phone icon
email icon
Maak een afspraak

Maand: augustus 2013

Mannen: voorkom rimpels, eet spinazie!

22 augustus 2013

Een gezond dieet kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van gezondheidsproblemen. Ook kan een gezond dieet het verouderingsproces vertragen. Door het hogere risico van mannen op specifieke gezondheidsproblemen en de unieke manier waarop hun lichaam veroudert, moeten mannen andere voedingsmiddelen opnemen in een anti-aging dieet dan vrouwen.

Spinazie

Het is allesbehalve een mythe dat spinazie mannen helpt sterk te blijven! Dat komt omdat er veel magnesium in zit wat zorgt voor een gezonde spier- en zenuwontwikkeling. Maar vaak spinazie eten helpt niet alleen om je spieren in vorm te houden, het verbetert ook de spijsvertering en zorgt voor antioxidanten die helpen kanker te voorkomen. Sommige van de nitraten in deze groente helpen schade door vrije radicalen te herstellen en de vitamines in spinazie zorgen voor een gezonde teint en voorkomen rimpels.

Zoete aardappelen

Door hun hoge vitamine A-gehalte en omdat ze rijk aan vezels zijn en weinig vetten bevatten, zijn zoete aardappelen het levensmiddel die veroudering van de huid tegengaan. Ze bevorderen bovendien een goede cardiovasculaire gezondheid en dat is iets waar mannen boven de 50 goed op moeten letten. Ze helpen ook de huid gezond te houden en kunnen zelfs schade door de zon voorkomen. Zoete aardappelen zijn bovendien rijk aan antioxidanten. Deze gaan vrije radicalen tegen die prostaat- of andere vormen van kanker kunnen veroorzaken.

Bessen

Bessen zijn ook rijk aan antioxidanten en beschermen tegen verschillende kankersoorten. En dat niet alleen; ze zorgen ook voor een ​​gezonde bloedsomloop wat de bloeddruk kan verlagen en een goede cardiovasculaire gezondheid bevordert. Cranberries worden bovendien al langer aanbevolen voor gezonde urinewegen; regelmatig cranberrysap drinken kan het risico op nier- of blaasontstekingen verminderen.

Gember

Gember heeft ontstekingsremmende eigenschappen wat het ideaal maakt voor het verlichten van pijn door artritis. Ook verbetert het de circulatie, versterkt het het immuunsysteem en stimuleert het de spijsvertering. Omdat mannen als ze ouder worden last kunnen krijgen van een slechte circulatie en een trage stofwisseling, is gember een uitstekend middel om meerdere gezondheidsproblemen tegelijk te tackelen. Je kunt een aftreksel maken van gemberwortel en dat als thee drinken, of het gemalen als specerij toevoegen aan vlees of groenten.

Druivensap

Druivensap heeft een aantal gunstige effecten op de gezondheid. Het belangrijkste daarvan is het verlagen van de kans op een hartaanval en een beroerte. Het sap bevat veel polyfenolen die het verouderingsproces vertragen en je geheugen verbeteren. Het heeft ook eigenschappen die de huid goed doen, zoals een slappe huid voorkomen en vrije radicalen tegengaan. In druivenschillen zit veel resveratrol. Wanneer de schillen ook zijn gebruikt voor het sap, kun je bij de gezondheidsvoordelen ook minder kans op ontstekingen en gewrichtspijn tellen.

Hoewel deze anti-aging voedingsmiddelen allemaal unieke kwaliteiten en positieve gezondheidseffecten op mannen hebben, zijn het geen wondermiddelen tegen elke ziekte of aandoening. Maar ze regelmatig consumeren kan in veel gevallen wel het verouderingsproces vertragen. De juiste voeding in combinatie met een gezonde levensstijl, regelmatig bewegen en een goede huidverzorging is de beste manier om elegant en stijlvol ouder te worden.

Geplaatst in Anti ageing, Blogs over liquid faceliftLeave a Comment on Mannen: voorkom rimpels, eet spinazie!

Huidverbetering met laser door gecombineerde behandeling

15 augustus 2013

Laser360iQ is een unieke huidverbeterings behandeling met laser die huidverkleuringen corrigeert, verslapte huid verstrakt, rimpels en fijne lijntjes glad strijkt en andere symptomen die karakteristiek zijn voor huidveroudering wegwerkt.

Laser360iQ combineert verschillende geavanceerde door de FDA toegelaten laser technologieën tot een serie van 5 snelle en vrijwel pijnloze sessies verdeeld over 8 weken. In slechts twee maanden tijd ziet uw huid er weer jong en gezond uit, zonder dat u uw dagelijkse routine hoeft te veranderen.

  • Door de FDA toegelaten behandeling
  • 5 Snelle en vrijwel pijnloze sessies
  • Behandelt alle aspecten van huidveroudering
  • Minimale impact op uw dagelijkse routine

Laser360iQ combineert verschillende laser- en licht- technologieën om een complete behandeling voor de tekenen van huidveroudering te bieden.

Iedere technologie op zich kan een bepaald aspect van het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeteren. Wanneer deze in één behandeling gecombineerd worden, werken deze verschillende technologieën in perfecte harmonie samen, werken alle tekenen van een verouderende huid weg en herstellen de natuurlijke schoonheid van uw huid.

  1. Geavanceerd fractional licht verwijdert beschadigingen en huidverkleuringen
  2. Erbium laser stimuleert de collageenaanmaak; hierdoor verdwijnen lijntjes en rimpels
  3. De ClearLift™ laser hermodelleert het collageen, waardoor de huid er weer gezond en stralend uitziet en ook voor huidverstrakking zorgt.

klik hier voor de folder over laser huidverbetering.

Huidverbetering met laser door gecombineerde behandeling laser 360 harmony

Geplaatst in De huid, Laser behandelingLeave a Comment on Huidverbetering met laser door gecombineerde behandeling

PRP: De gezichtsbehandeling met bloed

12 augustus 2013

De populariteit van PRP groeit enorm als beste huidverbetering van het moment. Al jaren wordt deze behandeling gebruikt om sportblessures sneller te laten genezen, maar tegenwoordig wordt het vooral veel gebruikt door de celebs om de huid nog mooier te maken.

PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Plaatjes Rijk Plasma. Op de foto van Kim Kardashian zie je haar na afloop van de PRP behandeling, rood en doorbloed.

Het ziet er direct na de behandeling best heftig uit maar dit trekt na een klein uurtje weg en het resultaat na een PRP-behandeling is dezelfde avond al verbluffend, een stralende en strakkere huid.

Wat is PRP?

PRP plasma bestaat uit gefilterd plasma van uw eigen bloed. In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. Deze spelen een belangrijke rol bij regenererende processen in het lichaam. In de huid werken PRP-injecties verjongend, verstevigend en hydraterend, waardoor u een stralende, strakkere huid krijgt.

De PRP behandeling is de meest natuurlijke manier van anti-aging van de huid. De kracht van uw eigen bloed zorgt ervoor dat het de vitaliteit van uw huid terugbrengt.

Hoe gaat de behandeling in haar werk?

De arts neemt een kleine hoeveelheid bloed af, waarna het direct wordt gecentrifugeerd. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Het verkregen PRP injecteert de arts oppervlakkig in de huid. De huid wordt door het PRP gestimuleerd om elastine en collageen te produceren.

Direct na de behandeling ziet de huid zo rood als een tomaat, dit trekt snel weer weg, waarna er een gezonde blos overblijft.

Voor wie is PRP geschikt?

PRP is een effectieve methode om fijne lijntjes te behandelen en om de algehele structuur van de huid te verbeteren; PRP is de behandeling om een doffe huid weer op te frissen.

De Angel-Lift

Bij de Angel-Lift combineren wij de PRP behandeling met hyaluronzuur-fillers. De Angel- Lift is door de artsen van Kliniek Dokter Frodo ontwikkeld. Met de Angel-Lift herstellen we de gevolgen van veroudering in het gezicht. Niet alleen de huid verbetert, maar ook de diepere lijnen en het volumeverlies worden volledig gecorrigeerd. Er beter uitzien, het kán!

Geplaatst in Anti ageingLeave a Comment on PRP: De gezichtsbehandeling met bloed