MD Codes™

Met de MD Codes™ introduceren wij een nieuwe kijk op cosmetische behandelingen. In tegenstelling tot de traditionele werkwijze waarbij het probleemgebied direct behandeld wordt, benaderen wij het gezicht op een holistische manier. Zo richten wij ons eerst op de oorzaak van een probleem en niet direct op het gevolg. We kijken naar alle verschillende zones in het gezicht die afhankelijk van botstructuur, spieren, onderhuids vet et cetera bepalend zijn voor de uitstraling. Dit is één van de belangrijkste peilers van de Liquid Facelift.

MD Codes™ behandel lokaties

Met de MD Codes™ delen we het gezicht op in zones. Hierdoor kunnen we de filler behandelingen inzichtelijk met u bespreken en stemmen we deze perfect af op uw individuele wensen.
Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk om de veranderde anatomie (die veroorzaakt is door de veroudering van het gezicht) te herstellen. De MD Codes™ zijn injectiepunten voor fillers, waarvan is aangetoond dat ze precies dat doen wat wij willen: het gezicht liften en verfrissen en op een natuurlijke manier probleemgebieden verbeteren.

Wat maakt de MD Codes™ anders dan  andere behandelmethodes?

Bij veel klinieken zijn cosmetische behandelingen veelal ad hoc, waarbij er wordt ingegaan op het probleemgebied en er wordt behandeld puur gericht op directe klanttevredenheid.

Het verschil met de MD Codes™ is dat de behandeling ook is gericht op klanttevredenheid, echter veel meer met de langere termijn in het achterhoofd.  Door deze structurele manier van werken aan te houden, zijn de resultaten voorspelbaar en kunnen we een natuurlijk resultaat garanderen. Het is een meer holistische benadering van de behandeling, waarbij we veel meer rekening houden met de verhoudingen en de veranderende anatomie van het gezicht. In plaats van het toevoegen van gewicht en volume op de plek van het probleem, richten we ons meer op op de bron van het probleem waar we dan de hyaluronzuur fillers plaatsen.

MD Code™ behandel locaties

Hoe bepaal je de MD Codes™?

Welke locaties er precies behandeld moeten worden is afhankelijk van genetische aanleg, botstructuur en ouderdom. Het gezicht verliest vanaf het vijfentwintigste levensjaar volume. Ons doel is om dit in balans te houden.

Welke behandellocaties belangrijk zijn voor uw uitstraling – uw présence – kunnen wij tijdens het consult voor u inzichtelijk maken. Dit doen wij onder andere door een 3D foto te maken waarbij u uw eigen gezicht van alle kanten kunt bekijken. We bekijken hoeveel en in welke gezichtsbepalende zones u volumeverandering nodig heeft. Vervolgens maken we samen met u een behandelplan.

C’est la presence qui fait la musique

Schoonheid is relatief en cultureel. De schoonheid die men nu nastreeft is anders dan die in de Gouden Eeuw. De schoonheidsidealen in Nederland zijn anders dan die in Japan. Maar uitstraling is van alle tijden. Uitstraling is grenzeloos. Uitstraling geeft altijd en overal acte de présence.

Een goed uitgevoerde behandeling zegt meer over présence dan over schoonheid. In wezen is elk mens mooi, maar niet iedereen straalt dit uit. Wij kijken verder dan wat er op het eerste gezicht te zien is. We gaan voorbij aan oppervlakkige schoonheid. Samen met u kiezen we voor karakter. Karakter met uitstraling. Uitstraling waarbij u zich het prettigst voelt.

De MD Codes™ zijn bedacht door Mauricio de Maio, plastisch chirurg en internationaal trainer voor Juvéderm.

De MD Codes™ worden veel gebruikt bij:

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  Zaterdag11:00 uur – 18:00 uur
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Stel uw vraag

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken