phone icon
email icon
Maak een afspraak

Maand: juni 2016

Vlog hoe gevoelig is een liquid facelift?

21 juni 2016

De liquid facelift is een cosmetische behandeling die een half uur tot uur in beslag neemt. Na de behandeling kan degene die de behandeling heeft ondergaan wat spierpijn in het gezicht hebben. Ook kan het gezicht wat beurs aanvoelen. In vergelijking met een echte facelift – waarbij gesneden wordt – is een liquid facelift veel minder pijnlijk. Beide behandelingen hebben echter hetzelfde doel voor ogen: een strakkere, jonger uitziende huid.

Verschil tussen liquid facelift en facelift

Maar wat is een liquid facelift nu precies? De liquid facelift wordt ook wel ‘whole face-behandeling’ genoemd. Het is een combinatie van gespecialiseerde behandeltechnieken en fillers. Zo wordt er onder plaatselijke verdoving op verschillende plaatsen in de huid afgemeten hoeveelheden hyaluronzuur geïnjecteerd. Op deze manier kunnen verslappingen in het gezicht worden hersteld. Het volume van de huid komt terug. Een chirurgische facelift vindt daarentegen plaats op de operatietafel. Niet alleen wordt onderhuids weefsel aangetrokken, ook wordt de huid strak getrokken. Op deze manier wordt een natuurlijk effect nagestreefd. Het herstel is veel langer dan bij de liquid facelift. Zo moet de patiënt meestal een nacht in het ziekenhuis verblijven. Het gevoel in de huid kan verloren raken; soms duurt het wel twee jaar voordat het weer terug is.
Verschil liquid facelift en chirurgisch facelift

Liquid facelift pijnlijk?

Tijdens een liquid facelift kan de huid wat gevoelig zijn door de kleine prikjes die worden gegeven. De liquid facelift wordt echter gedaan onder verdoving; eerst wordt er namelijk een verdovende gel aangebracht. Wil je een liquid facelift ondergaan, dan hoef je echt niet bang te zijn voor pijn gedurende de behandeling.

Meer informatie over de liquid facelift.

Geplaatst in Blogs over liquid faceliftGetagd , , Leave a Comment on Vlog hoe gevoelig is een liquid facelift?

‘Ik wil grotere lippen’

18 juni 2016

Bij Kliniek Dokter Frodo wordt vaak de vraag gesteld: ik wil grotere lippen. Een interessante vraag, aldus dokter Frodo. Soms is er namelijk sprake van een gezicht waarbij helemaal geen grote lippen passen. Dan is het heel belangrijk om de balans te bewaren, maar ook om deze te bewaken. Daarnaast willen veel mensen uitsluitend de bovenlip vergroten. Maar ook dan is het zaak om heel goed de balans te bewaren. Want wil je de bovenlip behandelen, dan moet je ook vaak de onderlip ‘mee’ behandelen om de verhoudingen te laten kloppen.

Lippen opvullen

Lippen opvullen is een van de moeilijkste behandelingen die er zijn. Bij het opvullen van lippen moet namelijk een balans worden gevonden met de rest van het gelaat. Het is niet eenvoudig om de verhoudingen goed te krijgen. Ook speelt leeftijd een rol bij het opvullen van lippen. Zo kunnen de lippen van een oudere vrouw niet worden vergeleken met die van een jong meisje. Beide vergen een andere benadering.

Lippen vergroten met hyaluronzuur


Over het algemeen wordt bij Kliniek Dokter Frodo hyaluronzuur gebruikt om lippen op te vullen. Het grote voordeel van het lippen opvullen met hyaluronzuur is dat deze stof makkelijk te doseren is. De lippen worden als het ware opgefrist. Daarnaast is hyaluronzuur een lichaamseigen stof. Mocht er onverhoopt sprake zijn van bobbeltjes, dan kunnen deze heel eenvoudig worden opgelost. Hyaluronzuur is een tijdelijk, maar langdurig middel. De hersteltijd is korter dan wanneer lippen worden vergroot met eigen vet. De meeste mensen moeten na één tot twee jaar opnieuw worden behandeld om het volume van de lippen op peil te houden. Met hyaluronzuur kunnen dus veilig lippen worden vergroot.

