Ultralift

De Ultralift zorgt ervoor dat de allerdiepste huidlagen worden aangepakt, waardoor het resultaat van een facelift bereikt wordt, zonder daarvoor te hoeven snijden. Een facelift zonder te snijden: wie wil dat niet? De Ultralift behandeling is een uitstekende methode om de huid te revitaliseren. De huid ziet er strakker, jonger en energieker uit. Dit maakt de behandeling uitermate geschikt om wallen onder de ogen te behandelen, maar ook de huid van de hals strakker te maken.

Wat doet de Ultralift?

 • Huidverstrakking
 • Stimulatie van aanmaak van collageen en elastine
 • Verbeteren van de huidconditie

Waar is de Ultralift geschikt voor?

 • Huidverslapping
 • Rimpels en fijne lijnen
 • Onderkin

De behandeling is:

 • Duur: 60 minuten
 • Gerichte behandeling
 • Niet-invasief

Werking

De Ultralift werkt op basis van geluidsgolven. Door deze geluidsgolven kan de huid tot wel 5 millimeter diepte worden verhit. Daarnaast pakt de Ultralift ook de onderliggende spier- en vetlaag aan. Dit zijn lager die normaliter enkel met een chirurgie ingreep te bereiken zijn.

Bij de Ultralift wordt gebruik gemaakt van Ultrageluid. Bij een behandeling met Ultrageluid wordt er een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er tegelijkertijd een beeld op het scherm waar de opbouw van de huid te zien is. Op basis van dit beeld kan er gekeken worden hoe diep de behandeling moet worden uitgevoerd. Door de warmte, zal er tijdens de behandeling de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd worden. Het collageen reageert namelijk op de warmte door te krimpen, waardoor het lichaam op die plek nieuw collageen zal aanmaken. Hierdoor zal de huid verstrakken en een liftend effect krijgen.

Ultralift

Prijs

Wenkbrauwlift€ 525,-
Kaaklijn€ 1.000,-
 Hals en kaaklijn € 1.450,-
 Full face en hals (zonder wangen) € 1.750,-

FAQ

Nee, de behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren, doordat u een half uur voor de behandeling in de verdovende (Emla) crème wordt gezet.

Ja, een Ultralift behandeling is veilig. Ultrasone energie wordt al meer dan vijftig jaar in de medische wereld gebruikt.

Na de eerste behandeling is het liftende proces in gang gezet, maar het optimale resultaat is pas na twee behandelingen zichtbaar.

Nee, een Ultralift behandeling heeft geen hersteltijd.

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 17:30 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  ZaterdagGesloten
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een gratis consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Contact

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken