phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling

X-Lift

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Laat uw gezicht stralen met de X-lift

De wangen, kaak en de neuslippenplooi zijn een gevoelig deel van ons gezicht. Wanneer de huid hier minder strak wordt, gaan contouren langzaam verloren en verliest het gelaat haar natuurlijke jeugdigheid. Met de X-Lift draaien we dit proces om. We laten de huid weer sprankelen en geven uw gezicht de X-factor terug. De X-Lift is geschikt voor mannen en vrouwen. Omdat we met deze behandeltechniek beginnende lijntjes aanpakken en de wangen hun stevigheid teruggeven, is deze behandeling vooral een uitkomst bij de eerste zichtbare tekenen van veroudering.

 • Effectieve vermindering van fijne lijntjes, rimpels en plooien
 • Veilige behandeling met fillers
 • Onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij de NVCG
 • Gemiddeld een 9,7 beoordeling
 • Altijd een natuurlijk resultaat

Plan een consult in

Stoort u zich aan beginnende rimpels en fijne lijntjes? Neem contact op met Kliniek Dokter Frodo om een vrijblijvend consult in te plannen. Tijdens dit gesprek onderzoeken we uw huid en stellen we een behandelplan op.

Feiten over de X-lift

 • Voorbereiding Vrijblijvend consult
 • Verdoving Verdovende crème
 • Duur 30 tot 60 minuten
 • Product Fillers Juvéderm (Sculptra, Radiesse of Restylane op aanvraag en in overleg met arts)
 • Veiligheid Zeer veilig
 • Duurzaamheid +/- 12 maanden

Fillers bij Kliniek Dokter Frodo

Als uw uiterlijk niet meer matcht met hoe u zich voelt, kan dokter Frodo u helpen. Wij bieden verschillende mogelijkheden en behandelingen om u weer een frisse en jeugdige uitstraling te geven. We geven u tijdens een vrijblijvend consult  een eerlijk advies en streven altijd naar een natuurlijk resultaat.

Dokter Frodo geldt internationaal als specialist op het gebied van filler behandelingen; en al meer dan tien jaar voert hij behandelingen met injectables uit. Benieuwd naar wat onze cosmetisch artsen voor u kunnen betekenen? Plan een afspraak in en bespreek samen uw wensen tijdens een vrijblijvend consult.

"Ik ben enkele weken geleden weer bij dokter Frodo geweest en ik ben zo blij als een kind. Ik zie er 10 jaar jonger uit. Waar ik nog het meest gelukkig van word, is dat ik me een stuk zekerder voel sinds ik bij hem ben geweest!"
4 / 5
56 reviews
Lees meer op Google
Google
"Ik ben heel fijn geholpen door dokter Desiree, ze geeft mij altijd eerlijk advies en de resultaten zijn daadwerkelijk natuurlijk. Daarnaast is het fijn dat ze altijd na een paar weken een controle afspraak met je inplannen om er zeker van te zijn dat je behandeling een succes was."
4.5 / 5
698 reviews
Meer van kliniekervaringen
Kliniek Ervaringen

Wat zeggen onze patienten?

In onze kliniek behandelen we gemiddeld 3.000 cliënten per jaar. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere BotoxfillersLiquid Faceliftwallen onder ogenlaser en huidverbetering.

Alles wat u moet weten over de X-lift

Alles wat u moet weten over de X-lift

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Met een X-lift bestrijden we zeer effectief de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering.

FillersPrijs
Juvéderm Voluma - Juvéderm Volift - Juvéderm Volbella - Juvéderm Volight
Juvéderm 1ml € 500,-
Juvéderm 2ml € 850,-
Sculptra, Radiesse en Restylane op aanvraag in overleg met de arts
Fillers oplossen per keer (hyaluronidase) € 500,-

Prijzen

Plan uw eerste consult in met een van onze consulentes. Zij vertelt u vrijblijvend over de mogelijkheden en resultaten.

