Second opinion

Soms pakt een filler behandeling bij een niet gespecialiseerde kliniek anders uit dan u had verwacht. U kunt dan voor een second opinion terecht bij Kliniek Dokter Frodo. Tijdens deze second opinion gaan we samen met u grondig na waar het mis is gegaan tussen uw verwachtingen en het eindresultaat.

Dit vragen wij van u

Voor een second opinion bij Kliniek Dokter Frodo hebben we een aantal gegevens van u nodig. Dit helpt ons om zo goed mogelijk al uw vragen te beantwoorden en het onderzoek uit te voeren. Wilt u een second opinion in onze kliniek, dan is het van belang dat u uw dossier meeneemt.

Tijdens het consult kijken we samen met u naar de kenmerken van de behandeling. Hierbij komen onder andere de volgende zaken aan de orde:

 • Datum van de behandeling
 • Merk en hoeveelheid filler
 • Behandelde gebied
 • Uw probleem met betrekking tot de behandeling
 • Uw eventueel medicijngebruik en medisch verleden

second-opinion-foto

Dit mag u van ons verwachten

Tijdens het consult nemen we met u uw dossier door en kijken we naar de behandelde gebieden waar u niet tevreden over bent. Uw second opinion wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd arts. Vanzelfsprekend wordt tijdens dit consult uitgebreid stil gestaan bij al uw vragen en zorgen. Het consult eindigt met een diagnose van de arts. U kunt op basis hiervan zelf of in samenspraak met de arts bepalen wat voor u de volgende stap is.

De kosten van een second opinion

Wanneer er sprake is van een complicatie met uw filler en u besluit een second opinion in onze kliniek te laten uitvoeren, dan bedragen de kosten hiervoor € 300,-. Omdat Kliniek Dokter Frodo een privékliniek is, zijn de kosten van de second opinion helaas niet bij uw zorgverzekeraar te declareren. Bent u niet helemaal zeker van de reden van eventuele complicaties van uw filler behandeling, dan adviseren wij u om eerst uw cosmetisch arts te raadplegen of uw huisarts te consulteren.

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  Zaterdag11:00 uur – 18:00 uur
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Stel uw vraag

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken