phone icon
email icon
Maak een afspraak

PRP: De gezichtsbehandeling met bloed

12 augustus 2013

PRP: De gezichtsbehandeling met bloed

De populariteit van PRP groeit enorm als beste huidverbetering van het moment. Al jaren wordt deze behandeling gebruikt om sportblessures sneller te laten genezen, maar tegenwoordig wordt het vooral veel gebruikt door de celebs om de huid nog mooier te maken.

PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Plaatjes Rijk Plasma. Op de foto van Kim Kardashian zie je haar na afloop van de PRP behandeling, rood en doorbloed.

Het ziet er direct na de behandeling best heftig uit maar dit trekt na een klein uurtje weg en het resultaat na een PRP-behandeling is dezelfde avond al verbluffend, een stralende en strakkere huid.

Wat is PRP?

PRP plasma bestaat uit gefilterd plasma van uw eigen bloed. In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. Deze spelen een belangrijke rol bij regenererende processen in het lichaam. In de huid werken PRP-injecties verjongend, verstevigend en hydraterend, waardoor u een stralende, strakkere huid krijgt.

De PRP behandeling is de meest natuurlijke manier van anti-aging van de huid. De kracht van uw eigen bloed zorgt ervoor dat het de vitaliteit van uw huid terugbrengt.

Hoe gaat de behandeling in haar werk?

De arts neemt een kleine hoeveelheid bloed af, waarna het direct wordt gecentrifugeerd. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Het verkregen PRP injecteert de arts oppervlakkig in de huid. De huid wordt door het PRP gestimuleerd om elastine en collageen te produceren.

Direct na de behandeling ziet de huid zo rood als een tomaat, dit trekt snel weer weg, waarna er een gezonde blos overblijft.

Voor wie is PRP geschikt?

PRP is een effectieve methode om fijne lijntjes te behandelen en om de algehele structuur van de huid te verbeteren; PRP is de behandeling om een doffe huid weer op te frissen.

De Angel-Lift

Bij de Angel-Lift combineren wij de PRP behandeling met hyaluronzuur-fillers. De Angel- Lift is door de artsen van Kliniek Dokter Frodo ontwikkeld. Met de Angel-Lift herstellen we de gevolgen van veroudering in het gezicht. Niet alleen de huid verbetert, maar ook de diepere lijnen en het volumeverlies worden volledig gecorrigeerd. Er beter uitzien, het kán!

Geplaatst in Anti ageing