phone icon
email icon
Maak een afspraak

Vacature front office medewerker

27 – 36 uur per week

Kliniek Dokter Frodo is op zoek naar jou! Als een van de meest toonaangevende privéklinieken van Nederland is Kliniek Dokter Frodo volledig gespecialiseerd in Botox, fillers en huidbehandelingen. De cosmetisch artsen en de huidtherapeuten werken hiervoor nauw met elkaar samen.

Bij Kliniek Dokter Frodo ligt de focus op het remmen van veroudering en het behouden van schoonheid. Op basis van een unieke ‘holistische’ benadering wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarbij ook gekeken wordt naar persoonlijkheid, levensstijl en uitstraling. In onze kliniek behandelen we gemiddeld 3.000 cliënten per jaar.

Naast de gezichtsbehandelingen is Kliniek Dokter Frodo een vooraanstaande opleidingskliniek, waarbij alles draait om het verspreiden van kennis, informatie en eerlijkheid over schoonheid. En dat met een klantfocus én een vijf sterren benadering. Kliniek Dokter Frodo heeft de ambitie om de komende 5 jaar uit te groeien tot dé gezichtsspecialist onder de cosmetische klinieken in de wereld. Daarvoor zijn we op zoek naar een collega die graag aan een high performing team wil bijdragen!

5 redenen waarom je bij ons wilt komen werken:

Prettige werkomgeving

Een mooie kliniek, centraal in Amsterdam gelegen en met een goede bereikbaarheid. Je werkt samen met je collega’s van het front office team, de cosmetisch artsen, huidtherapeuten, team aan consulenten en backofficemedewerkers. De lijntjes zijn kort en iedere ochtend beginnen we de dag gezamenlijk met een korte team meeting. Tijdens deze ochtendmeeting wordt een hoop kennis met elkaar gedeeld, heb je rustig de tijd om samen met je collega’s de dag door te bespreken en op te starten. Er is oog voor elkaar en iedereen is bereid om elkaar verder te helpen.

Cosmetische behandelingen

We zijn erg trots op het brede scala aan cosmetische behandelingen die we aanbieden. De combinatie van injectables en huidbehandelingen maakt ons uniek in wat we doen. We hebben een ontzettend fijne klantenkring, die allen bereidwillig zijn om een lange termijn behandelplan met ons aan te gaan! Onze cliënten staan volledig open voor onze expertise en vertrouwen helemaal op ons als professionals.

Vijf sterren service

Je bent als front office medewerker de spil in het bedrijf. Je hebt oog voor detail, gastvrijheid is jouw tweede natuur en je wordt er gelukkig van om iedereen te helpen waar nodig. Je deelt de ambitie en vrijheid om het serviceniveau naar een hoger niveau te tillen. Er is altijd gelegenheid om samen even te sparren of om advies te vragen. De lijntjes zijn kort, zowel tussen collega’s als in mogelijkheden voor onze cliënten. Dit wordt altijd als zeer prettig ervaren in de kliniek.

Persoonlijke ontwikkeling

Er is veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd, we vinden het ontzettend belangrijk om up-to-date te blijven en mooie nieuwe ontwikkelingen/trainingen te volgen! Ook hierbij staan we open voor jouw inbreng en wensen.

Leuke teamuitjes en borrels!

Natuurlijk organiseren we ontzettend leuke borrels en teamuitjes! Verjaardagen worden nooit overgeslagen en is weer een reden om samen taart te eten.

Een keer per jaar wordt er een groot team uitje georganiseerd, waarbij we vaak in het buitenland overnachten en de gaafste activiteiten worden georganiseerd! Ook wordt ‘Sinterkerst’ uitgebreid gevierd en verzinnen we een mooie gelegenheid om samen te borrelen.

Wie zoeken we?

Een allround front office medewerker, die ervan houdt om samen te werken met andere collega’s en altijd het beste uit zichzelf weet te halen. Je overtreft cliëntverwachtingen en vindt het fantastisch om het beste uit je dag te halen als duizendpoot.

Ervaring is fijn, maar niet verplicht. Zolang jij je kunt vinden in de volgende kenmerken, ontvangen we je sollicitatie graag: je kunt goed luisteren, bent zelfverzekerd, zorgzaam, verbaal sterk, representatief, je hebt het gastvrijheids-gen, een rustige uitstraling, je houdt van mensen en van je vak en je hebt een vrolijk karakter.

Ook kun jij je vinden in de volgende punten:

Wat bieden wij?

Vaste werkdagen (in ieder geval één keer per maand op zaterdag en wekelijks een avond) en werktijden. Dagen en uren zijn altijd bespreekbaar. Een goed salaris, leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding en er is een pensioensregeling van kracht.

Ben je geïnteresseerd in de functie front office medewerker en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog een originele motivatievideoboodschap en/of brief en CV met foto naar: pleuni@dokterfrodo.nl.

Mocht je eerst nog wat meer informatie willen hebben over de functie, dan kun je natuurlijk even bellen en naar Danielle vragen: 020-4211559.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.