3D gezichtsanalyse

Wie niet in het duister wil tasten wat betreft het resultaat van een cosmetische behandeling kan bij Kliniek Dokter Frodo de verbeelding tastbaar maken. Als eerste cosmetisch kliniek in Nederland bieden wij u namelijk de mogelijkheid het effect van een ingreep levensecht te simuleren dankzij onze 3D techniek.

Met het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum op een penseelworp afstand vergelijken wij de 3D gezichtsanalyse met de werkwijze van de oude meesters. Zij maakten vaak een voorstudie die eerst werd afgestemd met een opdrachtgever voordat kwast, schildersezel en verf uit de kast kwamen.

Onze 3D techniek is even oud en meesterlijk. Ook wij kunnen nu met u, onze cliënt, afstemmen of wens en werkelijkheid met elkaar overeenkomen.

3d-gezichtsanalyse

Een (oude) meesterlijke cosmetische techniek

In de Verenigde Staten wordt de 3D techniek vooral gebruikt om chirurgische ingrepen, zoals neuscorrecties en borstvergrotingen, in beeld te brengen. In onze kliniek in Amsterdam gebruiken wij 3D om samen met u te kijken naar wat de effecten van het remmen van veroudering en behouden van schoonheid specifiek voor u betekenen. Omdat de kracht van het beeld elke dag sterker lijkt te worden, vinden wij dat je hier heel voorzichtig mee om moet gaan. In geval van twijfel over het effect van een behandeling helpt de 3D gezichtsanalyse bij een weloverwogen besluit.

Het maken van een 3D foto heeft grote voordelen:

 • We kunnen met speciale software het beoogde resultaat van een behandeling laten zien.
 • Bij twijfel over een behandeling of het effect ervan op uw uiterlijk kunt u dankzij de 3D techniek een gefundeerde beslissing nemen.
 • U kunt het beoogde resultaat vanuit alle hoeken bekijken en zo behandelingen vergelijken.
 • Mensen focussen zich vaak op (kleine) storende elementen in hun gezicht die er eigenlijk niet toe doen. Met het maken van een realistische 3D foto kunnen wij uw intrinsieke schoonheid in beeld brengen.
 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  Zaterdag11:00 uur – 18:00 uur
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Stel uw vraag

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken