phone icon
email icon
Maak een afspraak

Maand: april 2013

Vectra 3D-foto’s van uw gezicht.

9 april 2013

Vectra 3D foto’s van uw gezicht met de 3D “Face sculptor”

Overweegt u om een cosmetische ingreep te ondergaan, zoals Botox in de fronsrimpels, het opvullen van de lippen of een liquid facelift, dan wilt u natuurlijk weten hoe u eruit komt te zien na de behandeling. Met de nieuwe technologie van de Vectra 3D kunnen we u voor de behandeling al laten zien hoe het resultaat er na de behandeling uit zal zien.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans heeft als eerste kliniek in Nederland de Vectra 3D foto technologie voor het gezicht en maakt van alle clienten een 3D-foto.

Het maken van deze driedimensionale foto heeft grote voordelen:

  • We kunnen met speciale software vantevoren laten zien hoe het resultaat er na de behandeling uit ziet. Indien u twijfelt over een behandeling, over het  resultaat en of het resultaat er wel natuurlijk/ mooi uit zal zien, kunt u op deze manier een weloverwogen beslissing nemen.

  • Met de face sculptor kunnen wij alle behandelingen in uw gezicht laten zien en  het resultaat vanuit alle hoeken bekijken en vergelijken welke behandeling het beste voor u is, bijvoorbeeld fronsrimpels of een lipvergroting.
  • Mensen focussen zich vaak op (kleine) storende elementen in hun gezicht die er in het geheel eigenlijk niet toe doen. Met het maken van een realistische 3D foto kunnen we mensen  hun eigen schoonheid laten inzien.
  • U veroudert veel langzamer dan u waarschijnlijk denkt. Op die mooie oude foto van 10 jaar geleden (trouwfoto, strandfoto ed.) ziet u er misschien wel 10x beter uit, maar u bent vergeten dat u die foto juist bewaard heeft omdat u er op die foto zoveel beter uitzag dan in het dagelijkse leven. Met het maken realistisch 3-D foto’s (zonder make-up/ bewerking/ filters/ zacht licht) kunnen we de veroudering goed vervolgen waardoor u ook meer tevreden met uzelf zult zijn op langer termijn.

Geplaatst in Anti ageingGetagd , Leave a Comment on Vectra 3D-foto’s van uw gezicht.

Krachtige wenkbrauwen

3 april 2013

Wenkbrauwen:

Weinig kenmerken in het gezicht zijn zo krachtig als die van de wenkbrauwen. Ze drukken bijna elke emotie in ons lichaam uit, van boosheid tot verrassing. De wenkbrauwen van de vrouw worden tegenwoordig steeds mannelijker. Zo zie je de grote, rechte en volle wenkbrauwen vaak voorbij komen bij modellen op de catwalk en in de modebladen. De trend heeft zich in een paar jaar ontwikkelt van een dun geëpileerd boogje tot krachtige, mannelijke wenkbrauw.

Vanwaar deze ommekeer?

In het verleden werd de opwaartse kromming gezien als een aantrekkelijk kenmerk in het gezicht van de vrouw. De toenemende gelijkheid van de seksen is de oorzaak van de voorkeur voor een mannelijkere look en dus mannelijke wenkbrauwen. Dit verschijnsel zie je bijvoorbeeld ook terug in hedendaagse kleding; vrouwen in pak, boyfriend jeans e.d. Ook in het bedrijfsleven; vrouwen vervullen steeds meer mannenfuncties.

Gezien het feit dat de krachtige wenkbrauw steeds belangrijker is, zien wij dat er een toenemende trend is van de wenkbrauwlift door middel van injecteerbare fillers en Botox.

Botox ontspant de fronsspieren waardoor de wenkbrauw omhoog komt en met fillers corrigeren we het volume rondom de wenkbrauw. Deze eenvoudige behandelingen hebben de chirurgische wenkbrauwlift overbodig gemaakt.

Enkele tips voor krachtige wenkbrauwen zonder cosmetische ingreep;

  • Je kunt je wenkbrauwen laten groeien. Een tijdje je wenkbrauwen niet epileren dus. Hierdoor ontstaat een nieuwe laag haar onder je wenkbrauw
  • Je kunt je wenkbrauwen bijtekenen met een wenkbrauwpotlood
  • Gebruik een wenkbrauwgel of haarlak en borstel je wenkbrauw hiermee omhoog
  • Je kunt je wenkbrauwen aanzetten met een wenkbrauwpoeder of oogschaduw

Geplaatst in Blogs over BotoxLeave a Comment on Krachtige wenkbrauwen