Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route

Behandelingen

9,0
gebaseerd op 629 reviews
13.500 +
Cliënten
35.700 +
Behandelingen verricht

Injectables

Stralend ouder worden met injectables: met fillers vullen we rimpels op om uw huid frisser te maken en u een jongere uitstraling te geven. Botox is een spierverslapper waarmee we uw rimpels laten verdwijnen.

Laserbehandelingen

Laserbehandelingen voor de huid bestaan al meer dan 40 jaar. De eerste lasers die werden gebruikt om huidaandoeningen te behandelen, waren lasers op basis van Argon en kooldioxide.

Huidverbetering

Het Huidcentrum is volledig toegerust op medische huidverbetering. De facials van het Huidcentrum van Kliniek Dokter Frodo zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde huidverbeteringstechnieken.

Wallen onder ogen

Wallen onder de ogen kunnen zelfs de meest uitgeslapen en energieke mensen een duffe, vermoeide uitstraling geven. Met hyaluronzuur fillers, laserbehandelingen en de Eye Regen behandeling kunnen wij bij Kliniek Dokter Frodo wallen onder de ogen verminderen of verwijderen.

Rimpels

Het verwijderen van rimpels is afhankelijk van het soort rimpel. Soms kunnen fijne rimpels verminderen door goede huidverzorging. Zijn de rimpels al wat dieper dan zijn er verschillende behandelingen mogelijk.


Ervaringen

Vragen? We staan voor u klaar

9.0/10 Rating
629 Reviews

4.8/5 Rating
68 Reviews