phone icon
email icon
Maak een afspraak

Maand: april 2011

Zou jij een jaar van je leven opofferen voor het perfecte lichaam?

26 april 2011

Een recent onderzoek onder Engelse studenten geeft interessante inzichten over hoe jonge vrouwen zichzelf zien.

Van de 320 ondervraagde vrouwen was 16% bereid om een jaar korter te leven als zij hun ideale schoonheid en lichaamsgewicht konden krijgen. Dit geeft duidelijk aan hoe belangrijk het voor de ‘nieuwe generatie’ is om er goed uit te zien. Of het nu een functioneel of een cosmetische verandering behelst, jonge vrouwen blijken tot het uiterste bereid om hun ideale schoonheid te verkrijgen. Lees verder “Zou jij een jaar van je leven opofferen voor het perfecte lichaam?”

Geplaatst in Anti ageingLeave a Comment on Zou jij een jaar van je leven opofferen voor het perfecte lichaam?

5 redenen om geen cosmetische behandeling te ondergaan

5 april 2011

Er zijn verschillende redenen waarom mensen bij een cosmetisch arts op consult komen. Het is voor mij erg belangrijk om de achter liggende reden te begrijpen, waarom iemand een cosmetische behandeling wilt ondergaan.

Voor het slagen van de behandeling, en het krijgen van een mooi natuurlijk resultaat, is het erg belangrijk dat de patiënt goede verwachtingen heeft want soms heeft een patiënt juist meer baat heeft bij een ander advies.

Dit zijn enkele redenen waarvoor een cosmetische ingreep geen oplossing is:

1. Je wilt op een Hollywood-ster lijken: Indien u als doel heeft om op een bekend persoon te gaan lijken heeft u een verkeerde motivatie. U bent uniek zoals u bent. Wij kunnen zeker uw uiterlijk verfraaien en verbeteren, maar waarom zou u op iemand anders willen lijken? Lees verder “5 redenen om geen cosmetische behandeling te ondergaan”

Geplaatst in Blogs over liquid faceliftLeave a Comment on 5 redenen om geen cosmetische behandeling te ondergaan