phone icon
email icon
Maak een afspraak

Energieker, stralender en jonger door microneedling.

14 november 2013

Energieker, stralender en jonger door microneedling.

Microneedling is een huidverzorgingsprocedure die tegenwoordig zeer ‘in de mode’ is bij mensen die een jongere en strakkere huid willen. Je kunt het zien als een soort mini-acupunctuur voor zowel je gezicht als je lichaam, en als dat je afschrikt, denk aan een heel klein puntig rollertje.

Wat is microneedling?

Microneedling is een techniek waarbij je huid met een roller gestimuleerd wordt om te genezen. Van alle anti-aging behandelingen die er bestaan, is de microneedling behandeling het minst ingrijpend. Er wordt met zo’n 200 kleine naalden gewerkt die geen risico voor de huid vormen omdat ze de huid niet beschadigen.

Waarvoor is microneedling te gebruiken?

Microneedling therapie helpt om tekenen van veroudering tegen te gaan. Je kunt microneedling therapie ook gebruiken om ongewenst littekenweefsel en striae te verwijderen. Met microneedling kun je bovendien de door zon beschadigde huid herstellen en zonnevlekken behandelen.

Microneedling als anti-aging

Microneedling stimuleert anti-aging processen doordat het de collageenproductie versnelt en verhoogt. Meestal zie je de eerste resultaten al binnen een maand na het begin van de behandeling. Vanaf dan kun je genieten van een stevigere huid met een betere textuur, minder rimpeltjes, kleinere poriën, en minder opvallende striae en littekens. Het fijne van microneedling is dat er geen genezingstijd nodig is. Er is geen schade aan je huid en het is een vrijwel pijnloze behandeling.

Het resultaat van microneedling

In minder dan een maand ziet je huid er energieker, stralender en jonger uit. Fijne lijntjes beginnen te verdwijnen en je uitstraling verbetert. Kortom, een ideaal anti-aging product dat veilig is, zelf makkelijk te hanteren is en waarvan je niet wekenlang hoeft te genezen en je binnen een maand resultaat ziet.

De microneedling roller is verkrijgbaar in onze webshop.
Wil je liever niet zelf met een microneedling roller aan de slag? Reserveer dan een microneedling behandeling in onze kliniek door middel van het contactformulier.

Geplaatst in Anti ageing, De huid