phone icon
email icon
Maak een afspraak
9,6 / 10 klantbeoordeling
Altijd een natuurlijk resultaat
NVCG gecertificeerd
Internationaal trainer Juvéderm en Botox

Lip fillers

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Lip fillers bij Kiniek Dokter Frodo

Bent u niet tevreden over de vorm van uw lippen of vindt u uw lippen te dun? Dan kunt u ervoor kiezen om uw lippen voller te maken door middel van een lipvergroting bij Kliniek Dokter Frodo. Het opvullen van lippen met lip fillers is een veelvoorkomende niet-chirurgische ingreep en een van de populairste cosmetische behandelingen die we uitvoeren. We kijken daarbij echter altijd naar wat het best bij uw gezicht past, zodat uw natuurlijke look gewaarborgd blijft.

Holistische benadering bij aanbrengen lip fillers

Kliniek Dokter Frodo specialiseert zich in holistische cosmetische behandelingen. Onder meer uw gezichtscontouren, botstructuur, vetverdeling en de gezichtssymmetrie zijn doorslaggevend bij het bepalen van de mate van opvulling van uw lippen. Maar ook uw leeftijd, leefwijze en wensen wegen mee.

Het resultaat van onze werkwijze is dat uw gezicht zijn natuurlijke schoonheid en eigen karakter behoudt. Bij onze lipvergrotingsbehandelingen hanteren we een medisch, wetenschappelijk en psychologisch verantwoorde aanpak. Het verbeteren van het zelfbeeld is dus net zo belangrijk als de behandeling zelf. En vanzelfsprekend worden geen concessies gedaan op het gebied van de veiligheid.

Feiten over fillers

  • Voorbereiding Consult met de cosmetisch arts
  • Verdoving Verdovende crème
  • Duur Maximaal 15 minuten
  • Product Hyaluronzuur
  • Veiligheid Zeer veilig
  • Duurzaamheid Ongeveer 12 maanden

Lip fillers Amsterdam

Onze kliniek is gevestigd in Amsterdam en staat onder leiding van cosmetisch arts dokter Frodo. Het is zijn passie om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Er is echter een belangrijk verschil met andere klinieken voor lip fillers in Amsterdam en elders in Nederland. En dat is dat dokter Frodo zijn lipvergrotingsbehandelingen als kunst ziet en geavanceerde technieken toepast. Daarbij gaat hij zeer subtiel te werk. De achterliggende gedachte is dan ook dat het niet zichtbaar mag zijn dat u een behandeling met lip fillers heeft ondergaan. Een behandeling is namelijk niet geslaagd als te zien is dat er iets aan uw lippen gedaan is.

"Ik ben enkele weken geleden weer bij dokter Frodo geweest en ik ben zo blij als een kind. Ik zie er 10 jaar jonger uit. Waar ik nog het meest gelukkig van word, is dat ik me een stuk zekerder voel sinds ik bij hem ben geweest!"
4 / 5
56 reviews
Lees meer op Google
Google
"Ik ben heel fijn geholpen door dokter Desiree, ze geeft mij altijd eerlijk advies en de resultaten zijn daadwerkelijk natuurlijk. Daarnaast is het fijn dat ze altijd na een paar weken een controle afspraak met je inplannen om er zeker van te zijn dat je behandeling een succes was."
4.5 / 5
698 reviews
Meer van kliniekervaringen
Kliniek Ervaringen

Wat zeggen onze patienten?

In onze kliniek behandelen we gemiddeld 3.000 cliënten per jaar. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere BotoxfillersLiquid Faceliftwallen onder ogenlaser en huidverbetering.

Dokter Frodo benadering van schoonheid

Soorten lip fillers waarmee we werken

Bij het aanbrengen van lip fillers bij ons in Amsterdam wordt gebruikgemaakt van hyaluronzuurfillers van het merk Juvéderm Volbella, Juvéderm Volift of Restylane. Hyaluronzuur is een bioactieve stof die de huid veerkrachtig en soepel maakt. Doordat het een lichaamseigen gel is, is het vrijwel uitgesloten dat zich een allergische reactie voordoet. Hyaluronzuur is bovendien de enige lipfiller die na verloop van tijd automatisch wordt afgebroken door het van nature in het lichaam voorkomende enzym hyaluronidase.

