zijn de eerste lijn voor bescherming tegen zonveroudering doordat ze UV-straling reflecteren en absorberen. Deze geavanceerde zonnebrandlijn bevat Z-COTE, transparante minerale zinkoxide, om de huid fysiek te beschermen tegen schadelijke UVA-stralingen die bewezen verantwoordelijk zijn voor tekenen van vervroegde veroudering.

De voordelen van BotoxDe nadelen van Botox*
Als Botox correct wordt toegepast:Als Botox niet correct wordt toegepast:

  • Een emotieloos gezicht

  • Een hangend ooglid

  • Effect is niet direct ongedaan te maken

  • Botox kan verslavend zijn

  • Kans op complicatie


  • Een emotieloos gezicht

  • Een hangend ooglid

  • Effect is niet direct ongedaan te maken

  • Botox kan verslavend zijn

  • Kans op complicatie

Protect

Waarom SkinCeuticals Protect?

SkinCeuticals biedt een variëteit aan cosmetisch elegante zonnebrand formuleringen voor verschillende huidtypes en lifestyles. Het bevat een volledige reeks van 100% minerale zonnebrandcrèmes ideaal voor dagelijks gebruik en voor zeer gevoelige, post-behandeling huid, alsook chemische zonnebrandcrèmes die ideaal zijn voor sport en extreme condities.

Correct

Ongeacht uw lifestyle, begint de huid na verloop van tijd te veranderen en kunnen er tekenen van veroudering optreden. Fijne lijntjes, rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit worden meer zichtbaar. Deze tekenen kunnen het resultaat zijn van collageen afbraak, tragere celvernieuwing en vochtverlies.  Schade wordt versterkt door blootstelling aan de zon, milieu elementen en roken. Daarom is een sterk preventief programma van cruciaal belang om verdere schade te voorkomen en om het verouderingsproces te helpen vertragen.

 

SkinCeuticals CorrectPrijs
SkinCeuticals A.G.E. Interrupter 48 ml € 168,-
SkinCeuticals A.G.E. Eye Complex 15 ml € 95,-
SkinCeuticals Blemish+Age Defense 30 ml € 92,-
SkinCeuticals Retinol 0.3 30 ml € 89,-
SkinCeuticals Retexturing Activator 30 ml € 85,-
SkinCeuticals Phyto Corrective Gel 30 ml € 66,-
SkinCeuticals Redness Neutralizer 50 ml € 81,-
SkinCeuticals Advanced Pigment Corrector 30 ml € 100,-
SkinCeuticals Metacell Renewal B5 50 ml € 103,-

Waarom SkinCeuticals Correct?

De corrigerende producten van SkinCeuticals combineren herstellende, ophelderende en exfoliërende ingrediënten en dragen bij aan het herstel van de beschadigde huid, door een gezonder en meer jeugdige uitstraling terug te brengen. Deze categorie bevat ook producten die speciaal geformuleerd zijn voor gevoelige zones, zoals de ogen en de lippen.

Moisturizer

De SkinCeuticals moisturizers zijn zorgvuldig geformuleerd met multifunctionele ingrediënten die de huid voeden, beschermen en exfoliëren terwijl ze hydrateren en de elasticiteit herstellen.

Waarom SkinCeuticals Moisturizer?

Onze moisturizers zijn ontworpen om de samenwerking tussen de verschillende ingrediënten te maximaliseren en bieden ook optimale voordelen voor de huid.

 

 

Prijslijst SkinCeuticals Moisturizer

SkinCeuticals MoisturizerPrijs
SkinCeuticals Hydrating B5 30 ml € 75,-
SkinCeuticals kopen

SkinCeuticals kopen

SkinCeuticals producten moeten worden afgestemd op uw huidbehoefte. Om de juiste producten te kiezen heeft u eerst een huidanalyse nodig, eventueel met een SkinScope. Onze cosmetisch specialisten geven u in de kliniek graag advies op maat bij het kopen van SkinCeuticals producten.

De SkinCeuticals producten zijn niet online te koop maar uitsluitend verkrijgbaar in onze kliniek in Amsterdam. Pas sinds kort is SkinCeuticals in Nederland verkrijgbaar dus er zijn nog niet veel klinieken in Nederland die dit merk hebben, maar wij gaan ervan uit dat binnen een paar jaar overal in Nederland SkinCeuticals verkrijgbaar zal zijn.

Reviews