Tijdens de eerste consultafspraak maakt u kennis met uw consulent, de behandelend arts en de verschillende behandelmethodes. We bespreken uw wensen en verwachtingen en stellen een behandelplan op. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

De behandeling

De behandeling

Net als ieder gezicht, is geen X-Lift hetzelfde. Op basis van de door de arts gemaakte analyse van uw verouderingskenmerken worden de hoeveelheid fillers en de te behandelen plaatsen in uw gezicht bepaald. Door afgemeten hoeveelheden fillers op de cruciale plekken in uw gezicht in te spuiten, krijgt uw gezicht weer ‘smoel’. Het ‘spuiten’ betreft het door de arts uitdelen van kleine speldenprikken. Zo wordt het hyaluronzuur net onder de huid aangebracht waardoor deze direct herstelt en verjongt en uw contouren en volume terugkeren.

De X-Lift:

 • Fijne lijntjes, rimpels en plooien in uw gezicht nemen zichtbaar af
 • De lijn van de kaak en wangen wordt verstevigd
 • De jeugdige strakheid in de gezichtshuid bij wangen en kaak wordt weer zichtbaar
 • Behoud van uw natuurlijke schoonheid, dankzij versteviging van uw contouren en gezichtsvolume
X-Lift behandeling

X-Lift behandeling

Stap 1: het consult
Het consult is bedoelt om uw wensen en verwachtingen af te stemmen op onze mogelijkheden en kennis te maken met de consulent en behandelend arts. Tijdens dit consult brengen we ook uw gezicht in kaart en maken we een compleet beeld van uw uitstraling, expressie en gezichtskenmerken. Afhankelijk van de situatie en uw wensen zetten we onze 3D gezichtstechniek of onze Magic Markers Method® in.

Volgens het principe van de ‘whole face approach’ waarbij we verder kijken dan het te behandelen gebied, stellen we vervolgens samen het behandelplan op. Wij zullen vragen naar uw medische achtergrond, eerdere behandelingen en eventueel medicijnen gebruik. Zo willen we alle mogelijke risico’s uitsluiten en zorgen dat u op een veilige manier geholpen wordt.

Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Stap 2: de behandeling

Stap 2: de behandeling

Normaliter duurt een X-Lift behandeling tussen de 30 en de 60 minuten. Dit hangt samen met de verwachtingen, wensen en analyse die we samen met u tijdens het eerste consult hebben vastgesteld.

Voorop staat dat u de behandeling als comfortabel ervaart. Voordat we beginnen met de X-Lift geven we u daarom een lichte verdoving. Zo is de behandeling vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid gemasseerd worden en/of met een ‘coldpack’ worden gekoeld.

 

Stap 3: na de behandeling

Stap 3: na de behandeling

Het eerste resultaat van de X-Lift is al direct zichtbaar. Maar de X-Lift is pas na een week of 2 echt aangekomen op de plaats van bestemming: een natuurlijke schoonheid en de wedergeboorte van uw jeugdige uitstraling. Deze vertraging wordt veroorzaakt door het hyaluronzuur dat tijd nodig heeft om zich goed in het omliggende weefsel te settelen.

Twee weken na de X-Lift komt u terug voor controle. Het hyaluronzuur kan in de eerste week na de behandeling nog wat verschuiven en er daarom onregelmatig uit zien. Indien nodig corrigeren we dit tijdens het consult.

Soms ontstaat er na de X-Lift een blauw plekje of een kleine zwelling die vanzelf weer verdwijnt. Door het aanbrengen van verkoelende kompressen voorkomen we dit zoveel mogelijk en zetten we het herstelproces direct in gang. Om pigmentvlekken te voorkomen raden wij u aan om de eerste dagen na de behandeling direct zonlicht op de huid te vermijden.

Het hyaluronzuur wordt na 1,5 tot 2 jaar langzaam afgebroken. Er zijn grote individuele verschillen en meestal blijft het veel langer zitten. Wij adviseren om niet te wachten totdat het resultaat helemaal verdwenen is maar om terug te komen voordat alles is uitgewerkt. Dit is om een jo-jo effect te voorkomen.

Het behouden van de X-factor is vaak een kwestie van onderhouden. Wie de behandeling herhaalt bij de eerste tekenen van ‘verval’ heeft jarenlang plezier van de X-Lift.

X-lift ervaringen

X-lift ervaringen

Die eerste rimpel tussen mijn ogen: dacht het niet! Dankzij Kliniek Dokter Frodo heb ik geen frons meer. Ik moet er regelmatig voor terugkomen, maar dat heb ik er voor over. Ineens zaten ze daar, die lijnen van mijn neus naar mijn mond. Verschrikkelijk. Gelukkig kon ik er wat aan laten doen. Bedankt Kliniek Dokter Frodo!

X-Lift of Liquid Facelift?

X-Lift of Liquid Facelift?

De X-lift is bedoeld om de eerste tekenen van veroudering van de huid op te lossen. De behandelingen is daarom heel populair bij de wat jongere man of vrouw bij wie de eerste lijnen, plooien en rimpels verschijnen. Door deze direct met de X-Lift te behandelen, blijft de huid haar jeugdigheid en X-factor behouden. De Liquid Facelift is een cosmetische techniek waarbij wij een ‘whole face approach’ kiezen. Hierbij liften we niet alleen zwakke plekken maar accentueren ook sterke gezichtspunten.

De X-lift is helaas niet voor iedereen bestemd. Er zijn situaties waarin Kliniek Dokter Frodo deze behandeling met hyaluronzuur niet kan aanbieden. Denkt u daarbij aan:

Minimum leeftijd is 18 jaar

Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetisch behandeling te ondergaan.

Te hoge verwachtingen

Te hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen met betrekking tot het verjongen en verfrissen van uw gezichtshuid en uitstraling verwelkomen wij als specialistische cosmetische kliniek. Wanneer u echter verwachtingen heeft waaraan wij niet kunnen voldoen, kiezen wij ervoor om niet te behandelen. Ondanks onze natuurlijk mooie resultaten kunnen we u namelijk niet beloven dat u er na een behandeling volledig rimpelloos, strak, glad of 31 jaar jonger uitziet.

Kan ik zelf wat doen tegen huidveroudering?

Absoluut. Met onze schijf van 5 komt u een heel eind:

 • Goede huidverzorging, eventueel aangevuld met een peeling kuur
 • Microneedling
 • Voldoende slaap
 • Genoeg drinken (non-alcoholic)
 • Niet roken
Is de behandeling veilig?

Is de behandeling veilig?

Deze behandeling is zeer veilig. Voor de X-lift gebruiken we Restylane of Juvéderm fillers. Deze fillers zijn gemaakt van de lichaamseigen stof hyaluronzuur waar het lichaam niet of nauwelijks op reageert. Een allergische reactie is daarom zeer onwaarschijnlijk en indien nodig is de filler oplosbaar.

Hoe lang blijft het resultaat?

Het hyaluronzuur wordt na 1,5 tot 2 jaar langzaam afgebroken. Er zijn grote individuele verschillen en meestal blijft het veel langer zitten. Ondertussen zet de veroudering van het gezicht langzaam door (het verliest meer volume). Om het resultaat te behouden kunt u daarom naar een touch-up behandeling vragen.

Wij raden u aan om niet te wachten totdat het resultaat van de X-lift helemaal verdwenen is. Terugkomen voordat alles is uitgewerkt, voorkomt een jo-jo effect.

Krijg ik begeleiding?

Krijg ik begeleiding?

Bent u bang voor naalden en wilt u toch een behandeling ondergaan, dan geven wij extra begeleiding en zorgen wij ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Met de juiste middelen kunnen wij u door de behandeling heen helpen, zonder dat u pijn of angst ervaart.

Mocht ik niet tevreden zijn, wat dan?

Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met het resultaat, dan kunnen we probleemloos het hyaluronzuur oplossen, zonder restverschijnselen.

Veelgestelde vragen over X-Lift

Waarvoor gebruiken wij hyaluronzuren?

Hyaluronzuren/fillers gebruiken wij om lijnen en rimpels in het gezicht te vervagen, om vollere lippen te creëren en gezichtscontouren zoals jukbeenderen/wangen opnieuw vorm te geven.

Wanneer mag ik weer sporten na een filler behandeling?

U kunt in principe na een behandeling met fillers direct sporten. Wij raden het echter niet aan.

Moet ik iets doen/weten voordat ik de behandeling krijg?

Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.

Krijg ik littekens van de behandeling?

Nee, bij onze behandelingen ontstaan geen littekens.

is het resultaat blijvend?

Nee, wij gebruiken alleen tijdelijke middelen.

Wat kan ik van de duur van het resultaat verwachten?

De tijdsduur van de werking van de niet-permanente middelen is afhankelijk van de snelheid waarmee het door het lichaam wordt afgebroken. Bij de ene persoon zal dit sneller zijn dan bij de andere.

Reviews