Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend (video)consult

Maak een afspraak

MD Codes

9,0

uit 621 beoordelingen

13.500+

Cliënten

35.700+

Behandelingen verricht

MD Codes™

MD Codes™

Met de MD Codes™ introduceren wij een nieuwe kijk op cosmetische behandelingen. In tegenstelling tot de traditionele werkwijze waarbij het probleemgebied direct behandeld wordt, benaderen wij het gezicht op een holistische manier. Zo richten wij ons eerst op de oorzaak van een probleem en niet direct op het gevolg. We kijken naar alle verschillende zones in het gezicht die afhankelijk van botstructuur, spieren, onderhuids vet et cetera bepalend zijn voor de uitstraling. Dit is één van de belangrijkste peilers van de Liquid Facelift.

Met de MD Codes™ delen we het gezicht op in zones. Hierdoor kunnen we de filler behandelingen inzichtelijk met u bespreken en stemmen we deze perfect af op uw individuele wensen. Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk om de veranderde anatomie (die veroorzaakt is door de veroudering van het gezicht) te herstellen. De MD Codes™ zijn injectiepunten voor fillers, waarvan is aangetoond dat ze precies dat doen wat wij willen: het gezicht liften en verfrissen en op een natuurlijke manier probleemgebieden verbeteren.

Wat maakt de MD Codes™ anders dan andere behandelmethodes?

Wat maakt de MD Codes™ anders dan andere behandelmethodes?

Bij veel klinieken zijn cosmetische behandelingen veelal ad hoc, waarbij er wordt ingegaan op het probleemgebied en er wordt behandeld puur gericht op directe klanttevredenheid.

Het verschil met de MD Codes™ is dat de behandeling ook is gericht op klanttevredenheid, echter veel meer met de langere termijn in het achterhoofd.  Door deze structurele manier van werken aan te houden, zijn de resultaten voorspelbaar en kunnen we een natuurlijk resultaat garanderen. Het is een meer holistische benadering van de behandeling, waarbij we veel meer rekening houden met de verhoudingen en de veranderende anatomie van het gezicht. In plaats van het toevoegen van gewicht en volume op de plek van het probleem, richten we ons meer op op de bron van het probleem waar we dan de hyaluronzuur fillers plaatsen.

Hoe bepaal je de MD Codes™?

Hoe bepaal je de MD Codes™?

Welke locaties er precies behandeld moeten worden is afhankelijk van genetische aanleg, botstructuur en ouderdom. Het gezicht verliest vanaf het vijfentwintigste levensjaar volume. Ons doel is om dit in balans te houden.

Welke behandellocaties belangrijk zijn voor uw uitstraling – uw présence – kunnen wij tijdens het consult voor u inzichtelijk maken. Dit doen wij onder andere door een 3D foto te maken waarbij u uw eigen gezicht van alle kanten kunt bekijken. We bekijken hoeveel en in welke gezichtsbepalende zones u volumeverandering nodig heeft. Vervolgens maken we samen met u een behandelplan.

C’est la presence qui fait la musique

C’est la presence qui fait la musique

Schoonheid is relatief en cultureel. De schoonheid die men nu nastreeft is anders dan die in de Gouden Eeuw. De schoonheidsidealen in Nederland zijn anders dan die in Japan. Maar uitstraling is van alle tijden. Uitstraling is grenzeloos. Uitstraling geeft altijd en overal acte de présence.

Een goed uitgevoerde behandeling zegt meer over présence dan over schoonheid. In wezen is elk mens mooi, maar niet iedereen straalt dit uit. Wij kijken verder dan wat er op het eerste gezicht te zien is. We gaan voorbij aan oppervlakkige schoonheid. Samen met u kiezen we voor karakter. Karakter met uitstraling. Uitstraling waarbij u zich het prettigst voelt.

De MD Codes™ zijn bedacht door Mauricio de Maio, plastisch chirurg en internationaal trainer voor Juvéderm.

 

Behandelingen

Behandelingen

De MD Codes™ worden veel gebruikt bij:

Ervaringen