Da Vinci-lipvergrotingsmethode

De techniek die Kliniek Dokter Frodo bij lippen opvullen toepast, staat bekend als de Da Vinci-lipvergrotingsmethode. Deze behandeling heeft een groot aantal voordelen:

  • Geen pijn
  • Geen bobbels of zwellingen
  • Geen blauwe plekken
  • Natuurlijk resultaat op basis van symmetrie

De Da Vinci-lipvergrotingstechniek is genoemd naar de kunstenaar en uitvinder Leonardo Da Vinci. Hij realiseerde zich al in de 15e eeuw dat een gezicht dat symmetrisch, proportioneel en in balans is in belangrijke mate bijdraagt aan de natuurlijke schoonheid.

arts van Kliniek Dokter Frodo in gesprek met een cliënt.

Behandeling met lip fillers in Amsterdam

Consult

Een lipvergrotingsbehandeling begint altijd met een consult. Hierbij nemen we uw situatie door, maken we een 3D-gezichtsanalyse en worden uw lippen in kaart gebracht. Zo is voor iedereen duidelijk wat de behandeling inhoudt en kan er optimaal rekening worden gehouden met uw wensen. Geen enkele behandeling met fillers is namelijk hetzelfde.

Dokter Frodo die uitleg geeft aan een cliënt met behulp van een spiegel

Behandeling

De daadwerkelijke fillerbehandeling met hyaluronzuur neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat het volume van uw lippen toeneemt en de contouren duidelijker worden. Om het onder de huid aan te brengen, gebruiken we een canule. Dit is een minuscule injectienaald. Indien gewenst krijgt u eerst een plaatselijke verdoving door middel van een crème.

Dokter Frodo in gesprek met een cliënt

Minimale hersteltijd

De hersteltijd na een door ons uitgevoerde lipvergroting is minimaal. We raden wel aan om uw lippen aansluitend te koelen met een coldpack. Verder mogen uw lippen een week lang niet worden blootgesteld aan al te veel warmte. Zo moet u langdurig zonlicht, de zonnebank en een saunabezoek vermijden. Ook mag u in de eerste week geen aanvullende huid-, schoonheids- of gezichtsbehandeling ondergaan.

huidcentrum amsterdam zena

Nazorg lip fillers

Lip fillers bij ons in Amsterdam aangebracht gaan minstens een jaar mee. In principe hoeft u de komende 12 maanden na de lipvergroting dus geen herhalingsbehandeling in te plannen. We adviseren onze cliënten echter om niet zo lang te wachten met de nazorg voor hun lip fillers.

Wanneer u pas weer een afspraak maakt als het hyaluronzuur in de lippen geheel is opgelost, ontstaat een jojo-effect. Daarom kiezen de meeste mensen ervoor om na 6 tot maximaal 9 maanden een zogeheten touch-up te laten doen. Dit is een beperkte fillerbehandeling, waarbij we gebruikmaken van kleinere hoeveelheden hyaluronzuur.

C ooglift

Lip fillers prijs

Net zoals een lipvergrotingsbehandeling voor iedereen anders is, wisselen ook de kosten bij lip fillers aanbrengen per persoon. Deze worden bepaald door het aantal milliliter hyaluronzuur dat nodig is. Om u toch een idee te geven, kunt u voor de lip fillers prijs uitgaan van een bedrag vanaf € 500,-. Dit betreft de kosten van lip fillers bij gebruik van 1 milliliter Juvéderm. Bij een hoeveelheid van 2 milliliter komt de prijs voor lippen vergroten op € 850,-. De prijs bij het gebruik van Restylane wordt in overleg met de behandelend arts bepaald en is op aanvraag beschikbaar.

(Video)consult inplannen

Heeft u interesse in lip fillers en ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend (video)consult om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews