phone icon
email icon
Maak een afspraak

Maand: februari 2021

Dokter Charlotte

26 februari 2021

Per 23 februari is drs. Desiree met zwangerschapsverlof. Tot 3 juli 2021 wordt zij vervangen door drs. Charlotte Franke. Elke dinsdag en donderdag werkt Charlotte bij Kliniek Dokter Frodo.

Na het afronden van haar studie geneeskunde aan het VUmc Amsterdam heeft Charlotte een aantal jaar in het ziekenhuis gewerkt en zich gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde. Zij was arts op de afdeling Chirurgie in Tergooi en vervolgens voerde zij zelfstandig operaties uit in OLVG Oost en West (Amsterdam) bij de Plastische Chirurgie.

“Het was een ontzettend leuke en leerzame tijd. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan is erg waardevol voor mijn vak als cosmetisch arts. Sinds een paar jaar hou ik mij met veel plezier fulltime bezig met injectables en inmiddels heb ik meer dan 2500 behandelingen uitgevoerd.”

In drie woorden omschrijft Charlotte zichzelf: “ambitieus, empathisch en creatief. Dat zorgt ervoor dat ik kan genieten van mijn werk als cosmetisch arts!”

Naast haar werk als arts is Charlotte zeer actief geweest als speelster in de tennissport op landelijk niveau. Dit bracht haar tot de beste acht van Nederland tijdens de nationale jeugdkampioenschappen tot en met 16 jaar.

“Mijn doel is om mensen te helpen met hun uitstraling wanneer deze niet helemaal overeenkomt met hoe zij zich van binnen voelen. Dat kan zorgen voor minder zelfvertrouwen. Als een vermoeide, boze of zelfs sombere blik kan worden verzacht, kunnen mensen zich zoveel beter gaan voelen! Een beter zelfbeeld geeft positieve energie en dat straal je vervolgens ook uit naar je omgeving.”

De visie van Kliniek Dokter Frodo past daar perfect bij. Eerlijk over schoonheid en een garantie op een natuurlijk resultaat.

Geplaatst in AlgemeenLeave a Comment on Dokter Charlotte