phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat

Onze Werkwijze

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Values clinic doctor frodo amsterdam

In vertrouwde handen

Voor welke behandeling u ook komt, het team van kliniek Dokter Frodo  zorgt er altijd voor dat u de beste behandeling krijgt! Bij ons kunt erop rekenen dat uw gezondheid, veiligheid, wensen en uw verwachtingen al onze aandacht krijgen. Hiervoor doorlopen we voor elke behandeling drie stappen:

  1. het consult
  2. de behandeling
  3. de nazorg

Aankomst dokter frodo

De aankomst

Bij aankomst wordt u begroet door onze receptionist, van wie u formulieren ontvangt om uw medische gegevens in te vullen. Vervolgens wordt u opgehaald door de consulent.

Uitgebreid consult dokter frodo kliniek

Consultgesprek

Tijdens een eerste consult bespreken we uw wensen en verwachtingen en kijken we naar de anatomie van uw gezicht, uw huidstructuur, uw uitstraling, etc. Een goed behandelplan start met goed luisteren en kijken naar u.

 

Op basis van uw unieke situatie stellen wij een behandelplan op. Dit is een persoonlijk plan waarbij we een natuurlijk resultaat creëren en ook de lange termijn resultaten aanpakken. De meeste patiënten die bij ons komen, hebben zich volledig georiënteerd en weten precies welke behandeling ze willen. Vaak zien wij na de analyse van het gezicht en het consultgesprek echter dat we toch andere of aanvullende behandelmogelijkheden adviseren. Zo kunnen wij een nog mooier resultaat garanderen. Ook op langere termijn houden wij de huid mooi door preventieve anti-aging technieken te gebruiken. Uiteraard gaat alles in overleg en zal er een zo passend mogelijk advies worden gegeven.

Daarvoor is een eerste consult noodzakelijk. Om de huidige situatie vast te leggen en de gewenste situatie te bespreken.
De werkwijze van kliniek Dokter Frodo is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring met onze cliënten.

Fotografie en 3D analyse

We maken van alle patiënten foto’s en een 3D analyse van het gelaat voorafgaand aan de behandeling. De foto’s zijn uiteraard vertrouwelijk. Voor ons is het belangrijk om realistische foto’s zonder make-up, bewerking, filters of zacht licht te hebben. Hiermee kunnen we het gezicht goed beoordelen en de behandeling vervolgen.

Bij al onze behandelingen leggen we de nadruk op het behouden en creëren van een natuurlijk resultaat, zowel in rust als in animatie. De arts maakt een gedetailleerde analyse van uw gezichts- en verouderingskenmerken. Hiervoor gebruiken we 3D fotografie, waarmee we uw gezichtskenmerken heel precies analyseren.

Aging well

Gecombineerd behandelplan

Een behandelplan is de route die u aflegt tussen waar u nu staat en waar u naartoe wil. Wij maken in ons behandelplan een combinatie van
injectables,
huidtherapie
huidverzorgingsproducten voor thuis.

Door de hechte samenwerking binnen kliniek Dokter Frodo tussen de cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten kunnen wij de beste resultaat garanderen. Zo maken wij gebruik van de synergie tussen injectables en huidtherapie om de mooiste, de meest natuurlijke en langdurige resultaten te geven.

Het behandelplan is dus een combinatie van behandelingen die u van uw huidige situatie naar het eindresultaat brengen. Dit leggen we vast in uw persoonlijk behandelplan: uw eigen stappenplan naar een frisse, energieke en mooie uitstraling.

Het behandelplan is een plan voor op de langere termijn, zodat je inzicht krijgt in de stappen die wij nodig hebben voor een langdurig mooi resultaat. Voor het mooiste resultaat wordt tussentijds geëvalueerd en het behandelplan zo nodig bijgesteld.

 

dokter frodo consult

De behandeling

Veel behandelingen bij Kliniek Dokter Frodo voeren we uit met injectables. Deze worden met een heel dun naaldje in de huid geïnjecteerd. De prikjes voelt u écht bijna niet. Het staat voorop dat u de behandeling als comfortabel ervaart. Afhankelijk van het soort behandeling (bijvoorbeeld Botoxhyaluronzuur fillers, de Liquid Facelift of de wallenbehandeling) duurt de behandeling tussen de 20 en 40 minuten.

Videoconsult

Het videoconsult is een van de beste manieren om elkaar te leren kennen.

We merken dat clienten tijdens een videoconsult meer ontspannen zijn en eenvoudiger over hun wensen en verwachtingen spreken dan tijdens een face-to-face-gesprek in de kliniek. Een videoconsult duurt ongeveer 30 tot 40 minuten en voeren we aan de hand van een formulier dat is gebaseerd op de MD-Codes™.
Stap voor stap lopen we door de behandeling heen en maken we de veroudering en balans in het gezicht inzichtelijk.

Er kleven natuurlijk ook nadelen aan videobellen, zoals het afwezig zijn van direct contact en een gedetailleerde analyse. Toch wegen de nadelen niet op tegen de voordelen. De gedetailleerde analyse maken we als u na het videoconsult naar de kliniek komt.
1. Door de ontspannen sfeer kunnen we het verouderingsproces en de behandeltechnieken goed bespreken en is er veel ruimte om vragen te stellen. Kortom, een lesje veroudering en behandelmogelijkheden vanuit de luie stoel.
2. U kunt de behandeling goed plannen. Het uiteindelijke behandelplan wijkt bijna altijd af van de behandeling die u initieel in gedachten had. Dit kunt u goed overdenken. Na het videoconsult kunt u in alle rust het behandelplan nog eens doornemen.

WORLD-LEADER-CLINIC-STANDARDS-DR-FRODO-GAYMANS

Kwaliteit: veiligheid voorop

Cosmetische behandelingen eisen een veilig milieu en u verdient een omgeving waarin deze veiligheid is gegarandeerd. Onze kliniek wordt vanzelfsprekend op deze veiligheid gecontroleerd. Door onszelf, maar ook tijdens inspecties van Volksgezondheid.

Los van de lovende woorden van de inspecteur, kunt u erop rekenen dat we bij Kliniek Dokter Frodo niets aan het toeval overlaten. Ons volledige team is gediplomeerd en uiterst gemotiveerd om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid, als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen.

Interesse in een specifieke behandeling?

Reviews