phone icon
email icon
Maak een afspraak

Maand: augustus 2020

Consulent Roxanne vertelt over lipstick

28 augustus 2020

“De kleur stem ik af op mijn gemoedstoestand”

Binnen de kliniek sta ik bekend als lipstick-expert omdat ik beauty consulent voor Chanel ben geweest. In mijn rol als consulent in de kliniek, kies ik er bewust voor geen rood te dragen omdat dit te veel afleid. Zo zorg ik ervoor dat alle aandacht naar mijn cliënt gaat. Ik draag meestal een nude lipstick met peachy ondertoon. Voor een fris maar natuurlijk effect. Meestal kies ik voor een matte teint, omdat glans teveel opvalt. Bij matte lipstick moet je er wel op letten dat de lippen goed gehydrateerd zijn. Wanneer ik last heb van droge lippen met velletjes, gebruik ik een lippen balsem met een zacht teint.

In mijn vrije tijd daarentegen, stem ik de kleur en textuur af op mijn gemoedstoestand. Ben ik bijvoorbeeld moe, dan pak ik een mooie felle kleur die mijn gezicht en ogen laten stralen. Wanneer ik een felle kleur draag, zorg ik ervoor dat ik de rest van mijn make-up simpel houd. Heb ik in de avond een feestje? Dan pak ik uit met een donkere, sensuele kleur. Fris, lief of sexy; de juiste kleur op je lippen kan meer voor je uitstraling betekenen dan je denkt.

Wat mij betreft kan lipstick eigenlijk niet zonder lipliner. Ik vind mijn eigen lippen mooi, maar soms zou ik ze net iets voller willen. Door met mijn lippenpotlood net iets buiten mijn natuurlijke lip lijn te tekenen, maak ik mijn lippen optisch voller. Wel let ik erop dat de kleur van het lippenpotlood, mooi samenkomt met de natuurlijke kleur van mijn lippen. Als ik dit niet zou doen, dan kan het liplijntje opvallen en ziet het er onnatuurlijk uit. Hoe donkerder de kleur, des te kleiner je lippen lijken. Dit kan je gezicht een wat strengere uitstraling geven.

Om langer te genieten van je mooie kleur, heb ik nog een tip: Kleur je hele lippen in met lippenpotlood en breng daaroverheen de lipstick aan. Dans, drink, eet en je zal merken dat de kleur de hele avond blijft.

Ben je geïnspireerd om ook jouw lippen te laten stralen? Verzamel alle lipstick die je in huis hebt en kijk wat nog bij je past. Maak een selectie van verschillende soorten en probeer hiermee te experimenteren. Geniet van je nieuwe lippen. Maar pas op: mooie lippen zijn om te zoenen.

Geplaatst in AlgemeenLeave a Comment on Consulent Roxanne vertelt over lipstick