Afspraak maken
020 421 1559
WhatsApp
info@dokterfrodo.nl
Route

Onze werkwijze

9,0
uit 610 beoordelingen
13.500 +
Cliënten
35.700 +
Behandelingen verricht

In vertrouwde handen

Komt u voor een wallen behandeling, anti ageing, Botox of huidverbetering; onze kliniek zorgt er altijd voor dat u de beste behandeling krijgt! U kunt er op rekenen dat uw gezondheid, veiligheid en uw wensen en verwachtingen al onze aandacht krijgen. Hiervoor doorlopen we voor elke behandeling een drietal stappen:
het consult, de behandeling en de nazorg.

De aankomst

Bij aankomst wordt u begroet door onze receptionist, van wie u een formulier ontvangt om uw medische gegevens in te vullen. Vervolgens wordt de consulent wordt op de hoogte gebracht en komt u ophalen. Deze brengt u naar de spreekkamer. Het behandelteam, de consulent en de arts, wilt u goed leren kennen zodat u zich veilig en op uw gemak voelt.

Fotografie

Wij maken van alle patiënten foto’s voordat ze worden behandeld. Deze zijn vertrouwelijk en voor ons is het belangrijk om realistisch foto’s (zonder make-up/ bewerking/ filters/ zacht licht) te hebben. Hiermee kunnen we het gezicht goed beoordelen en de behandeling vervolgen.

Het consult proces

Analyse van uw gezicht

Ons gespecialiseerde team van cosmetische artsen wil uw gezicht goed kunnen beoordelen; uw expressie en natuurlijke beweging. We leggen volledig de nadruk op het behouden en creëren van een natuurlijke resultaat, zowel in rust als in animatie. De arts maakt een gedetailleerde analyse van uw gezichts- en verouderingskenmerken. Hierbij gebruiken we 3D fotografie waarmee we uw gezichtskenmerken heel precies kunnen analyseren. Na het maken van de analyse bespreekt de arts de verschillende behandelmogelijkheden voordat u een uitgebreid behandelplan krijgt.

Consult gesprek

Centraal in het consult gesprek staan jouw wensen en verwachtingen van de behandeling, daarna volgt de analyse. Op basis hiervan maakt de arts met u een persoonlijk behandelplan, waarin een natuurlijk resultaat centraal staat; op kortere maar vooral ook de langere termijn.

De meeste klanten die bij ons komen, hebben zich volledig georiënteerd en weten precies welke behandeling ze willen. Echter na de analyse en het consult gesprek adviseren we toch vaak andere of aanvullende behandelmogelijkheden. Niet alleen om zo het meest natuurlijke resultaat te kunnen garanderen maar ook op langere termijn de huid mooi te maken en preventief anti-aging.

De behandeling

Veel behandelingen in Kliniek Dokter Frodo worden uitgevoerd met injectables. Deze worden met een heel dun naaldje in de huid geïnjecteerd. De prikjes voelt u écht bijna niet. Voorop staat dat u de behandeling als comfortabel ervaart. Afhankelijk van het soort behandeling (bijvoorbeeld Botox, hyaluronzuur fillers, de Liquid Facelift of de wallen behandeling duurt de behandeling tussen 10 en 30 minuten.

Video Consult

Het video consult blijkt echt een geweldige manier te zijn om elkaar te leren kennen. Wij merken dat mensen tijdens een video consult meer ontspannen zijn en gemakkelijker over hun wensen en verwachtingen spreken dan face-to-face. Een video consult duurt ongeveer 30 tot 40 minuten en wordt gedaan aan de hand van een formulier die stap voor stap de veroudering en balans in het gezicht inzichtelijk maakt.
Er kleven natuurlijk wel nadelen aan videobellen, zoals het afwezig zijn van direct contact en een gedetailleerde analyse; toch wegen de nadelen niet op tegen de voordelen.
1. Door ontspannen sfeer, kunnen we ook het verouderingsproces en behandeltechnieken goed bespreken en is er veel ruimte om alle vragen te stellen. Kortom een lesje veroudering en behandelmogelijkheden vanuit de luie stoel.
2. U kunt de behandeling goed plannen. Het uiteindelijke behandelplan wijkt bijna altijd af van de behandeling die u initieel in gedachte heeft. Na het videoconsult kunt u in alle rust het behandelplan nog kan laten bezinken.

kwaliteit: veiligheid voorop

Cosmetische behandelingen eisen een veilig milieu en u verdient een omgeving waarin deze veiligheid is gegarandeerd. Onze kliniek wordt vanzelfsprekend op deze veiligheid gecontroleerd. Door onszelf, maar ook tijdens inspectie van Volksgezondheid.

Los van de lovende woorden van de inspecteur kunt u er op rekenen dat in Kliniek Dokter Frodo niets aan het toeval wordt overgelaten. Ons volledige team is gediplomeerd en uiterst gemotiveerd om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen.


Ervaringen

Vragen? We staan voor u klaar

We geven u graag advies over wat het best bij u past.
Videoconsult aanvragen
Bel: 020 421 1559
WhatsApp +31 631 59 55 24

9.0/10 Rating
610 Reviews

4.8/5 Rating
67 Reviews