phone icon
email icon
Maak een afspraak

Maand: november 2013

Word blij van je huid met een fruitzuur peeling

28 november 2013

Een fruitzuur peeling verbetert de textuur van uw huid. De behandeling draagt bij aan algehele huidverbetering. De chemische substantie glycolzuur wordt zorgvuldig aangebracht op uw huid. Deze stof verwijdert de beschadigde buitenste huidlaag met als resultaat een mooi, jong en fris uitziende huid.

Neostrata fruitzuur peeling

Als u pigmentvlekken heeft, een droge huid, acne of fijne rimpels is een fruitzuur peeling van Neostrata een goede keuze om dit te behandelen. Een peeling werpt de oude opperhuid (epidermis) af door een lichte afschilfering op te wekken. In de lederhuid (dermis) neemt de productie van het collageen toe en in het onderhuidse bindweefsel (subcutis) wordt het herstel van de zuurgraad bevordert. Het resultaat is een frisse en gezondere uitstraling.

De behandeling

Voor het gewenste resultaat kunt u deze behandeling elke drie weken herhalen gedurende maximaal twaalf weken.

Na twee weken voorbereiding met glycolzuur (dit om uw huid te laten wennen) gaan wij tijdens de behandeling als volgt te werk:

• We reinigen uw gezicht.

• We brengen het geconcentreerde glycolzuur zachtjes op uw huid en laten het maximaal 15 minuten op uw gezicht. Dit geeft misschien een licht branderig gevoel.

• De peeling spoelen we af om het vervolgens te neutraliseren.

Aan het begin van de behandeling merkt u kleine verbeteringen. Naarmate u meer behandelingen ondergaat, neemt uw gezonde uitstraling toe.

Een gezichtsbehandeling als een fruitzuur peeling kan veel doen voor uw huid, maar het volgende kan een peeling niet:

• diepe gezichtslijnen behandelen

• een losse of slappe huid strakker maken

• kapotte haarvaatjes verwijderen

• diepe littekens weghalen.

Bovendien is uw huid waarschijnlijk minder geschikt voor een peeling als een of meer van de volgende situaties op u van toepassing zijn:

• veel littekens

• veel pigmentatie

• een Afro-Caribische of Aziatische huid

• gezichtswratjes

• rood haar en een bleke huid met sproeten

• u hebt het afgelopen jaar bepaalde acne behandelingen gehad.

In alle andere gevallen, probeer het een keer uit en verbaas u over het resultaat.

Geplaatst in De huidLeave a Comment on Word blij van je huid met een fruitzuur peeling

Energieker, stralender en jonger door microneedling.

14 november 2013

Microneedling is een huidverzorgingsprocedure die tegenwoordig zeer ‘in de mode’ is bij mensen die een jongere en strakkere huid willen. Je kunt het zien als een soort mini-acupunctuur voor zowel je gezicht als je lichaam, en als dat je afschrikt, denk aan een heel klein puntig rollertje.

Wat is microneedling?

Microneedling is een techniek waarbij je huid met een roller gestimuleerd wordt om te genezen. Van alle anti-aging behandelingen die er bestaan, is de microneedling behandeling het minst ingrijpend. Er wordt met zo’n 200 kleine naalden gewerkt die geen risico voor de huid vormen omdat ze de huid niet beschadigen.

Waarvoor is microneedling te gebruiken?

Microneedling therapie helpt om tekenen van veroudering tegen te gaan. Je kunt microneedling therapie ook gebruiken om ongewenst littekenweefsel en striae te verwijderen. Met microneedling kun je bovendien de door zon beschadigde huid herstellen en zonnevlekken behandelen.

Microneedling als anti-aging

Microneedling stimuleert anti-aging processen doordat het de collageenproductie versnelt en verhoogt. Meestal zie je de eerste resultaten al binnen een maand na het begin van de behandeling. Vanaf dan kun je genieten van een stevigere huid met een betere textuur, minder rimpeltjes, kleinere poriën, en minder opvallende striae en littekens. Het fijne van microneedling is dat er geen genezingstijd nodig is. Er is geen schade aan je huid en het is een vrijwel pijnloze behandeling.

Het resultaat van microneedling

In minder dan een maand ziet je huid er energieker, stralender en jonger uit. Fijne lijntjes beginnen te verdwijnen en je uitstraling verbetert. Kortom, een ideaal anti-aging product dat veilig is, zelf makkelijk te hanteren is en waarvan je niet wekenlang hoeft te genezen en je binnen een maand resultaat ziet.

De microneedling roller is verkrijgbaar in onze webshop.
Wil je liever niet zelf met een microneedling roller aan de slag? Reserveer dan een microneedling behandeling in onze kliniek door middel van het contactformulier.

Geplaatst in Anti ageing, De huidLeave a Comment on Energieker, stralender en jonger door microneedling.