Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend (video)consult

Maak een afspraak
Mooi oud is niet lelijk

Mooi oud is niet lelijk

Word je lelijk als je ouder wordt?
Nee natuurlijk niet! Je goed voelen en tevreden zijn met het leven is de allerbeste start om op een mooie manier oud te worden. Hoe doe je dat? Voeding, een stressloos bestaan, lekker slapen en een gezond & fit lichaam hebben directe weerslag op je uiterlijk. We kunnen niet allemaal als zelfbewuste buddha’s door het leven gaan, gelukkig is er een alternatief waar je met wat hulp geweldig kan stralen.

Help de natuur een handje in 4 stappen:

Help de natuur een handje in 4 stappen:

Stap 1. Geef je ongetemde gezichtsspieren rust met Botox

Als we ouder worden, krijgen de gezichtspieren de ruimte de huid alle kanten op te bewegen doordat onze huid slapper wordt. Versterkte mimiek kan er voor zorgen dat er te veel informatie van je gezicht af te lezen is. Mimiek zorgt voor meer dan 50% van je communicatie. Terwijl jij denkt dat je gesprekspartner je gedachten leest, leest zij stiekem gewoon je rimpels. Zorg er dus voor dat de rimpels overeenkomen met je gedachten.

Stap 2. Lift je huid met fillers

Stap 2. Lift je huid met fillers

Wanneer je je mimiek wil behouden en er wat minder uitgezakt wilt uitzien, is een filler behandeling een geweldig alternatief voor Botox. Fillers geven de frisse uitstraling terug die je 10 jaar geleden had (met wat minder zorgen en stress).

Stap 3. Vitaliseer je gezicht met huidtherapie

Stap 3. Vitaliseer je gezicht met huidtherapie

De beste huidtherapie doe je zelf; thuis. De huid gaat vanaf 25 jaar minder strak om de schedel zitten en verliest frisheid en volheid als we ouder worden. Gebruik thuis producten die op je huid zijn afgestemd om de afbraak van collageen en elastine remmen. Hierdoor voelt je huid strakker en fijner aan en wordt tegelijk gelift. Mocht je er thuis niet uitkomen, dan kan de huidtherapeut een handje helpen het collageen en elastine in je huid een boost te geven.

Stap 4. Egaliseer je huid met peelings & laser Goede make-up doet wonderen.

Stap 4. Egaliseer je huid met peelings & laser Goede make-up doet wonderen.

Ziet de huid er echter wat rommelig uit, dan is het te adviseren om er een specialist naar te laten kijken. Als je last hebt (gehad) van acne, pigmentatie of
gesprongen adertjes dan moet je soms een dikke laag make-up gebruiken om het te camoufleren. Dit is zonde want een (te) dikke laag makeup vermindert de frisheid van de huid. De huidtherapeut kan je helpen om de huid weer rustig, egaal en stralend te maken.

Ervaringen