phone icon
email icon
Maak een afspraak
9,6 / 10 klantbeoordeling
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat
Internationaal trainer Juvéderm en Botox

Second opinion

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Verwachting en resultaat

Verwachting en resultaat

Soms pakt een filler behandeling bij een niet gespecialiseerde kliniek anders uit dan u had verwacht. U kunt dan voor een second opinion terecht bij Kliniek Dokter Frodo. Tijdens deze second opinion gaan we samen met u grondig na waar het mis is gegaan tussen uw verwachtingen en het eindresultaat.

Dit vragen wij van u

Dit vragen wij van u

Voor een second opinion bij Kliniek Dokter Frodo hebben we een aantal gegevens van u nodig. Dit helpt ons om zo goed mogelijk al uw vragen te beantwoorden en het onderzoek uit te voeren. Wilt u een second opinion in onze kliniek, dan is het van belang dat u uw dossier meeneemt.

Tijdens het consult kijken we samen met u naar de kenmerken van de behandeling. Hierbij komen onder andere de volgende zaken aan de orde:

  • Datum van de behandeling
  • Merk en hoeveelheid filler
  • Behandelde gebied
  • Uw probleem met betrekking tot de behandeling
  • Uw eventueel medicijngebruik en medisch verleden
Dit mag u van ons verwachten

Dit mag u van ons verwachten

Tijdens het consult nemen we met u uw dossier door en kijken we naar de behandelde gebieden waar u niet tevreden over bent. Uw second opinion wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd arts. Vanzelfsprekend wordt tijdens dit consult uitgebreid stil gestaan bij al uw vragen en zorgen. Het consult eindigt met een diagnose van de arts. U kunt op basis hiervan zelf of in samenspraak met de arts bepalen wat voor u de volgende stap is.

De kosten van een second opinion

Wanneer er sprake is van een complicatie met uw filler en u besluit een second opinion in onze kliniek te laten uitvoeren, dan bedragen de kosten hiervoor € 300,-. Omdat Kliniek Dokter Frodo een privékliniek is, zijn de kosten van de second opinion helaas niet bij uw zorgverzekeraar te declareren. Bent u niet helemaal zeker van de reden van eventuele complicaties van uw filler behandeling, dan adviseren wij u om eerst uw cosmetisch arts te raadplegen of uw huisarts te consulteren.

Reviews