Geplaatst in Blogs over Botox, LippenLeave a Comment on ‘Ik wil grotere lippen’

Vlog lippen opvullen eigen vet

16 juni 2016

Steeds meer vrouwen kiezen er tegenwoordig voor om hun lippen te laten opvullen soms met eigen vet. Bijvoorbeeld als ze heel dunne lippen hebben, hun onderlip en bovenlip niet goed in verhouding zijn of omdat de mond scheef is. Wanneer iemand de lippen laat opvullen wordt er hyaluronzuur of eigen vet geïnjecteerd. Zo wordt het volumeverlies aangepakt en snel en eenvoudig hersteld.

Lipofilling lippen

Wanneer lippen worden opgevuld met lichaamseigen weefsel, dan wordt elders uit het lichaam het vet gehaald en in de lip(pen) geïnjecteerd. Dit wordt ook wel lipofilling genoemd. Kliniek Dokter Frodo maakt geen gebruik van eigen vet wanneer de lippen worden opgevuld. De hersteltijd van het opvullen van lippen met eigen vet is namelijk lang in verhouding met het injecteren van hyaluronzuur. Bovendien is het resultaat onnatuurlijker en het risico op bobbeltjes groter. Hyaluronzuur is een goed en betrouwbaar middel. Het geeft een tijdelijk resultaat dat zes tot twaalf maanden aanhoudt.

Cosmetisch kliniek lippen opvullen

Het opvullen van de lippen is een van de moeilijkste cosmetische behandelingen die er zijn. Het is dan ook niet aan te raden om te kiezen voor een goedkope kliniek. Door middel van een behandeling met meerdere injecties kan het gewenste volume van de lip gecreëerd worden. Zo worden dunne lippen bijvoorbeeld van volume voorzien. Ben je van plan om je lippen te laten opvullen? Lees dan alles over lippen opvullen en kom langs voor een vrijblijvend consult.

Geplaatst in Blogs over fillers, LippenGetagd , Leave a Comment on Vlog lippen opvullen eigen vet

Vlog lippen opvullen goedkoop

10 juni 2016

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun lippen te laten opvullen. Bijvoorbeeld omdat ze heel dunne lippen hebben, maar ook wanneer hun onderlip en bovenlip niet goed in verhouding zijn qua volume of omdat ze simpelweg scheef zijn. Bij het opvullen van de lippen wordt hyaluronzuur geïnjecteerd. Zo wordt het volumeverlies aangepakt en hersteld.

Risico’s goedkoop lippen opvullen

Mooie, vollen lippen wordt als aantrekkelijk ervaren. Daarom laten veel vrouwen hun lippen opspuiten. Veel mensen willen een goedkope opvulbehandeling van de lippen, maar denken daarbij niet goed na over de risico’s die een goedkope lipopvulbehandeling kan hebben.

Het opvullen van de lippen is een van de moeilijkste cosmetische behandelingen die er zijn. Het is dan ook niet aan te raden om te kiezen voor een goedkope kliniek. Bij de keuze van een cosmetisch kliniek dien je er eerder op te letten dat de behandeling op een goede wijze plaatsvindt. Een goed opvulmiddel, zoals hyaluronzuur, en het de tijd nemen zijn twee vereisten. Daar zit vanzelfsprekend ook een bepaald kostenplaatje aan.

Goede of goedkope cosmetische kliniek

Je kunt uiteraard op zoek gaan naar een cosmetisch kliniek in Amsterdam, Rotterdam of

zelfs België, maar beter is het om op zoek te gaan naar een cosmetisch kliniek die bij het NVCG is aangesloten. Oftewel, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De NVCG heeft een lijst met alle artsen die zijn aangesloten. Ook is het belangrijk om te kijken of je je wel met de ideeën van de arts kunt vereenzelvigen. Want kloppen grotere lippen wel bij je gezicht? En zijn de lippen wel in verhouding. Niet voor niets adviseert Kliniek Dr. Frodo soms om niet aan lippen te doen. Dan zijn lippen gewoon mooi zoals ze zijn.

Meer informatie over lippen opvullen.

Geplaatst in LippenGetagd , Leave a Comment on Vlog lippen opvullen goedkoop