Afspraak maken
020 421 1559
WhatsApp
info@dokterfrodo.nl
Route

Onze werkwijze

1
uit 502 beoordelingen
0
+
Cliënten
1
+
Behandelingen verricht

Werkwijze

Wanneer u in onze kliniek in Amsterdam wordt behandeld, kunt u er op rekenen dat uw gezondheid, veiligheid en natuurlijk uw wensen en verwachtingen al onze aandacht krijgen. Hiervoor doorlopen we voor elke behandeling een drietal stappen: het consult, de behandeling en de nazorg.

Het consult

Voorafgaand aan een (eventuele) behandeling krijgt u altijd eerst een consult. Hierin worden op basis van uw wensen en gezichtskenmerken de verschillende behandelmethodes besproken. Ook maakt u kennis met uw consulent en behandelaar. Op basis van onze whole face approach stellen we samen met u een behandelplan op met als doel het beste, meest natuurlijke schoonheidsresultaat te bereiken. Wij zullen vragen naar uw medische achtergrond, eerdere behandelingen en eventueel medicijngebruik. Zo sluiten we risico’s uit en zorgen we dat u op een veilige manier geholpen wordt.

Soms brengen we tijdens dit eerste consult met de Magic Markers Method® uw gezicht  (letterlijk) in beeld. We doen dit op basis van 10 Magic Markers, punten in het gelaat die afhankelijk van botstructuur, spieren, huid en expressie gezichtsbepalend zijn voor de uitstraling.

Het uiteindelijke behandelplan kan er soms geheel anders uitzien dan u in eerste instantie had verwacht.

Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend.

De behandeling

Voorafgaand aan een behandeling maken wij een uitgebreide analyse van uw gezichts- en verouderingskenmerken. Zo nodig maken we een 3D foto waarmee we het gewenste resultaat in combinatie met uw gezichtskenmerken kunnen analyseren en aan u kunnen laten zien.

De meeste behandelingen worden uitgevoerd met injectables. Deze worden met een heel dun naaldje in of net onder de huid geïnjecteerd. De prikjes voelt u bijna niet. Indien het nodig is, gebruiken we een lokale verdovende crème of een zogenaamde tandartsverdoving.

Afhankelijk van het soort behandeling (bijvoorbeeld Botox, hyaluronzuur fillers, de Liquid Facelift of de Angel Lift) duurt de behandeling tussen de 5 minuten en een half uur. Voorop staat dat u de behandeling als comfortabel ervaart.

goede begeleiding

Indien u bang bent voor naalden, maar toch een Botox of filler behandeling wilt ondergaan, dan geven wij extra begeleiding en tijd en zorgen wij ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Met de juiste middelen kunnen wij u door de behandeling heen loodsen, zonder dat u pijn of angst ervaart.

na de behandeling

Na de behandeling kan de huid gemasseerd worden en/of met een coldpack worden gekoeld. Dit geeft een comfortabele afsluiting en helpt de mogelijke zwelling die, afhankelijk van het type behandeling kan optreden, te beperken. Indien er toch wat zwelling is, verdwijnt deze vanzelf binnen enkele dagen. Soms is er ook sprake van een blauwe plek. Deze kan één tot twee weken zichtbaar zijn. Vermijd in dit geval direct zonlicht op de huid om pigmentvlekken te voorkomen. Twee tot drie weken na de behandeling komt u terug voor nacontrole.

De basis van een mooi uiterlijk is harmonie in het gezicht. Het is belangrijk dat het resultaat natuurlijk en evenwichtig is zodat niemand zal opvallen dat u behandeld bent, maar wel dat u er een stuk frisser en beter uitziet.

reservelijst

U kunt zich inschrijven op een reservelijst, wanneer er geen mogelijkheid is om u op de door uw gewenste datum te behandelen. Op het moment dat er een plaats vrij komt, nemen wij contact met u op.

annuleren

Annulering van een afspraak dient uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afspraak te gebeuren. Indien men te laat is met annuleren, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

kwaliteit: veiligheid voorop

Cosmetische behandelingen eisen een veilig milieu en u verdient een omgeving waarin deze veiligheid is gegarandeerd. Onze kliniek wordt vanzelfsprekend op deze veiligheid gecontroleerd. Door onszelf, maar ook tijdens inspectie van Volksgezondheid.

Los van de lovende woorden van de inspecteur kunt u er op rekenen dat in Kliniek Dokter Frodo niets aan het toeval wordt overgelaten. Ons volledige team is gediplomeerd en uiterst gemotiveerd om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen.

Neem contact op

Bel: 020 421 1559

Telefonisch kunt u Kliniek Dokter Frodo bereiken op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Of mail: info@dokterfrodo.nl

8.9/10 Rating
452 Reviews

4.8/5 Rating
32 Reviews

Bel 020 421 1559 Plan een intake