phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox

Skinceuticals

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

SkinCeuticals voor de gezondheid van de huid

SkinCeuticals voor de gezondheid van de huid

Bij SkinCeuticals beginnen de producten met de wetenschap. SkinCeuticals heeft geholpen de weg te bereiden voor de komst van cosmeceuticals en heeft binnen de industrie het voortouw als een van de eerste bedrijven die wetenschappelijke bewijzen voorziet om productvoordelen te ondersteunen.

Vandaag de dag heeft SkinCeuticals netwerken gevormd met top wetenschappers afkomstig van de cel en moleculaire biologie, de scheikunde, biofysica, en de geneeskunde om onze kennis van de processen van huidveroudering, photo-aging, en andere individuele huidcondities verder te begrijpen. Afgelopen jaren heeft ons onderzoeksteam talrijke subsidies op federaal en staatsniveau verkregen als hulp voor de nastreving van technologieën om onze kennis van de huid en gezondheid van de huid te verdiepen.

Door middel van onderzoek, innovatie, educatie, en media relaties, streeft SkinCeuticals er constant naar de gezondheid van de huid te promoten en te verbeteren.

Skinceuticals en Productontwikkeling

2005- C E Ferulic
SkinCeuticals voegt ferulinezuur toe aan vitamine C en E, wat resulteert in ongekende milieubescherming en het nieuwe standaard in antioxidanten technologie.

2008- Phloretin CF
Na uitgebreid onderzoek, identificeert SkinCeuticals een krachtig molecuul, phloretin, wat synergetisch met vitamine C en ferulinezuur werkt om een breed scala aan antioxidant bescherming te voorzien.

2011- Phloretin CF Gel & AOX Eye Gel
SkinCeuticals ontwikkelt een serum-in-gel technologie wat de textuur van de SkinCeuticals plaatselijke antioxidanten revolutioneert en tegelijkertijd de integriteit en werkzaamheid van de originele serum formule behoudt.

2014 Resveratrol B E
SkinCeuticals introduceert zijn eerste antioxidant night concentrate om opgehoopte schade te herstellen en te voorkomen door het huideigen antioxidant afweersysteem te stimuleren.

Doorbraak in antioxidanten

Doorbraak in antioxidanten

Een decennium aan onderzoek naar huidkanker leidde tot een cruciale doorbraak in antioxidanten, de ingrediënten die de basis vormen van deze high potential skincare lijn. De actieve, zuivere stoffen zijn dusdanig geconcentreerd dat deze optimaal doordringen in de huid.

Deze klinische huidverzorging geroemd door dermatologen, plastisch chirurgen, en medi-spa’s is geschikt voor de dagelijkse thuisverzorging om de tekenen van veroudering te corrigeren, de gezonde huid te beschermen, en toekomstige schade te voorkomen.

Brengt de huid in balans

Brengt de huid in balans

De hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals zijn ontwikkeld om de huid in balans te brengen (of te houden). Het verbetert de huid, met wetenschappelijk onderbouwde producten. De high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk is bewezen. Deze formules zijn samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in verouderingsonderzoek.

Therapeutische concentraties van vitamine A, antioxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA’s), adaptogenen en peptiden, alsook zonbescherming, staan garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem. Wellicht verwacht u direct resultaat na het starten van deze huidverzorgingslijnen. Maar geduld is een schone zaak en wordt na een maand of 1 tot 2 beloond met een betere huid. Dit heeft alles te maken met de normale huidcel cyclus. Deze cyclus waarin de huid zich helemaal vernieuwt, duurt 3 tot 4 weken. Natuurlijk ziet u in het begin wel enige verbetering, maar echte huidverbetering treedt na 1 tot 2 huidcycli op.

Antioxidanten

Antioxidanten

Antioxidanten (beta- caroteen, vitamines C en E) zijn in staat om vrije radicalen onschadelijk te maken, zodat een normale en gezonde huid behouden blijft:

  • Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen.
  • Vitamine E is een van de belangrijkste antioxidanten ter bescherming van de celmembraan.
  • Pro-vitamine B5 is onontbeerlijk voor een gezonde huid en bovendien kalmeert het de huid.
  • Alpha-hydroxyzuren in het Environ® Alpha Gamma maken de huid op een veilige, huidvriendelijke en efficiënte manier snel zachter en gladder. Ze ondersteunen de natuurlijke exfoliatie van de huid waardoor de penetratie van vitamine A en antioxidanten bevorderd wordt.
Vitamine A (Retinol)

Vitamine A (Retinol)

Vitamine A werkt als een soort ‘dirigent van de huid’. Het stimuleert de deling van de huid waardoor de oude huidlaag verjongt en er frisser en stralender uit gaat zien. Bij het ouder worden gaan huidcellen langzamer delen, waardoor de huid minder fris en vitaal wordt. Door het gebruik van vitamine A ‘transformeert’ de huid, waardoor oude, dode huidcellen worden verwijderd en worden vervangen door jonge, nieuwe cellen. Huidcellen die te snel delen, zoals bij pigment vlekken, worden door de transformatie juist tot rust gebracht. De huid komt ‘in balans’ en tekenen van vroegtijdige veroudering worden gecorrigeerd.

Van vitamine A (Retinyl Palmitaat en Retinyl Acetaat) is wetenschappelijk aangetoond dat het de huid dikker maakt:

  • De productie van collageen stimuleert (hoe meer collageen, hoe minder rimpels)
  • De vochthuishouding verbetert, waardoor de huid steviger wordt en minder rimpels vertoont
  • De beschadigde cellen herstelt

 

Tarieven SkinCeuticals behandelingen

SkinCeuticalsPrijs
PreventPrijs
AOX + Eye Gel€ 95,-
C E Ferulic€ 165,-
Phloretin CF€ 165,-
Resveratrol B E€ 160,-
Serum 10€ 98,-
Silymarin CF€ 165,-
Protect
Advanced Brightening UV Defense SPF50€ 47,-
Brightening UV Defense SPF30€ 41,-
Mineral Eye UV Defense SPF30€ 39,-
Mineral Radiance UV Defense SPF50€ 43,-
Oil Shield UV Defense SPF50€ 41,-
Ultra Facial Defense UV Defense SPF50+€ 41,-
Correct
A.G.E. Eye Complex€ 98,-
A.G.E. Interrupter€ 172,-
Advanced Pigment Corrector€ 105,-
Antioxidant Lip Repair€ 50,-
Blemish + Age Defense€ 97,-
Clarifying Clay Masque€ 70,-
Discoloration Defense Serum€ 100,-
Glycolic 10 Renew Overnight€ 83,-
H.A. Intensifier€ 106,-
Metacell Renewal B3€ 110,-
Phyto A+ Brightening € 91,-
Phyto Corrective€ 72,-
Phyto Corrective Masque€ 70,-
Redness Neutralizer€ 83,-
Retexturing Activator€ 90,-
Retinol 0.3€ 94,-
Tripeptide-R Neck Repair€ 125,-
Triple Lipid Restore 2:4:2€ 143,-
Moisturize
Daily Moisture€ 69,-
Emollience€ 69,-
Hydrating B5€ 79,-
Hydrating B5 Masque€ 70,-
Cleanse & Tone
Blemish + Age Cleanser€ 42,-
Blemish + Age Toner€ 42,-
Equalizing Toner€ 42,-
Gentle Cleanser€ 42,-
Glycolic Renewal Cleanser€ 42,-
Simply Clean€ 42,-

Interesse in een SkinCeuticals behandeling?

Reviews