phone icon
email icon
Maak een afspraak

Maand: maart 2024

Fillers en lymfebanen wat hebben ze met elkaar te maken?

21 maart 2024

In de wereld van cosmetische geneeskunde is de veiligheid en tevredenheid van de patiënt onze hoogste prioriteit. Recent onderzoek uit Amerika heeft licht geworpen op de mogelijke risico’s van lymfeblokkades in het gezicht, veroorzaakt door fillermateriaal. Hoewel dit onderwerp zorgen kan wekken, is het belangrijk om te benadrukken dat dergelijke complicaties voornamelijk voorkomen bij behandelingen die niet correct zijn uitgevoerd.

De studie toont aan dat, wanneer fillers zorgvuldig en door ervaren professionals worden geïnjecteerd, het risico op verstoppingen in het lymfesysteem aanzienlijk wordt verminderd. Dit is cruciaal voor het behoud van een gezond immuunsysteem en het voorkomen van langdurige gezondheidsproblemen.

Als cosmetisch arts ben ik toegewijd aan het voortdurend verbeteren van mijn technieken en het gebruik van de beste materialen om de veiligheid van mijn patiënten te waarborgen. In mijn praktijk volgen we strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat elke behandeling niet alleen effectief is, maar ook veilig.

Het kiezen van een gekwalificeerde en ervaren cosmetische arts is essentieel voor een veilige en succesvolle behandeling. Patiënten moeten zich vrij voelen om vragen te stellen over de ervaring van hun arts, de gebruikte materialen en de specifieke technieken die worden toegepast.

In deze blog wil ik een positieve boodschap overbrengen:

cosmetische behandelingen, waaronder fillers, zijn veilig wanneer ze correct worden uitgevoerd.

Door te kiezen voor een gekwalificeerde professional en door open communicatie, kunnen patiënten genieten van de voordelen van cosmetische geneeskunde zonder onnodige risico’s.

Laten we samenwerken aan een veilige en mooie toekomst in cosmetische behandelingen, waarbij de gezondheid en tevredenheid van de patiënt altijd voorop staan.

Geplaatst in AlgemeenLeave a Comment on Fillers en lymfebanen wat hebben ze met elkaar te maken?

De kunst van lipbehandelingen

21 maart 2024

Auteur: dokter Frodo Gaymans

Lip fillers lijken een toenemende populariteit te genieten. Dit kan deels worden toegeschreven aan hun rol in expressie en communicatie, maar de volle lippen wordt ook gepromoot door social media en het maakbare beeld dat we van onszelf hebben gecreëerd online.

Er wordt openlijk over gesproken op TikTok en cosmetische patiënten lijken steeds jonger te worden.

De kunst van lipbehandelingen zit ‘m echter in natuurlijke schoonheid en proportie, waarbij moet worden gestreefd naar evenwicht en natuurlijke beweging.

Kliniek Dokter Frodo kiest altijd voor een holistische benadering, waarbij niet alleen de lippen worden behandeld, maar ook de harmonie met het gehele gezicht in ogenschouw wordt genomen.

Bekijk onderstaande waarin dokter Frodo uitlegt wat de mooiste manier is om vollere lippen te maken.

Mijn filosofie over lip fillers als cosmetisch arts

Kliniek Dokter Frodo benadert lipbehandelingen altijd vanuit een holistisch perspectief. “Hoewel ik de mondregio behandel, focus ik me zelden alleen op de lippen.

Voor mij is de mond een onderdeel van het geheel en moet deze in harmonie zijn met de rest van het gezicht.

Ik geloof sterk dat het niet logisch is om volle lippen te hebben in een gezicht waarin ze niet passen”, aldus Dokter Frodo.

Waarom zijn volle lippen zo populair?

Lippen zijn vaak het eerste waar mensen naar kijken. Ze spelen een cruciale rol in onze expressies en communicatie.

Wat velen misschien niet weten, is dat lippen tijdens de eisprong groter worden, wat biologisch gezien een teken van vruchtbaarheid is.

Dit kan de reden zijn waarom volle lippen vaak als aantrekkelijk worden beschouwd.

Kliniek Dokter Frodo probeert te benadrukken dat natuurlijke schoonheid en proportie veel belangrijker zijn dan trends.

Technieken en behandelingen voor lip fillers

Er zijn verschillende technieken en behandelingen beschikbaar voor lipvergroting. Terwijl sommigen kiezen voor de ‘Russian Lips’ techniek of de ‘Lip Flip’, benadrukt Kliniek Dokter Frodo altijd het belang van evenwicht en natuurlijke beweging en om een techniek te kiezen die het beste past bij de individuele behoeften en het algehele gezichtsprofiel van de patiënt.

Het is dus belangrijk om niet alleen op de lippen te focussen.

Het behandelen van de hele mondregio, inclusief de kin en het gebied rond de neus, kan leiden tot een harmonieuzer en natuurlijker resultaat. Alleen op deze manier kan men een evenwichtig zelfbeeld en holistische benadering van schoonheid bereiken.

Stoor jij je aan jouw mondregio of wil je meer weten over lipbehandelingen en –fillers? Bekijk dan meer informatie over lip fillers.

Je kunt ook altijd een vrijblijvend consult boeken of bel naar de kliniek voor een afspraak.

    Uw e-mailadres
    Akkoord dat deze gegevens door ons opgeslagen worden

    Geplaatst in Blogs over fillersLeave a Comment on De kunst van lipbehandelingen