Afspraak maken
020 421 1559
WhatsApp
info@dokterfrodo.nl
Route

Ultralift

1
uit 502 beoordelingen
0
+
Cliënten
1
+
Behandelingen verricht

Hangende mondhoeken kunnen een synoniem zijn voor een self-fulfilling prophecy. Er zijn namelijk mensen die erg somber worden van het effect dat hangende mondhoeken hebben op je uitstraling.

De behandeling

De Ultralift zorgt ervoor dat de allerdiepste huidlagen worden aangepakt, waardoor het resultaat van een facelift bereikt wordt, zonder daarvoor te hoeven snijden. Een facelift zonder te snijden: wie wil dat niet? De Ultralift behandeling is een uitstekende methode om de huid te revitaliseren. De huid ziet er strakker, jonger en energieker uit.

Ultralift maakt gebruik van ultrageluid. Bij de behandeling wordt gefocuste energie op precies de juiste diepte onder de huid gebracht waardoor er een liftend effect ontstaat. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte die door de gefocuste energie ontstaat,zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Het resultaat is een geleidelijke verstrakking die na verloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft.

De behandeling biedt alle voordelen van een operatie, maar dan zonder narcose, zonder littekens en géén hersteltijd. De werking van de Ultherapie behandeling berust op geluidsgolven waarmee de huid tot 5 millimeter diepte kan worden verhit. Ook wordt de onderliggende spier- en vetlaag aangepakt, lagen die normaal gesproken alleen met een chirurgisch mes te bereiken zijn.

Ultralift-behandeling-facelift-ultherapie

Wat doet de Ultralift?

  • Huidverstrakking
  • Stimulatie van aanmaak van collageen en elastine
  • Verbeteren van de huidconditie

Waar is de Ultralift geschikt voor?

  • Huidverslapping
  • Rimpels en fijne lijnen
  • Onderkin

De behandeling is:

  • Duur: 30-45 minuten
  • Gerichte behandeling
  • Niet-invasief

Werking

De Ultralift werkt op basis van geluidsgolven. Door deze geluidsgolven kan de huid tot wel 5 millimeter diepte worden verhit. Daarnaast pakt de Ultralift ook de onderliggende spier- en vetlaag aan. Dit zijn lager die normaliter enkel met een chirurgie ingreep te bereiken zijn.

Ultralift is uniek, omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren. De energie wordt op de ideale diepte afgegeven, waardoor het mogelijk is om de huid te liften en te verstrakken. Een Ultralift behandeling werkt met ultrasoon geluid. Er worden energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. Op deze plaatsen ontstaat een warmte van 60 tot 70 graden Celsius. Door deze warmte wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd.

Deze behandeling kan perfect ingezet worden bij een verslapte hals, kaaklijn, decolleté, oogleden, bovenarmen of wenkbrauwen.

Prijslijst Ultralift

UltraliftPrijs
Ultralift Wenkbrauwlift€ 500,- (2 behandelingen)
Ultralift wangen/ Kaaklijn€ 900,-(2 behandelingen)
Ultralift Decolleté€ 900,-(2 behandelingen)
 Ultralift Hals en kaaklijn € 1.500,-(2 behandelingen)
 Full face en hals € 1.750,-(2 behandelingen)

Veelgestelde vragen over Ultralift

Is Ultralift pijnlijk?

Door de geluidsgolven kunt een lichte prikkeling voelen. Iedereen ervaart de behandeling anders, waarbij pijn niet genoemd wordt. Uiteraard hangt het gevoel af van uw eigen niveau van pijnsensatie. Indien u zeer gevoelig bent voor prikkels en pijn, wordt geadviseerd om voor de behandeling een pijnstiller te nemen.

Waarom heb ik 2 behandelingen nodig?

Bij de Ultralift behandeling heeft u 2 behandelingen nodig. Hierbij zien we nagenoeg geen bijwerkingen.
De Ulthera behandeling (oudere variant van de ultrasound behandeling)wordt in één behandeling uitgevoerd en geeft daarmee een stukje sneller resultaat, maar veeel meer bijwerkingen. Deze bijwerkingen worden veroorzaakt doordat de behandeling zeer intensief is. Hierdoor ontstaat ongewenst vetverlies en onderhuidse structuren zoals zenuwen beschadigd raken.

De tijdswinst van een crashbehandeling weegt niet op tegen de nadelen.
Wij zijn ervan overtuigd dat goede huidverbetering tijd kost en dat u beter die tijd kunt nemen om een langdurig mooi resultaat te krijgen op een veilige manier.
Mocht u toch liever een intensieve crashbehandeling willen dan zijn er genoeg klinieken te vinden die dat voor u kunnen uitvoeren.

Wat zijn de voordelen van Ultralift?

Ultralift is een niet-operatieve behandeling, waarbij uw lichaam vrijwel geen tijd nodig heeft om te herstellen. U hoeft uw werkzaamheden en activiteiten niet te onderbreken. De behandeling stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen, zonder beschadigingen van uw huid. Bereikte resultaten blijven langdurig zichtbaar, met meestal slechts een enkele behandeling.

Is het veilig?

Ja, een Ultralift behandeling is veilig. Ultrasone energie wordt al meer dan vijftig jaar in de medische wereld gebruikt. Jaarlijks vindt een groot aantal behandelingen plaats. Ultralift is een veilige behandeling om zowel uw wenkbrauwen, de onderkant van uw kin en de huid van uw gezicht en hals te verstrakken en te liften.

Is de behandeling al na één keer zichtbaar?

Na de eerste behandeling is het liftende proces in gang gezet, maar het optimale resultaat is pas na twee behandelingen zichtbaar.

Wat kan ik doen na de Ultralift voor een optimaal resultaat?

Direct na de behandeling kunt u uw gewone werkzaamheden en activiteiten hervatten. Als uw huid rood is, dan verdwijnt deze kleur binnen een aantal uur na de behandeling. Ultralift is niet-chirurgisch en kent een zeer korte herstelperiode.

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?

Ultralift wordt toegepast met behulp van een applicator. Deze geeft zogenaamde gefocuste energie af op de exact gewenste diepte onder uw huid. Dit zorgt voor een liftend effect. Uw huid wordt tijdens de behandeling niet beschadigd. De warmte die door de gefocuste energie ontstaat, stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Hierdoor ontstaat een geleidelijke verstrakking, die uiteindelijk het liftende effect van de huid bewerkstelligt.

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van verschillende factoren. De oppervlakte van het te behandelen gebied en uw individuele behandelplan spelen hierin mee. Normaal gesproken duurt een behandeling 30 tot 45 minuten. Meestal geven twee behandelingen het gewenste resultaat.

Wanneer is het effect van Ultralift optimaal?

Het is mogelijk dat u meteen na de behandeling al resultaat ziet. Dit verschilt echter per persoon. Het uiteindelijke resultaat wordt doorgaans na 3 tot 6 maanden bereikt. Hoe lang de resultaten zichtbaar zijn, hangt af van uw leeftijd, uw leefstijl en de mate van huidverslapping.

Wat zijn de risico’s van Ultralift?

Het gebruik van ultrasone energie in de medische wereld is veilig. Dit is door verschillende wetenschappelijke onderzoeken bewezen. Iedere behandeling heeft een kans op risico’s en complicaties. Zo ook Ultralift. De behandeling heeft een kleine kans op brandwonden en tijdelijk zenuwletsel. Blauwe plekken of strepen kunnen ontstaan in het behandelde gebied. Deze verdwijnen tijdens de dagen na de behandeling.

Is er een verschil tussen Ultralift en een laserbehandeling?

Ultralift stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen en is bewezen effectief gebleken bij verschillende wetenschappelijke studies. Tijdens de behandeling worden de diepere huidlagen bereikt. Een laserbehandeling is niet goedgekeurd voor het liften van uw huid. Lasers bereiken niet dezelfde diepte als Ultralift en bovendien heeft u na een laserbehandeling een herstelperiode nodig. Het zijn twee verschillende technieken, die op andere manieren worden toegepast.

Waarom vindt er een intakegesprek plaats?

Tijdens het gesprek licht de behandelaar de techniek verder toe. Uw huid wordt beoordeeld en de behandelaar kijkt of u in aanmerking komt voor Ultralift. Belangrijke vragen over uw gezondheid worden gesteld en er wordt gekeken naar uw medische achtergrond. Geef eventueel medicijngebruik aan. Dit is van belang voor het resultaat van de behandeling. Het intakegesprek is het aangewezen moment om uw wensen en verwachtingen weer te geven. U heeft bovendien alle gelegenheid om vragen te stellen.

Is er een hersteltijd?

Nee, een Ultralift behandeling heeft geen hersteltijd.

Wat is het verschil tussen Ultralift vs Ultherapie?

Ultherapie was de gouden standaard voor huidverstrakking met ultrasound.
Deze techniek is op de markt gebracht in 2009. Sindsdien zijn er nieuwe inzichten en nieuwe behandelmethodes.
Bij Ultherapie zagen we veel complicaties die werden veroorzaakt doordat de behandeling (te?) intensief was. De belangrijkste complicatie bij Ultherapie was ongewenste vetverlies waardoor de huid dunner werd.
Verder is ultherapie zo intensief, dat het pijnlijk is.

Met de Ultralift behandeling wordt de behandeling in 2x uitgevoerd ipv ineens. Hierdoor is de hoeveelheid energie veel beter af te stemmen op de bewuste huidlaag en zijn er nagenoeg geen bijwerkingen. Het is niet pijnlijk en oppervlakkig vetverlies kunnen we voorkomen.

Neem contact op

Bel: 020 421 1559

Telefonisch kunt u Kliniek Dokter Frodo bereiken op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Of mail: info@dokterfrodo.nl

8.9/10 Rating
452 Reviews

4.8/5 Rating
32 Reviews

Bel 020 421 1559 Plan een intake